icon

Reakcie čudnej kolegyne

dajana40
26. máj 2020

Ahojte vie mi niekto vysvetlit mam super kolegynu no vzdy ked so o niecom bavime mi povie takmer na vsetko mna to nezaujima mne to pride divne na vsetko tak hovorit a pritom mi to pride, ze ju to praveze zaujima len je nervozna z toho stretli ste sa niekto s takou reakciou?

Strana
z2
dajana40
autor
27. máj 2020

@julka87 no to mi nenapadlo

janetinka27
28. máj 2020

@dajana40 tak sa jej priamo opytaj,ze preco to pouziva.ze ti to nie je jasne, nech ti to vysvetli. ja som tiez mala dvakrat podobny problem a zacalo ma to dostavat do vyvrtky,tak som si to slusne vysvetlila s dotycnymi osobami. vysvitlo,ze si to neuvedomovali.

mogaa
28. máj 2020

@dajana40 keď sa o niečom bavíte - znamená to dialóg, nie len že ona počúva teba.....čiže ak je to dialóg tak sa zapája do rozhovoru aj ona a zaujíma ju to inak by sa k tomu nevyjadrovala...možno ju ale len nezaujíma tvoj názor a chce ti povedať len ten svoj

mogaa
28. máj 2020

@dajana40 ale tiež si myslím že je to blbý zlozvyk - teda ak to stále opakuje, len blbá formulka

cacianka
28. máj 2020

Ty vole...

tecko28
28. máj 2020

@dajana40 citala som tvoj prispevok a nasledne jednu odpoved. Tvoj pisomny prejav je priserny, ak sa tak vyjadrujes aj ked rozpravas, tak sa cudnej kolegyni necudujem, ze ju od teba nic nezaujima, tak ako s toto neda citat, tak ona ta mozno nevladze pocuvat.

dadka36
Autor odpoveď zmazal
dajana40
autor
28. máj 2020

@mogaa no mozno aj to musim sa jej to uz opytat nsjblizsie

dajana40
autor
28. máj 2020

@tecko28 prejav je taky preto kebo pisem ba tel robim chyby a druhykeat ma nepustilo opravit chyby

tecko28
28. máj 2020

@dajana40 pred odoslanim sa to da skontrolovat, to nie je 1-2 preklepy, ty mas 4 chyby v jednej vete a treba to lustit. Nevadi, je to tvoj prejav 🙂

dajana40
autor
28. máj 2020

@tecko28 presne nevadi su podstatnejsie veci v zivote 😇

Strana
z2