icon

Príplatky za rýchle skenovanie tovaru v Kauflande

4. nov 2025

Ahojte, kto robi v Kauflande - funguje tam niečo takéto?
Mala som skúsenosť pri pokladni s pani predavačkou, ktorá scanovala moj veľký nákup jak bláznivá, hádzala tam s tým, to, že som to nestíhala ani chytať a ukladať ani nehovorim, takže sa to tam kopilo (islo o tyzdnovy nakup), ale zarazilo ma, ze po mojej slušnej otázke, či by to vedela blokovat pomalšie, arogantne odvrkla: no nie nemôžem, lebo sa mi rátajú scany a ďalej v tom pokračovala 😀😀

Strana
z4
anonym_4f77be
4. nov 2025

@anonym_autor ano rátajú sa scany a keď máš malo tak ťa manažér akurát tak dobre zjebe

stellarstar
4. nov 2025

@anonym_autor s týmto som sa stretla aj ja 🙈 mna z toho nie že hlava ale aj oči, krk aj ruky zaboleli 😂🙈

anonym_4f77be
4. nov 2025
@stellarstar

@anonym_autor s týmto som sa stretla aj ja 🙈 mna z toho nie že hlava ale aj oči, krk aj ruky zaboleli 😂🙈

@stellarstar predavačky za to ale nemôžu

stellarstar
4. nov 2025
@anonym_4f77be

@stellarstar predavačky za to ale nemôžu

@anonym_4f77be nie, jasne že nie 😂

anonym_5f03f6
4. nov 2025

Áno, aj v tescu, lidli, všade v pokladni. Neberú ohľad na zákazníka, ale na manažéra. V lidli keď som zaplatila skôr, ako naložila do tašiek, tak pokladník scanoval ďalšieho zákazníka a miešali sa nám potraviny. Teraz robím tak, že on nahádže cez scan a potom polhodinu čaká kým zaplatím, lebo si to do tašiek aj musím naskladať, aby som to domov odniesla v celku, nie pomliaždené.

reanda
4. nov 2025

nie, nedostavaju priplatky.. musia blokovat co najrychlejsie, aby vobec dostali plat 😝
uz tu je rovnaka tema ohladne lidlu
a lidl a kaufland je jeden majitel

amdornik
4. nov 2025
@reanda

nie, nedostavaju priplatky.. musia blokovat co najrychlejsie, aby vobec dostali plat 😝
uz tu je rovnaka tema ohladne lidlu
a lidl a kaufland je jeden majitel

@reanda od ktorého roku?

maranco
4. nov 2025
@anonym_5f03f6

Áno, aj v tescu, lidli, všade v pokladni. Neberú ohľad na zákazníka, ale na manažéra. V lidli keď som zaplatila skôr, ako naložila do tašiek, tak pokladník scanoval ďalšieho zákazníka a miešali sa nám potraviny. Teraz robím tak, že on nahádže cez scan a potom polhodinu čaká kým zaplatím, lebo si to do tašiek aj musím naskladať, aby som to domov odniesla v celku, nie pomliaždené.

@anonym_5f03f6 nakladať treba do vozíka a nie do tašiek, to si potom nabalíš do tašiek mimo pokladňu
mne tak pri hádzaní v Lidli dvakrát prederavili jogurt, tak už si na to dávam pozor a kontrolujem

luxus10
4. nov 2025

no esteze sa to nevztahuje aj na samoblokujucich zakaznikov...🙂

toto su teda buzeracie...aby nemuseli dat viac pokladnikov, tak sa ti co tam prave su maju aj zblaznit, nie?

janai1
4. nov 2025

Príplatky nedostávajú. Ono je to naopak - nespĺňaš scany za minútu tak máš hubovú polievku

anonym_eac236
4. nov 2025

Robila som v Tescu cca 10 rokov dozadu a aj tam sa tiež riešila rýchlosť blokovania. Teda pokiaľ si nemal určitu rychlosť tak ti hrozil vyhadzov. A to je 10 rokov dozadu.

anonym_112aa5
4. nov 2025

Inak to je strasne. Novodobé otrocenie. V jednej firme zase sa musia odpípat z prace, keď idú na wc. Alebo ani slovo medzi kolegami prehodiť. Akože taka buzeracia ze az.

anonym_4461bb
4. nov 2025

@anonym_autor väčšinou idem k samoobslužným. Ale ak som pri obyčajnej pokladni a mám velky nakup, vždy si gro z neho odložím (snažím sa nešuchtat) predtým, ako zaplatím. Predavačka si o mne asi mysli svoje, ale bohužiaľ, x-krát sa mi stalo, že blokovala ďalšieho zákazníka ako zmyslov zbavená a bola tam tlacenica, dokonca jeden zákazník sa raz takto v Tescu snažil “omylom” pribaliť si niečo z našej kopy…takze odmietam sa tam cez kohokoľvek premietať za mojim nákupom.

anonym_f2bb98
4. nov 2025

Ako najlepšie je používať ten prístroj na skenovanie. Pekne si môžeš ukladať do tašky a pomaly scanovat už priamo obchode a pri pokladni len riešiš skener.

autor
4. nov 2025
@anonym_f2bb98

Ako najlepšie je používať ten prístroj na skenovanie. Pekne si môžeš ukladať do tašky a pomaly scanovat už priamo obchode a pri pokladni len riešiš skener.

@anonym_f2bb98 inak toto ako funguje? Uz nic nemusis vykladat? A to ti potom nepípa nic? 😁

anonym_475138
4. nov 2025
@anonym_f2bb98

@anonym_f2bb98 ty si dávaš ten oscanovany tovar do tašiek vo vozíku? Ako prebehne následná platba a teda kontrola ci zákazník všetko zaplatil ???

autor
4. nov 2025

Ja chodím do Kauflandu stále a blokuju rýchlejšie to ano, ja to chápem, ale vravím, ze teraz to bol extrém, ze som sa az musela ozvat 😁

anonym_3ed42b
4. nov 2025

ak si si tovar ukladala do kosika a nie hned do tasky -mala si sa stazovat .. ano aj ked su ratane scany za minutu da sa to stopnut pockat a zas skenovat .. sama som robila v lidli a vzdy sme to tak robili ..

denithestrange1993
4. nov 2025

@anonym_autor neviem co je na tom narocne. Vzdy sa na to pripravim,vsetky polozky si co najrychlejsie naukladam do tasiek,kosika,aby som nebrzdila dalsich zakaznikov. Rozumiem ze pre starsich ludi je to narocnejsie.

anonym_adcf16
4. nov 2025
@denithestrange1993

@anonym_autor neviem co je na tom narocne. Vzdy sa na to pripravim,vsetky polozky si co najrychlejsie naukladam do tasiek,kosika,aby som nebrzdila dalsich zakaznikov. Rozumiem ze pre starsich ludi je to narocnejsie.

@denithestrange1993 ja ukladam normalnou standardnou rychlostou, ani pomaly, ani ako zajac na duracelky. To, ze ona ma nejake normy a nedostane odmeny, lebo nenascanuje cely nakup za 4s mna nezaujima. Odlozim vsetky veci, a nasledne zaplatim. Nic tym nedosiahne.

katkaseiner
4. nov 2025
@anonym_5f03f6

@anonym_5f03f6 presne...minule som bola druha v poradi, tak ked pani predo mnou zaplatila a zbierala si nakup tak som poprosila predavačku co oskenuje nech mi poda popri pokladni. Odmietla, davala mi veci na ten uplne vzdialený pás. Tak som podakovala, pockala pani kym si veci pozbiera a začala som pomalicky balit moje. Na jej otazku ci mozem zaplatit, som jej povedala NIE, akonahle zbalim nakup, rada zaplatim....dala som si záležať a pomaly balila (vo vnutri ma od jej arogancie islo urvať) a potom az platila

slavomira236
4. nov 2025

@anonym_autor u nas v kauflande pohoda ziadna extra rychlos stiham. V tescu samy brigadnik tam robia ako slimaci. A lidl tam blokuju strasne rychlo tak tam ani nechodim raz za rok

anonym_956915
4. nov 2025

Oni za to ale nedostávajú príplatky, ale hubovej polievky od vedenia, že sú príliš pomalí, lebo niekto ma za minutu viac scanov..

timlubka
4. nov 2025

@anonym_autor ja preto do lidlu nechodím a jak mi hadzali s nákupom tak som mala dosť,tak isto nechodím do samoobslužných pokladní,si myslím ,že tam nechávam dosť penazí ,žeby som si mala ešte sama blokovať nákup,a predavačky nebudú mať robotu

anonym_f2bb98
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f2bb98 inak toto ako funguje? Uz nic nemusis vykladat? A to ti potom nepípa nic? 😁

@anonym_autor normálne si skenujes všetko pekne, dávaš do tašky. Pri pokladni naskenujes QR kód zo skeneru, zaplatíš a ideš. Ak naaahodou si vybraná na náhodnú kontrolu tak predavačka pride, preskenuje random 3-5 položiek z tvojho nákupu či sedí a pokračujeme ďalej.

anonym_f2bb98
4. nov 2025
@anonym_475138

@anonym_f2bb98 ty si dávaš ten oscanovany tovar do tašiek vo vozíku? Ako prebehne následná platba a teda kontrola ci zákazník všetko zaplatil ???

@anonym_475138 ako som napísala vyššie plus normálne ta ani pri sammobsluznej stále nekontroluju, takže to funguje na rovnakej báze.

anonym_34e757
4. nov 2025

Chodim s muzom na nakup,alebo zo synom.Vzdy chlapi ukladaju tovar do vozika a ja platim.Pri aute dame do kufra.Ked idem sama,tak na maly nakup alebo u nas v dedine.

betulinka1
4. nov 2025

@anonym_autor ja tie pani pokladničky vzdy pochválim, ze su ako rakety. Ked mam vacsi nakup uprednostňujem normalnu pokladňu. Ale to som nevedela, ze su sledované. Bola som taka naivná, ze su proste zrucne. Teraz ich budem chváliť este viac.

anonym_d86533
4. nov 2025
@anonym_475138

@anonym_475138 ja si dávam rovno do tašky. V samoobsluznych to len treba par klikmi dokonciť. Kontrola môže byt nahodna, občas som mala, príde predavačka a skontroluje pár kúskov. Radšej takto nakupujem.

dadis
4. nov 2025

Ja nakupujem jedine so skenerom..je to rychlejsie a bez stresu

Strana
z4