Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady
Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂
Ahojte, prosím vás, máte skúsenosti so spoločnosťou JTN panel? Pred vyše mesiacom a pol som si konečne po roku vypĺňania dotazníkov cez ich spoločnosť zažiadala o výmenu bodov za 25 eur, ktoré mi mali poslať na skrill účet a dodnes nič neprišlo, ani nereagujú na mail, keďže iným spôsobom sa s nimi nedá skontaktovať. Som z toho sklamaná a zároveň to posúvam ako negatívnu referenciu, keďže je problém s vyplatením. V podmienkach majú uvedené, že peniaze budú vyplatené do 14 dní......
@simculllka ako som Ti pisala v IP, mne vyplatili, ale tiez im to dllllho trvalo, mozno o par dni uz budu peniazky u Teba, este vyckaj 🙂
@simculllka Neboj sa, aj mne už vyplatili, len im to strašne dlho trvá. Tiež som ich vtedy kontaktovala a odpovedali mi asi až na druhý pokus. Čo sa týka kontaktu s ľuďmi sú na tom bledo, ale peniaze vyplácajú.
@simculllka neboj, pride 🙂 napisala som IP
@simculllka aj ja uz dlhsie cakam na vyplatenie.
Baby ponukam vam rychlejsie zarobenie, princip rovnaky, len sa budete zapajat cez mobilnu applikaciu
🙂
Tych 25€ si zarobite za den, vyplaty si zaziadate kazdy mesiac,
Registracia zdarma. Jedine na co sa u nas na Sk caka aby nas bolo 10 000 ( uz nas je cca 5000zapojenych).
Ak mate zaujem napiste mi spravu ;)
@simculllka ja mam podobnu skúsenosť, tiez som ziadala aj oisala niekolko e mailov preco to neposlali a nikyo mi neodpoveda a 25 eur stale nikde
😈 ☹
@simculllka tak to je uz veru dost dlho.. mne to asi mesiac aj cosi trvalo.. a body odratali alebo su tam stale?
@tenderka hej,body odratali hned a peniaze nic...uz ani tie ich vyskumy nevyplnam.
@simculllka nevzdavaj to, skus im este napisat, ze si velmi nahnevana, ze body odratali a neposlali a ze to im nerobi dobre meno, ze su nespolahliva spolocnost a tak.. snad sa rozhybu - je tam kontaktny formular a je tam aj email, tak skus obe formy, drzim palce
@simculllka JA CAKAM OD FEBRUARA 25EUR A NIC NEPRISLO- PRETO NEODPORUCAM ☹ "JNT PANEL" ☹ Na ich FB stranke su vela staznosti ☹ aj ja som velmi nahnevana, lebo som 2roky vyplnala pre nich rozne dotazniky a prieskumy- ZADARMO ☹
@simculllka mne pravidelne chodia dotazniky - ale ja ich uz nevyplnam. Ked nevyplatia -tak potom zrusim clenstvo.
@naolina ano,ani ja to nevyplnam. Vcsra som pozerala ich profil na fb a teda same staznosti...
mne vyplatili kedysi, ja radsej vyplnam vsade, kde pisu a stihnem prieskum pred naplnenim vzorky, zas tolko casu mi to nezoberie sem-tam prieskum ako len tak sediet na fb alebo mk zadarmo 🙂
@simculllka ja som pisala aj take a nikto nereagoval ani na to...
@simculllka ja som za kludne mozes aj mna spomenut nemam s tym problem ja tych 25 eur nenajdem na ulici a hlavne si ich zasluzime ved oni za dotazniky dostanu od firmy peniaze za to ze ten prieskum.uskutocnia
Ahojte. Neodporúčam Jtn panel pre to že odmeny za vyplnené dotazníky Vám nevyplatia. Tak že sa budete namáhať zbytočne.

@qsookie ten lajk nejde ani mne, ktosi tu pisal, ze to pojde asi az ked spravia slovensku funpage... a tie citlive udaje som poslala a nebol problem, nevyskakuje to tam