icon

Prezývky pre vedúceho

martinka1901
7. apr 2025

Ženy ahojte, ako prezývate svojho Vedúceho v práci ?😄
ten ma volá srdce moje - všelijako
je úplne pohodičke rad posranduje ma veľké Zelene oci a dlhé mihalnice 👍💚 budem rada za každý komentár alebo dajte nejaký typ 😍

Strana
z2
mamina7070
7. apr 2025

Ak sa chces strapnit tak skus napr Zelenoocko

zaujimal by ma tvoj vek

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
martinka1901
autor
7. apr 2025

@mamina7070 prečo strápníť ? každý ma nejakú tu prezývku buď na vedúcu alebo na vedúceho..

mamina7070
7. apr 2025

@martinka1901 kolko mas rokov?

stellarstar
7. apr 2025

Bosorka

ola101
7. apr 2025

@martinka1901 Tak ale toto mi pride trapne celkom a hlavne trochu ucty k nadriadenemu..

letfenixa
7. apr 2025

@martinka1901 predstav si, že každý nemá. Moja šéfka má normálne meno.

martul
7. apr 2025

@martinka1901 šéfe, ako inak. Je jedno ako vyzera, raz je to šéf, tak nemá čo mať prezývku.
Že si ty doňho trošku...?!

grof_monte_christo
7. apr 2025

To kvôli tomuto si si založila nick na MK? 😁

alex49
7. apr 2025

Ja vedúcu volám vedúca 🤔

elviku11
7. apr 2025

@martinka1901 nemáme a nikdy sme nemali na vedúceho prezývku. Normálne sa bavíme, aj si tykame, oslovujeme sa menom.
Nemáme 10 rokov, aby sme si dávali prezývky, nikdy nevieš, ako to toho druhého môže ranit.

7miriam77
7. apr 2025

Okatý šéfinko....tak je super, že v práci máte super vzťahy, mala som to šťastie pár krát pracovať v takých kolektívoch a človek sa až tešil do práce 🍀🍀🍀

januska12323
7. apr 2025

On ťa volá srdce moje?? Že ty si mladá žabka, ktorá ešte nevie čo so sebou.

martinka1901
autor
7. apr 2025

@ola101 tak u nás v práci to je úplne inak🤣👍

martinka1901
autor
7. apr 2025

@martul Ja mám priateľa už 6 rokov 🤣👍🤣

martinka1901
autor
7. apr 2025

@januska12323 lebo ty vieš 🤣🤣🤣👍👍

mamina7070
7. apr 2025

Dobre predpokladam ze mas 20x
tak skus nieco neutralnejsie typu sefino, sefinko, veducko a pod

u nas nadriadenemu hovorime menom

taketo tie oslovenia zlatino a pod to je pasivne agresivne a mam k tomu vtipnu prihodu kedy takto hovorila jedna starsia kolegyna kolegom (milacik, zlatino srdiecko a pdo) a v casoch HO ked vyvolavali a boli doma cez teams som musela toto jej nevhodne spravanie sa riesit ako veduca kvoli kolegovej manzelke co to pocula pri takychto calloch, nastastie sme sa jej potom zbavili

martinka1901
autor
7. apr 2025

@mamina7070 Tak ja si to dovoliť nemôžem, je starší😄 ale ďakujem za typ👍❤️

sense
7. apr 2025

Nuž volám ho menom ako on mna

estellas
7. apr 2025

@martinka1901 My si v práci našimi nadriadenými vykame, vedúcej hovoríme pani vedúca. Mne veľmi dlho hovorila vedúca len slečna, až po pol roku má začala oslovovať menom.

diewcatqoo
7. apr 2025

Ja teda neviem, my mame s nadriadenym fajn vztahy, mame dost zazitkov aj mimo prace, v podstate ho ani neviem brat ako sefa, ale skor ako kamosa... ale neprezyvame sa nijako, naco. Ved nemame 5 rokov 🤔

lucia13022023
7. apr 2025

Môjho otca volali vedúci 🤣 a on ich menom.. Ved nemajú 15.. A vzťahy mali dobre.

martul
7. apr 2025

@martinka1901 a čo keď máš priateľa....

grof_monte_christo
7. apr 2025

@martinka1901 Správne sa píše: ďakujem za tip. Namiesto blbosti studuj radšej gramatiku.

anickaaa6aaa
7. apr 2025

ja moju nadriadenú volám normálne menom ako ona mňa. nikto si tu nevymýšľa prezývky a neoslovuje sa nimi. Ty máš tak 20r... Viac nie. ale aj máš, ale si jednoduchšia....

martinka1901
autor
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
7. apr 2025

Mala som aj super šéfov a bola som za to šťastná. Nikto nikoho neprezival ziadno. On ked bola možnosť aj niekto z oddelenia odchádzal- jedno ci muz ci zena - mal rovnaky štýl rozlúčky. Urobil som tým človekom "team buiding" vo dvojici 🙂. Na rozlúčku dostali vzdy ten istý špecifický darcek od neho 😄 Bola to jedna toaletná voda. On bol fakt skvelý. A vlastne jeho prezývka bola skratka jeho mena ake ziadne ziadne zlatko ci srdiečko. Dalsi tiez super a vždy sme ho volali menom.
Rozmýšľajú nad jednou vecou, niečo v oraci sa dodzube a uz to bude nedobre, potom ti bude trápne aj spätne za prežívanie šéfa.
A jednu dve šéfky psychopadky som mala tiež. Tie prezývky radsej ani vedieť nechci. Žiadali po všetkých zamestnancoch ako zmyslov zbavené- pred zákazníkmi. Takže čo prezývka, to vybrané slovo.

januska12323
7. apr 2025

Teraz si sa predviedla.

20erika07
7. apr 2025

Troll

basska_b
7. apr 2025

U nas volali šéfa Miroslava ze "Miroslav Donutil" 😅 lebo ich vzdy do nejakych pracovnych uloh "donutil". Podla mna je to taka ludova tvorivost. Aby sa nevedelo hneds, ze o kom sa hovori

Strana
z2