Prijali by ste takúto prácu čašníčky?
Dostala som ponuku ako čašníčka do "kaviarne-baru"...v skusobnej dobe su 2€/na hod...neskôr 35-40€/na deň ..cez tyzden od 9tej do 22:00 ..cez víkendy od 9tej do 24:00..ked su hostia..tak samozrejme maju dalej otvorené...nadcasy plati tiez za hod.2€..tringelty su "moje" 😀....prac.zmluva na 6hodin...co by ste robili na mojom mieste...poraďte 😏..Ps.2dni sa pracuje 2dni voľno
Minimálna mzda 700 e ( a to sa delí ešte podľa stupňov) - 160 hodín mesačne + nárok na stravné lístky.... To máš okolo to máš v čistom 3.5 na hodinu žiadne 2 e... Nedaj robiť zo seba otroka
Nie. Majiteľ sa snaží na tebe ušetriť čo sa dá. Nebrala by som to, to už nie je dobrá perspektíva ani do budúcna. S takýmito podmienkami predpokladám, že ani nebudeš mať nejakú pracovnú zmluvu alebo čo, len ti bude platiť "na ruku", ale ešte ušetril aj na odvodoch a v konečnom dôsledku to budeš ty, kto ostane s holou riťou, kebyže čokoľvek (PN, materská, zmyslí si ťa zo dňa na deň vyhodiť,...). Nešla by som do toho, hľadala by som ďalej.
Minmalka na hodinu v hrubom je vyssia. Alebo zober tú pracu a rob podla zmluvy. 6 h deň
Niekto ťa chce dobre odrbkat
Nahlásiť na inšpektorat,to je doslovne otroctvo..
Nie..u nás v dedine..kde sme na konci sveta hneď pri maďarských hraniciach kde aj najbližšia dedina za hranicami je asi 10km až...tak u nás dávajú v bare a aj v "pohostinstve-pizzerke" po 4e a to brigádnikov s tým že tringelty má reálne každý vlastne ..
Je to málo a je to aj málo na deň, tá suma čo si napísala. To kde, pre pána Jána takto úboho platia.? Za toľko peňazí som robila pred 12timi rokmi na kúpalisku ako brigádnicka keď som mala 15.
Urcite neprijala. Kde byvas? Aspon okres by ma zaujimal. Ak nemas najblizsie mesto 100km od seba a neumieras hladom, tak hladaj dalej. Naposledy, ked som pozerala profesiu, u nas v meste v kaviarni ponukali casnicke plat 1300-1500€.
Kks, ze 2€ na hodinu. Sak take sumy za brigady boli, ked som bola na strednej a to bolo pekne davno 🙄
2eura, to je výsmech 😵 To vôbec nad tým rozmýšľaš? Budeš v práci od 9 do 22, co je 13 hodín, zarobíš 26eur 😱 preješ, precestuješ a ešte si na mínuse.
Nie 2e hod je prilis malo aj na skusobnu dobu.. Niekto ta chce akurat dobre odrbat vyuzit kym ta potrebuje v sezone ako ultra lacnu prac silu a potom ta poslat tam odlkial si prisla... Rob ako myslis ale je to totalny odrb 🤦♀️🤷♀️

Minimalna hodinova mzda je dana zakonnikom prace. Takze to asi nebudes mat ani papieri…? Alebo zamestnavatel nevie, ze existuje minimalka na hodinu a da to tak na zmluvu?? Pri kontrole ma pokutu istu.