icon

Pri akom plate sa oplatí platiť za upratovanie?

27. aug 2025

Dievčatá zaujíma ma taká otázka, pri akom plate by ste si Vy povedali, ze tak kašlem na upratovanie, niekoho si na to zaplatím? Koľko by ste museli zarabat?
Ja som si vždy hovorila, ze zaplatím si niekoho, lenze potom mi je tých peňazí vždy ľúto. Vyhodit za nieco, čo viem spraviť aj ja. Potom si poviem, ze tých X eur radšej pošlem deťom na sporiaci účet. Hoci keby mám pomoc v domácnosti, niekedy by mi to strašne pomohlo.

Strana
z4
zuzubb007
30. aug 2025

Neviem či je to o plate, ale v mojom prípade by som nezniesla cudzieho človeka aby sa dotýkal veci v mojom dome voči tomu mám averziu, radšej budem mať bordel kým neupracem

anonym_00b3b4
30. aug 2025

Ja som tá čo chodí domácnosti upratovať.Chodím k úplne normálnym ľuďom,väčšina z nich dá prednosť cez víkend programu s rodinou pred upratovaním domácnosti. Cez týždeň chodia do roboty,potom krúžky s deťmi a keď prídu ešte ich čaká učenie s deťmi a na upratovanie už nieje čas a víkend si chcú oddýchnuť. V dnešnej dobe je to už úplne normálna služba a využíva ju veľa domácností. Väčšina ľudí si dáva upratovať kým prídu z roboty presne ako tu niekto spomínal že prídu domov do voňavého uprataného domu.

1sally12
31. aug 2025

Bože to už sú ľudia si aj leniví upratať vlastnú domácnosť😳

ktobytobolpovedal
31. aug 2025

Ja upratujem kazdy den, cize by som sa asi nedoplatila 😄
Ale robim z domu, cize ziaden stres… jedine co som zvazovala, ze si niekoho zavolam je umyvanie okien. Nie je ich sice vela, ale neznasam to 😂
Oni tiez si myslim, ze to nie je uplne otazka penazi. Ako tu uz bolo spomenute, mne by tiez vadila cudzia osoba na “mojom uzemi”

rachel36a
31. aug 2025
@1sally12

Bože to už sú ľudia si aj leniví upratať vlastnú domácnosť😳

@1sally12 prečo leniví? Ved je to uplne normálna služba. To by si mohla povedať, že sú leniví lebo chodia ku kadernícke, krajcirke, do čistiarne, do potravín pre chlieb a pod....lebo aj toto všetko si môže človek urobiť sám. Ľudia bezne využívajú služby. Ja napriklad peciem torty, ľudia mi za to platia. Tiež by si to mohli urobiť sami. A ja zase platím pani co mi uprace , a ja som môžem venovať synovi alebo niečomu inému

margotka17
6. sep 2025

@anonym_autor veď nemusíš mať stály pomoc, ale možno na také veľké upratovanie, okná, žalúzie, koberce, posteľné, záhrada..., si určite zavolaj pomoc ak nestíhaš. Tak cca 4 x rocne by ti možno pomohlo.

evansova
8. sep 2025
@miselka257

@anonym_ff6169 aké je to mať robotický vysávač? 🤩 vždy som si ho priala, ale máme schody a prenášať ho hore dole aj v izbách mi nepríde ako praktické, možno raz keď sa presťahujeme 😏

@miselka257 Nás robotko sa pravidelne zasekaval pod zavesnú toaletu. Ak som odišla keď vysával, mohla som si byť istá, že ho nájdem zavyjat pod toaletou.
Zaujímavé bolo, že sa zasekaval len v jednej toalete, v druhej toalete ani najmenší problém
Sanitu montovali ti istí majstri v celom dome. Asi mali bulharský meter....
Tak som ten Robot darovala vnuckam, oni majú toaletu pekne na zemi

princezna_bosorka
8. sep 2025

@anonym_autor podla mna to nie je o peniazoch ale o tom, co ti je prednejsie: poslat tie prachy detom na ucet s neistym vysledkom alebo ich dat inemu, aby si tu a teraz mohla travit viac casu s detmi?

Strana
z4