Prostredie v práci
Mám dilemu. Bola by som rada,ak by ste mi dali vedieť čo by ste urobili.. Ostali by ste v práci kde si nerozumiete s kolegami ale vedenie je s vami spokojné a vie vám vyjsť v ústrety alebo až prekvapivo ľudsky sa zachovať keď niečo potrebujete ?
áno zostala... ku kolegom by som sa chovala neutrálne - keď to inak nejde...
@dankanka práveže nie je
Neostala,keby mi nesedeli ľudia,s ktorými musím byť denne a nedalo by sa to zmeniť,tak by som odišla.
@bilberryday prosim ta a to ako vedenie dokaze zabezpecit aby si kolektiv roznych povah vzdy sadol a kolegovia spolu vychadzali?
Autorke, ak si svoju robotu vies robit aj bez nich resp sem tam nieco od nich len potrebujes, mas dobry plat a robota ti vyhovuje ja by som zostala. Nic ti nezaruci ze v dalsej praci to nebude rovnake, horsie ale samozrejme moze byt aj lepsie.
Nad odchodom by som rozmyslala keby robia naprieky alebo ze s nimi musis denno denne riesit veci ohladne roboty, to neni nic moc ak ste si vobec nesadli.
@bilberryday zaľúbenie v tom nie je a nerozumiem "slepému obdivu"
Neostala by som..to je padny dovod dat vypoved. Chodila by som do prace s nechutou a tak to byt nema a nemusi
záviselo by, či by to boli moji podriadení alebo kolegovia na rovnakej úrovni..A tiež, čo mi tá práca dáva, či ma napĺňa, aké tam mám podmienky, či sa viem dostatočne realizovať a pod..Podpora vedenia je veľmi dôležitá a pre mňa osobne dôležitejšia ako vzťahy s kolegami. Navyše, žiadna práca nie je ideálna a na každom pracovisku sa niečo deje, či už pracovné, medziľudské, vo vzťahu k podriadeným, nadriadeným..Ľudia sa menia, odchádzajú, to, že tam je teraz niekto, neznamená, že bude aj neskôr...Záleží..Ale ak by to nebolo vyslovene veľmi zlé a praca by ma bavila a mala by som podporu vedenia, nie, neodišla by som
tak ked je vedenie take super vybav si homeoffice a mas vybavene, povedz im ze ti stazuju pracu ich správaním a ked ti neumoznia/neumoznia ine podmienky prace, tak odides... A to nie je vydieranie ale seriozna ponuka, lebo ti to natolko vadi ze uvazujes nad odchodom i tak. Cize nemas co stratiť.
Ja som z takej práce odišla. Šéf bohovsky, práca super a veľmi ma bavila. Ale čo predvádzali kolegyne a ako intrigovali to bolo neúnosné. Dodnes mi je ľúto a začnem sa na seba hnevať že som odišla. Potom si spomeniem čo vyvádzali a hneď ma ľútosť prejde.
Rob si svoju robotu a s kolegmi/kolegynami ries iba pracovne veci, prip zdvorilostne small talky. Su to kolegovia a nie kamarati, nepotrebujete chodit po kavickach, obedoch, nemusis s nimi riesit nic osobne. Pises, ze vedenie je ok, tak by si mohla prebrat s manazerom, ze ma toxicke osoby v teame ak ti to moc pojde na nervy.
@bilberryday robim v kolektive, ktory na prvy pohlad vyzera idealne, vsetci si rozumeju, vychadzaju si v ustrety, ale ked si tam uz nejaku chvilu, tak zistis, ze to nie je take idealne, ze su tam rozne skupinky, ktore sa navzajom nemusia, aj nejake trochu ohovaranie a pod. teambuildingy byvaju pravidelne, ale vsetko zostava rovnako, osobne si myslim, ze akakolvek aktivita, kde ludia maju travit cas s tymi, ktorych az tak nemusia je uplne zbytocna

Tazka otazka. Pozitivne je, ze vedenie je ok. Casto je to opacne 🙂. Je moznost neskorsieho oreradenia do ineho teamu? Asi by som pockala ako sa to vyvrbi.