Prečo sa niekto rozhodme byť zubárom?
Ved vie, ze zubarov nikto nema rad.
Keby zubárov nikto nemal rád, tak tam nikto nevhodi
mozno nejake nevedome sadisticke sklony?:D
Ja mam nahodou svojho zubara rada. A preco sa niekto rozhodne byt zubarom? No presne preto, preco proktologom, urologom, gynekologom, pedikerkou, smetiarom, ucitelkou, it-ckarom alebo hocicim - pretoze ho to bavi, vidno za nim odvedenu pracu, pomaha ludom, neboji sa vyziev… a zubara to na rozdiel od ucitela aj slusne uzivi.
Preco sa niekto rohodne stat sa politikom? Ved politikov nikto nema rad? Ani policajtov 😀 tak asi tak
existuje vobec lekar ktoreho by ludia mali radi? teraz to nemyslim ako osobu ale ja k lekarom vseobecne nechodim rada. radsej by som s nimi sla na pivo ako do akejkolvek ambulancie.
nemam proti navsteve zubara nic. v dnesnej dobe je to uz uplne v pohode nie ako kedysi. to bola ina divocina.
Podľa zubári sú na tom ešte dobre, nikto nemá rad daňových úradníkov a ani revízorov
A prečo sa niekto rozhodne byt zubar? Však opýtaj sa toho tvojho
Neda sa povedat,ze nemam rada zubarku.. Neman rada ukony ktore robi. Ked som bola mala- bala som bolesti. Teraz toho kolko ma to bude stat🙊🙈
Moje deti majú radi zubárku. Je veľmi milá, pri prvej návšteve im všetko porozprávala, ukázala, vysvetlila, povozila IČO hier dolu. Rozpráva im, čo ide presne robiť. Ukáže im, čo im ide dať do pusy. Kazy keď vŕtala, tak začínajúce, čiže to nebolelo, ona vždy povie, že "vyšpliecha" ten kazík von. Na konci ich veeeeeeľmi pochváli, aké majú pekné zúbky a že je vidieť, že sa o ne starajú a potom otvorí šuflík plný hračiek a každé dieťa si môže jednu vybrať (také blbiny z aliexpresu za 20centov). Ja potom vyprasknem 60e na recepcii a deti sa tešia, že o pol roka sme tam zas 😄. Takže - nie je zubár ako zubár a myslím si, že moje deti sa zubára tak skoro báť nebudú.
Prečo by som nemala mať rada zubára? Taký lekár ako aj iný. A aké zuby mi urobil👍
@mikadooo presne tak to vyzerá aj u nás.. ja sa síce veľmi bojím (pozostatky zo školských čias), ale môj 5r. drobec je úplne v pohode, na prehliadkach spolupracuje a nedávno sme už boli aj vŕtať. Dal to na pána s úsmevom, odchádzal s balónom a diplomom a už dva roky všetkým hovorí, že bude doktorik zubárik.
Aby mi mal kto zuby spraviť. Preto 😀
Prečo by nikto nemal rád zubárov? Ja nemám žiaden problém, ani sa nebojím 🙂
A rozhodne sa ním byť tak, ako sa rozhodne byť čímkoľvek iným 🤷🏻♀️
ja mam svoju zubarku velmi rada 🙂 myslim, ze to je povolanie ako kazde ine (preco sa niekto rozhodne byt exekutor - tych nema nikto rad)
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ buduce povolanie si vyberame podla moznosti uplatnenia, platov, pracovneho prostredia, zaujmov… nie podla toho ci ma niekto bude mat rad🤣🤣 keby si zarabal ako zubar je ti jedno, ze anicka z MK ta nema rada. Inak v dnesnej dobe uz ziadne osetrenie u zubara nemusi byt bolestive ani neprijemne.
No, ked vieme, ako velmi vie boliet pokazeny ci zapaleny zub resp. ako skaredo vyzeraju krive hnede zuby... ja osobne milujem zubarov 😃 aj ked ma stvu tie ich ceny...
Kto vie, že zubárov nikto nemá rád? Ja môjho milujem. Je milý, fešák a už neraz ma zbavil bolesti za čo som mu nesmierne vďačná. Patrí medzi ľudí, bez ktorých si neviem predstaviť život. Ďakujem, že si, zubár môj 😁😘
Asi si este dieta, ked uvazujes o tom ze zubarov nikto nema rad.
Ja ich mam velmi rada. Keby neboli, zazivali by sme mucenie na urovni stredoveku. Mozes vyskusat nabuduce ked ta rozboli zub, ostat doma a skusit si to vyliecit. Po tyzdni budes prosikat otca aby ti ten zub vytrhol zaziva kombinackami.
Ja mam mojho zubara rada. Obdivujem jeho trpezlivost, preciznost, ukecanost pocas prace... Jedine, co mi vadi, su ceny.
Fuha, ja mam velmi rada svoju zubarku. Kebyze sa stretneme na ihrisku niekde s nasimi detmi, tak sme podla mna aj kamosky. Ma svoj biznis, flexibilne hodiny, plllllno pacientov. Vidiet na nej, ze ju to bavi a chce pomahat. Skor teda, o preco nie? Ked na to niekto ma sikovnost a priebojnost 🤷♀️
a prečo sa rovno nespýtaš v ambulancii ?
a prečo nie pre ten TOP plat a tie benefity....
synov spolužiak je zubár... nástupný plat po škole dostal 2000 e + byt.... po 3 rokoch praxe už má 2600 e... no neber to. 😉
Ja mam fajn zubara, preco by som sa ho mala bat, ked viem, ze bez neho by som trpela bolestou?
Spytam sa ta inac, preco sa niekto rozhodne byt proktologom, to si sa zamyslala?
1. dostanes 3-5 tisic mesacne v cistom (denne 50-100 EUR zoberu bez blocku rovno do penazenky)
2. pracujes 5-6 hodin denne, zacinas o osmej, ziadne poobedne, ziadne sviatky, ziadne vikendy
3. ked potrebujes volno, len preobjednas pacientov
4. fyzicky nenarocna praca
5. pravidelny prisun kavy, cokolad, flasiek.
Nevyhody - tazka a dlha vysoka skola
@anna_2 myslím, že tá éra je už dávno preč. Moja zubárka ordinuje od 7,30 do 15,00 a potom u nej ešte beží dentálna hygiena. Bločky dáva vždy. Nestalo sa ani raz, aby nedala, a to tam chodíme už roky všetci 4. A že nie je fyzicky náročná? si si istá? iste - nebehá, neskáče, nenosí ťažké veci. Ale sedí vzpriamene, vykrúca si krk, aby videla, stále v predklone a postavenie rúk? myslím, že je to dosť náročné.
Ak je to podľa teba taký super job, pridaj sa k nim 🙃 inak plno iných zamestnaní nerobí poobede, či cez sviatky a víkendy 🤷🏻♀️
@anna_2 tak to je dobrá blbosť... Máme kamarátov zubárov, manželia, vlastná ordinácia. Minule som bola u nich v sobotu, manžel je objednaný budúci štvrtok na 18:30. Áno, majú sa dobre, samozrejme, ale keby fungovali ako ty píšeš, tak by mohli maximálne spásať trávu okolo ordinácie a nie platiť tie brutálne leasingy na najmodernejšie vybavenie🙄

Pre prachy? Pre lasku k zubnym kazom a nahradam? Keby som sa lepsie ucila, hned som zubarka