icon

Pri ktorých povolaniach je možné cestovať?

9. máj 2023

Ahojte, napádajú vám povolania pri ktorých je možnosť cestovať? Nemusí to byť cestovanie kvôli práci ale kľudne i práca, ktorú môžeš robiť kdekoľvek si.😊

tyrkysova_kobyla
9. máj 2023

Programator

jumama
9. máj 2023

Ved si pozri digitalnych nomadov - od marketingu po IT. A tiez rozni obchodni zastupcovia, co chodia vynukova do firiem produkty, realitni makleri - ale to skor po Slovensku. A potom vseliakt tursticki sprievodcovia a animatori - to si uz naozaj mozes vybrat cokolvek, svoju oblubenu destinaciu.

ivka225
9. máj 2023

rusnovodic

sense
9. máj 2023

@ivka225 tak rušňovodiča nemôže robiť kdekolvek

bibcabi
9. máj 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

keď robíš napríklad v marketingovej agentúre.. IT.. a tak :D

lauriik
9. máj 2023

Prace co sa daju robit kdekolvek: Prekladatel, spisovatel, korektor, influencer, programator, spravca web stranok, marketak,...

kvetinka75
9. máj 2023

vodič, letuška, pilot,

janinah
9. máj 2023

Zať je fyzik.moze robiť kdekoľvek na svete.kde je internet.

karolinakr
9. máj 2023

@sense že rušňovodič 🤣

rebrambora
9. máj 2023

Remote work napriklad.

veltraud
9. máj 2023

Ono to nie je s remote pracou take jednoduche. Ked si zamestnanec slovenskej firmy a chces robit v zahranici, stavas danovym rezidentom tej krajiny (alebo take nieco). Nasa firma napriklad kvoli tomu neumoznuje pracovat zo zahranicia, ak ked v podstate mozeme robit odkialkolvek, kde je internet

domi235
10. máj 2023

Ja tiez by som chcela takto pracovat, mozme sa spojit a hladat spolocne a pomahat si. 💪👌

lauriik
10. máj 2023

@veltraud lenze to plati len ak tam zacnes byvat a mas tam trvaly pobyt. Ak chces cestovat (a trvaly pobyt trva na slovensku), myslene ze kazdy mesiac si inde tak by problem byt nemal 😉

tiezjedna
10. máj 2023

prekladatelka, letuska, pilotka, cruise crew, delegatka CK, športový marketing (ten sme robili my a precestovali sme skoro celý svet)... priamych mozností je veľa. Tých nepriamych podľa mňa zas toľko nebude.