icon

Prečo sa niekto rozhodme byť zubárom?

3. apr 2023

Ved vie, ze zubarov nikto nema rad.

Strana
z2
letfenixa
4. apr 2023

@mikadooo presne tak! Plus môj syn miluje chodiť na dentalnu hygienu, ma to ako výlet.

podobova15
4. apr 2023

Aj muz robi povolenie ktore ludia nemaju radi, ale on ho robi rad. Ja som napriklad v detstve chela byt prave zubarka, pretoze je to lekar ktoremu je velka pravdepodobnost ze pacient nikdy neumrie pri vykone jeho povolania 😂

babulkomale
4. apr 2023

@anna_2 fyzicky nenarocna praca? Vidno ze nepoznas ziadneho zubara sukromne - ze sa nerozpravate o zdravi 🤦

henka123123
4. apr 2023

Ja keby som v dalsom zivote si mala vybrat chcem chlapa zubara hehe bohaty a este aj zuby by som mala pekne..2 v 1 :D

evulincula
4. apr 2023

Podla mna su aj taki, ktori v tom nevidia iba prachy. Este stale su medzi nami ludia, ktori chcu druhym pomahat a vies k lepsej hygiene napriklad.

dilino
4. apr 2023

No pre peniaze to robia hlavne študium drahe musia sa nejako živiť.V dnešnej dobe zubári a právnici čo vyštudovali tak sa môžu radovať.

ivangeline
4. apr 2023

Kamoska chcela byt zubarka uz od zakladky. :D Neviem. Niekoho to proste chyti a je to to!

rachel36a
4. apr 2023

Tak isto ako sa niekto rozhodne byt ucitelom, lekarom, predavacom a pod...

janka1011
4. apr 2023

Zmýšľaš ako 5 ročná. Tu nejde o to, či ich máme/nemáme radi, ale že ich bytostne potrebujeme. Je ich na Slovensku stále málo, krásne si zarobia...Nevidím jeden dôvod nestať sa zubárom, pokiaľ na to ten človek má predpoklady.

braute
4. apr 2023

@babulkomale absolutne súhlasím.. väčšina má problémy s chrbticou najmä krčnou..a varixy...s postupujúcim vekom sa zhoršujúce potiaže

marca12
4. apr 2023

Mne zubari nevadi,rada tam chodim. Polezim si,oddychnem. To je asi jedine miesto,kde dokazem relaxovat a nic nerobit. Nemam zubara rada iba ked mi vystavi ucet za vykonanu pracu 🤣

luccija
5. apr 2023

@braute presne každý vidí len peniaze.Ale koľko ich stojí vybavenie ordinácie a celý deň byť v predklone

rude_baby
5. apr 2023

Ja obdivujem čeľustnych ortopedov. Väčšinou sú ich pacientmi deti, musia vedieť nasadiť rôzne strojčeky, dratiky, proste piplava robota... A vidia potom krásny výsledok svojej práce 👌

Strana
z2