Prijali by ste takúto prácu čašníčky?
Dostala som ponuku ako čašníčka do "kaviarne-baru"...v skusobnej dobe su 2€/na hod...neskôr 35-40€/na deň ..cez tyzden od 9tej do 22:00 ..cez víkendy od 9tej do 24:00..ked su hostia..tak samozrejme maju dalej otvorené...nadcasy plati tiez za hod.2€..tringelty su "moje" 😀....prac.zmluva na 6hodin...co by ste robili na mojom mieste...poraďte 😏..Ps.2dni sa pracuje 2dni voľno
Jaky siroky pojem?Na dverach posty bol nalepena ponuka brigady priamo na poste za 4,50/hodina.
Vyjadrím sa len ku zlomku, nechce sa mi to komentovať celé.... Takže za nadčas 2€/hodinu 😂😂😂. Takže ty budeš cez víkend na nohách od 9 do 24, o 24 by si už od unavy najradšej poslala všetkých niekam, ale motiváciou ti bude, že budeš pokračovať ďalej v práci s úsmevom na tvári za 2€ slovom dve eurá 😂😂😂 veď to je na smiech. Aký by si mala dôvod tam zostávať, čo i len o 5 minut navyše, keď ti zaplatí ešte menej ako za normálnu hodinu?!! Motivačne by to malo byť skôr naopak, po záverečnej x2 na hodinu 😉
@veronika1754 na papier jej nemôžu dať 2€/hod.
Podľa akého vzorca vypocital 2€/hod.? Ja by som to nezobrala.
@barboraalexej Mna zaujima, kto mu to vezme a este ake ceny v tej kaviarni ma..
@dadis práveže najhoršie natom je, že vždy sa nájde niekto, kto tú prácu vezme, takže ten úbožiak nemá dôvod dávať lepšie platové podmienky
Hodinu robit na jedno espresso? To si radsej urobim sama na kavovare doma, vykotim sa na terasu a budem sa kochat tulipanmi. To by sa mi ani natankovat neoplatilo. Svine zdieracske.
@barboraalexej toto je problem. Bohuzial. Uz som to sem pisala ze kamoska ma zazitok, vypytala si vsetko na papieri, nutne ju potrebovali, a ked nasli dalsich somarov, kamosku prepustili. Vzdy sa najde niekto kto to vezme. Svinstvo.
2€ na hodinu????? To z ktorej planety ten zdierac spadol? Nakakat mu taku pracu.
@jabadabadu A vtedy stala kava v kaviarni 20,-Sk 😂..
@jabadabadu Normalne by som toho pana majitela tam na 14h postavila 2 dni po sebe...strasne nieco, co si nechaju ludia na sebe pachat..
3€ na hodinu som mala ako čašníčka pred 13 rokmi ... čiže 2, mi pride extrémne málo 😒
Zobrala by som to len keby som nemala čo jesť a bolo to veľmi urgentne. Inak určite nie. To ked takto šéf platí svojich zamestnancov tak som zvedavá ako sa k nim sprava.🙄
2€ na hodinu ako casnicka v bare som mala tak 14-15 rokov dozadu...ved to je ciste zderstvo aj ked ti potom daju viac aj tak to vychadza malicko ani minimalka nie... Ak potrebujes nutne peniazky tak budis ale ak nie tak hladaj dalej robotu
40€ na deň. "Úžasné"! A 20€ preješ a prevezieš
a potom ludia skoncia pri 350-450€ dochodku ☹
Urcite nie. 2e na hodinu som mala v roku 2011, a to som mala 19 rokov. Odvtedy sa zmenili podmienky na zivot a pracu vo vsetkych smeroch. Pod 7e/ h ( s tipom) by som nešla ani náhodou
@veronika1754 ani na východe to nie je normálna mzda !
Ale keď si toľko ľudí nechá si seba robiť otrokov, tak je to možno bežná prax.
Ja by som takéhoto "zamestnávateľa roka" hneď nahlásila na inšpektorát práce.
A keď to bude robiť viac a viac ľudí, nebude tak masívo odr.ávať.
Nie nezobrala...2 e na hodinu je žalostne malo aj keď sa učíš...a práca čašníčky je vkuse na nohách.. to chceš stat 6 hodín za 12e? Ja mam za 8h 32 e... tiež sa ešte "zaucam" ale nebeham toľko ako čašníčka
@babulkomale no u nás v Senci by ti na to espresso ani hodinová mzda nestačila 😁😁
@veronika1754 ja žijem asi ešte krajnesie ako ty ale 2,00 e nie je normálne ani tu... 🙂 SO
Za 2€ by som ani z postele nevstala 😉
Pekne ťa chcú zodrať z kože. 2 eurá na hodinu a ešte ti zabudol povedať, že ten plat potom budeš dostávať načierno na ruku a na výplatnej páske minimálna mzda. Takže robi z teba uplnu kravu. Treba sa mu pekne poďakovať a poslať ho do riti.
Nech sa ide majiteľ učiť za dve eurá. A este čašníčka, ved to je makačka. By som sa hneď zvrtla keby toto povedali mne 🙂
Určite nie, ja som mala prácu pred materskou najviac 9 hodín za deň a 50 eur aj keď som odrobila 6 hodín,, robila som 3x alebo 4x do týždňa no na papieri som mala polovičný úväzok vtedy kvôli dcere, vedúci boli super a nebol problém do škôlky zo škôlky alebo byť nečakane doma keď bola chorá toto bolo veľké plus co bolo na papieri ma posledné trapilo
2 eurá som mala brigádne tak pred 12 rokmi
Pozerala som profesiu, sice neviem, kde autorka byva, ale urcite najde nieco lepsie. https://www.profesia.sk/praca/casnik/

Nie nesla by som do takej prace. Jedine by som sla, ak by som bola sama na deti a nic ine by nebolo. Ale je to zdieranie a oni presne vedia, ze vzdy sa najde niekto, kto povie radsej malo, ako nic. Ale 40€ za 13 az 15 hod je vysmech. To by som si radsej hlada upratovanie domacnosti. Taky isty plat za 4 hodiny.