Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@janica2814 klikla som na to len koli tomu, ze mi udrelo do oka slovo "Umfrage", co je po nemecky.
A ano, vystudovala som v DE pravo a som sa zamerala na IT pravo. takze viem posudit, kedy je internetova stranka kose a kedy nie, kedze s tym denno-denne robim.
Uz sa budem opakovat, ja som dala vlastny nazor aj z praxi a ja za to nemozem, ze je tu vela ludi, ktorym sa nepaci opacny nazor.
A ked je dotycnej, co ju obhajujes, tak fajn, tak preco sa stazuje? Ved ja jej to neberiem, ale tak treba rozmyslat. My mame tiez deti a aj po tomto este v brusku, ak bude zdrave, pojdem po roku, roku a pol, spät do prace. A nie preto, ze by som musela. nas muz vsetkych uzivi aj bez mojho platu. Ide tu ale o princim. ja svoju pracu milujem a naplna ma rovnako ako rodina. A detom nijako neublizilo, ze boli skoro v kolektive.
@yanni za prvé, sme si nepotykali, za druhé nenapísala som, že nemám z čoho živit deti, reagovala som na tože si mam najsť prácu, áno mám muža, no treba platit hypoteku, bývanie, naklady a ine veci,a pre poriadok mám tri deti a nenariekam že ich nemam z čoho živit,ale privyrobenie si je niečo ine ako práca na plný uvazok, a za par minut denne nič nedám, a načo ste vlastne v tomto fore? preberali sme tu skusenosti a nikoho nezaujimaju vaše drísty ako si mame hladat skutočnú prácu, nech sa pači dajte si deti do jaslí, kam chcete a pracujte no neodcudzujte maminky ktoré si chcu niečo privyrobit z domu a či je to alebo nie je realne zistime onedlho netreba sa preto hned do niekoho navažať a riešiť rodinu manžela a ine veci...
Pravnicka ale IQ hupajuceho konika. Taktiez ako pise maminka predomnou, nepotykali sme si takze to hovori za vsetko spravanie podotykam vystudovanej pravnicky. Ved si dajte dieta do jasli aj ked pridete z porodnice nech sa vam on staraju a vy si chodte do prace ktora vas naplna a ste z nej hotova. A nesudte tu maminky ktore maju nizsie prijmi. Nie kazdy je studovany, lebo keby bol kazdy taky genialny a kazdy sedel na riti v kancli tak by ste sa asi tazko najedli lebo by vam nemal kto vylozit tovar v obchode.....
Nechapem ako moze taketo dristy napisat clovek ktory ma rodinu a deti.
Riesi sa tu uplne ina tema ale musi tu zabrdat a zbytocne rozculovat ostatnych jedna genialna osoba, ktora vie vsetko. Ked ju to nezaujima tak naco sa pletie do fora s uplne inou temou. Nech sa venuje svojej PRACI v ktorej si mysli ze je uzassna
@janica2814 a kto zacal s tou robotou a malymi detmi a 200 e rodicak? Ja nie. Ja som sem dala len svoj nazor na tu webku. Ale kedze je iny ako tu ma väcsina, tak ako to tu na MK uz chodi, zacinate byt agresivne.
Ja som sa pekne spytala, ze ci ma niekto dokazy, ze boli tie peniaze uz vyplatene. A nie "jedna pani povedala". Poprosila som o dokazy, kedze ta stranka je cisty fake.
Dobre ked je fake tak je. Nieje potrebne sa kolo toho tocit stale. Kto chce tak je na tej stranke a kto nechce nieje, ale nebude tu niekto riesit rodinu a deti a preco a preco a preco no lebo ked chce tak ma deti a je 5-6rokou doma a nikto nezebroni ani nepyta peniaze od vas!
ved vam chcela len pomoct, aby ste nestracali cas. co ste take jedovite?
okrem toho, v inych statoch nie je ani RD 3roky, po 4mesiacoch konci prispevok a hajde do prace, alebo zostante doma ale uz ani evro nepride. pokial viem, nemecko, rakusko, francuzko a aj v amerike je to tak.
a pisala, ze si mate radsej hladat pracu, ktora vas bude chranit. zmluvu. nech zbytocne nestracate cas. jasne, ze s detickami je to tazke, ale nemyslim ze to @yanni myslela v zlom.
@ladyblcha mala by mať aspon zaklady slušneho spravanie sa a nenavažať sa zbytočne do toho do čoho je ju nič...ak je taka zabezpečená ako píše určite s takouto stranku nema realne skusenosti a to tu prave my hladame....nie reči typu načo je jej tretie dieťa, ja nemam potrebu vysvetlovat niekomu prečo mam detičky hned po sebe a mám aspon tolko slušnosti že netykám nieko mu koho nepoznám...
@helka107 tak prepacte helka. ja som si napriklad tu na MK vsimla, ze si vsetci vzajomne tykaju. tak na forach, kde je anonymita je to uplne bezne 🙂 tak dnes je pekne, treba sa tesit, ze ide jar. aj ked, vraj zajtra uz bude zima. tak vela zdaru s privyrabanim, len sa nenechajte osidit. podvodnikov je dnes neurekom.
@ladyblcha vy sa mi nemate prečo ospravedlnovat, ja zo zásady vykám,pretože ma tak vychovali a tykať a ešte sa navažať do niekoho rodiny to tu ozaj nepatrí..a vyprosím si aby mi niekto vyčítal prečo mám tolko a v takom čase deti, proste toto je pre mna citlivá téma, tam sa do mna obuť nemala..
baby ved sa tu uz nedohadujte......zalozila som temu ze sa docitam nieco zaujimave ale nie toto, prosiiim
Qumfrage je podvod
Nik Vam nic nevyplati
Pozrite si diskusie a fora z Ciech
@deniskab95 ani sa nenamahaj. Ja som pozerala fora a diskusie priamo tu v Nemecku a tiez rovnake reakcie. Riadny fake. Stratis blbostami vela casu a neuvidis ani cent.
Ale tu ti nik neuveri. Este som bola napadnuta 😕 😠
😢
ale vyplacaju len to nevedia robit ja mam dokaz ze to vyplatili preco su ludia ktorým vyplatili???hmmm ved to skuste a uvidíte a neoblbujte narod
brutalne reagujete na @yanni , ktora vam len vyjadrila svoj nazor, tym, ze sa vam nepaci..skoro by ste ju ukamenovali. Ved ked jej tvrdeniam neverite....vyskusajte tuto "Umfrage"...a presvedcite sa na vlastnej kozi, ci je to podvod al. nie. Co je preboha na tom zle, ked si clovek uz ani v kapitalizme nemoze vyjadrit svoj nazor a musi
hmm-kat s vasinou??? Ja len dufam, ze sa o par tyzdnov, mesiacov...nezalozi tema...Pozor Umfrage je podvod...
@yanni ...skoda usilia...kto chce kam, pomozme mu tam...teraz nas ukamenuju obidve... 😀
Mna by zaujimalo ako ste natom 🙂
283 🙂
340
nie nazbierane. Vyplatene by som rada dokazy.
A načo su vam ked dobre zarabate???
@helka107 ved prave. Nazbierane nie je este vyplatene. Zbierat sa moze donekonecna, ale zatial tu nik nedal dokazy, ze tych min. 350 bolo vyplatenych. ja cakam na tie prispevky od tych ludi, co tie prachy dostali vyplatene. Tu nejde o zbieranie, ale skor o vyplatenie. Realne prachy.
A ja nerypem. neviem kto tu viac rype.
Presne a pani sa pytala ako sme na tom,naco reagujete? Pokial som spravne pochopila nie ste tam ani zaregistrovana ani nezbierate penazi mate dost tak naco reagujete ked sa vas nikto nic nepytal...
dokaz vam nik neda uz to pochopte

Ježiš ty si len mudra ako radio ktore uvadzala Banašova so Sajfom. Ze pravnička vyškolena či čo si to, šak tie tvoje dristy sa tu nedaju čitať. Sa zamysli co pišeš!!!!! Keď si poctivo zarabas tak čo ťa zaujima tento članok!!!!Mam rada keď niekto odsudzuje mami ktore maju dve deti po sebe. Jasne ona sedi 5-6rokov na riti doma a nic nerobi! Dat dieťa do jasli a ona pojde do roboty. Sak bude robit iba na tie blbe jasle tak to moze byť aj ona pri svojom dietati.