Prečo sa niekto rozhodme byť zubárom?
Ved vie, ze zubarov nikto nema rad.
Aj muz robi povolenie ktore ludia nemaju radi, ale on ho robi rad. Ja som napriklad v detstve chela byt prave zubarka, pretoze je to lekar ktoremu je velka pravdepodobnost ze pacient nikdy neumrie pri vykone jeho povolania 😂
@anna_2 fyzicky nenarocna praca? Vidno ze nepoznas ziadneho zubara sukromne - ze sa nerozpravate o zdravi 🤦
Ja keby som v dalsom zivote si mala vybrat chcem chlapa zubara hehe bohaty a este aj zuby by som mala pekne..2 v 1 :D
Podla mna su aj taki, ktori v tom nevidia iba prachy. Este stale su medzi nami ludia, ktori chcu druhym pomahat a vies k lepsej hygiene napriklad.
No pre peniaze to robia hlavne študium drahe musia sa nejako živiť.V dnešnej dobe zubári a právnici čo vyštudovali tak sa môžu radovať.
Kamoska chcela byt zubarka uz od zakladky. :D Neviem. Niekoho to proste chyti a je to to!
Tak isto ako sa niekto rozhodne byt ucitelom, lekarom, predavacom a pod...
Zmýšľaš ako 5 ročná. Tu nejde o to, či ich máme/nemáme radi, ale že ich bytostne potrebujeme. Je ich na Slovensku stále málo, krásne si zarobia...Nevidím jeden dôvod nestať sa zubárom, pokiaľ na to ten človek má predpoklady.
@babulkomale absolutne súhlasím.. väčšina má problémy s chrbticou najmä krčnou..a varixy...s postupujúcim vekom sa zhoršujúce potiaže
Mne zubari nevadi,rada tam chodim. Polezim si,oddychnem. To je asi jedine miesto,kde dokazem relaxovat a nic nerobit. Nemam zubara rada iba ked mi vystavi ucet za vykonanu pracu 🤣
Ja obdivujem čeľustnych ortopedov. Väčšinou sú ich pacientmi deti, musia vedieť nasadiť rôzne strojčeky, dratiky, proste piplava robota... A vidia potom krásny výsledok svojej práce 👌

@mikadooo presne tak! Plus môj syn miluje chodiť na dentalnu hygienu, ma to ako výlet.