icon

Prečo ste dali výpoveď?

10. jún 2023

Išli ste do lepšieho noveho zamestnania alebo ste to olutovali?

lukas212
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Vypoved som dala raz, lebo v tom kancli mavali zapnute radio expres a v takom prostredi sa neda normalne zit a mentalne prosperovat.

janinque
10. jún 2023

@vanilkovazmrzka 😂😂😂😂😂
You made my day!
😂😂😂😂😂

hankab
10. jún 2023

Po 4 rokoch som vyhorela, stahovala som sa 120km od prace, kvoli blbemu sefovi. Nikdy som nelutovala, ze som odisla. Ale zaroven je vsade nieco zle, aj v novej praci bude casom.

petamich
10. jún 2023

vypoved som dala 3x v zivote a nikdy som to neolutovala 🙂 vsetko ma svoje pre a proti ale lutovat nemam co

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zorkahorka
10. jún 2023

Prvykrat preto, ze ma vzali na vysku. Nic lepsie sa mi nemohlo prihodit... druhykrat som potrebovala uz zmenit miesto a pohnut sa dalej. Nelutujem, podrastla som a s exkolegami sa stretavam doposial. Teraz to bude zrejme do tretice - praca nekontabilna s rodinou 🙂

lily14
11. jún 2023

Kôli rodine,neolutovala

marianarem
11. jún 2023

Ja som tesne po skole robila na pracovisku, kde skapal pes. Nebol tam skoro nikto mlady a ani takmer nikto v strednom veku. Cize ludia v dochodkovom veku. S cim by som vobec nemala problem, ale az na 1-2 pripady to boli ludia, ktori boli mili, no uz sa nejako o nic nesnazii, nezaujimali sa o nove veci. Bolo tam naozaj mrtvo, ku koncu som sa uz v noci budila s uzkostou a pocitom, ze musim odtial ujst.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
11. jún 2023

1.som si nasla lepšiu prácu s lepším platom
2.stahovala som sa po svadbe 150 km inde.

marca12
11. jún 2023

Vypoved som dala,lebo to pracovne prostredie sa nedalo vydrzat. Sef dennodenne krical,vulgarne nadaval,zuril a to denne celu pracovnu dobu. Hadal sa neustale s rodinou,ktora s nim tiez pracovala. Vydrzala som tam par rokov. Jedneho dna toho uz bolo tolko,ze ked na mna v telefone nakrical,povedala som mu,ze koncim a davam vypoved. Jasne,ze som isla do lepsieho. Uz nic horsie ako som zazila tam,sa neda zazit.

nique
11. jún 2023

1. Po dvoch rokoch
2. Po 6. rokoch
3. Po 12. rokoch
Vždy som išla do lepšieho. Bol to výrazný kariérny skok

doriiis
11. jún 2023

1.praca - sťahovanie
2.praca - zrušili mi zmenu a rozpustili ,,mojich" ľudí".Rozhodla som sa opustiť komplet celú firmu
3.praca - v skúšobnej dobe som sa rozhodla ďalej nepokračovať,nebavilo ma to a nebavil ma kolektív
Ani jednu výpoveď som nikdy neolutovala

diewcatqoo
11. jún 2023

Prvykrat po polroku, lebo som menila pracu (bolo to ako z kaluze do blata - z montaznej haly do obchodu 🙂 ), druhykrat po tiez asi po polroku, lebo ma prijali na vysku. Potom som takmer celu vysku brigadovala v dalsom obchode, tak tam som sa potom tiez lucila, aj ked to nebola vypoved v pravom zmysle slova. Lucila som sa, lebo som skoncila VS a hned som si nasla pracu na TPP v zahranici. A tam som teda uz dlhooo a som spokojna.
Ziadnu vypoved som neolutovala, kazda ma nejako v zivote posunula, dala mi nove skusenosti a nove znamosti.

janka1011
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka čo máš proti rádiu expres? 😅
Ináč, mne sa zasa oveľa lepšie pracuje s rádiom...

wiwi28
11. jún 2023

Výpoveď som dávala 4x za život a vždy to bolo kvôli tomu, ze som dostala inú/ zaujímavejší prácu.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
missviolet
11. jún 2023

neoľutovala som, zazila som bossing, nemala som 9 mesiacov schvalenu žiadnu dovolenku (ani jediny den), ked som bola u lekara, nadriadeny pytal lekarske správy, na PN vydierana, ze kedy sa uz vratim, ze to je jedno, ze este nie som vylircena - zdravotné problémy vyplyvali z naplne prace atd atd mozem pokracovat donekonecna

sasa2
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka v mňa to bolo rádio vlna. 🤦ale teda hlavným dôvodom bol pracovný čas.

xnatalkax
11. jún 2023

@vanilkovazmrzka no tak lepsie ako radio Regina!! 😂 to bol masaker