icon

Reálne skúsenosti s prácou z domu

eee30
27. apr 2025

Ahojte, máte niekto reálne pozitívne skúsenosti s prácou z domu? Vedela by som si nájsť cca 2 - 3 hodiny času na privyrobenie. Vedeli by ste niečo odporučiť? Odmena v EUR, o poukážky do Martinusu a KFC nemám záujem...
A prosím, keby sa dalo odpovedať len na otázku... Ďakujem.

thirstymonk
27. apr 2025

@eee30 Áno, od roku 2019 pracujem len z domu. Niekedy dve hodinky, inokedy desať hodiniek.

anze25
27. apr 2025

Tu by som sa pridala aj ja ak môžem 🙂🙂

koniarova
27. apr 2025

Veď si nenapísala základné informácie. Čo vieš robiť?

denkabemommy
27. apr 2025

Ja mám super pozitívne skúsenosti s prácou z domu, sú dni kedy robím tak 2-3h denne. Normálne ma platia eurami, nie poukážkami 🤷🏼‍♀️. Ale keby si mala v akejkoľvek oblasti, kde robia z domu prax a skills, nepýtaš sa na tomto fóre

martinkatinka
27. apr 2025
@koniarova

Veď si nenapísala základné informácie. Čo vieš robiť?

@koniarova vie robit z domu 😉👍

martinmmartin
27. apr 2025

Radiologovia dnes popisuju snimky z domu

nynia
27. apr 2025

Priatel aj ex maju pracu len z domu, ja tiez rok a pol som mala z domu (popri VS), v rodine mame prekladatelku tiez pracuje len z domu. Vsetkych nas platia/platili eurami. 🤣 Ale tu ide o to co vies, ked nevies nic a mas len vseobecne stredne vzdelanie tak tazko nieco najdes.

nafka0483
27. apr 2025

@eee30 Ano mam realne a pozitivne skusenosti.

olimuc
27. apr 2025

Ja mam skusenosti ale len na 8 h a raz do mesiaca sa ukazat, ze zijem. Platili len €, plat + peispevky na HO a stravu. Dostavali sme aj nejake poukazky do Tesca a este nejake, ale len ako bonus

lucia13022023
27. apr 2025

Home office je super. Robím ako chcem, mam voľno kedy chcem. Robím účtovníctvo, muž pracuje v oblasti IT, taktiež home office.

lesanka845
27. apr 2025

@eee30 ahoj ,robim pre viacere call centra .Směny si plánujem sama a platia normalne,já som spokojená,robim tak už piaty rok.Nepotrebujes ziadne extra vědomosti,len chuť pracovat

melanta
28. apr 2025

@eee30 áno, mám skúsenosti. Robím tak niekoľko rokov. Niekedy aj týždeň nerobím, niekedy robím 2-3 hodiny denne, niekedy 6-7. A áno, viem odporučiť. Mám 2 ponuky na full remote. V jednom potrebujem C1 angličtina a B2 arabčina. V druhom potrebujem B2 z 3 jazykov (AJ, NJ, FJ). Žienka zlatá, je veľmi pozícií na full remote. Ale sú k tomu potrebné zručnosti. Takže keď chceš poradiť, tak napíš vzdelanie, zručnosti, prax a jazykové znalosti. Jediné, kde zručnosti nepotrebuješ, je call centrum. Ale aj tam potrebuješ byť komunikaťívny typ, čo nie je každý.

ekira1
29. apr 2025

@eee30 polož si otázku, čo vieš robiť doma, za čo by ti druhý platili. A choď tým smerom.

ecenko
Odpoveď bola odstránená
trema
6. máj 2025

Coze, vas platia eurami? A mne da sef kazdy mesiac 1000€ poukazku do martinusu, uz tie knihy nemam kam davat 😁😁

viktoriaandrascik
6. máj 2025

nech sa páči naša firma ponúka full remote miesta a platia normálne eurami a dokonca je tam ponuka aj na part time job, ale samozrejme treba mať nejaké skills
https://autovistagroup.com/who-we-are/join-us/o...

zuzana194
25. máj 2025
@olimuc

Ja mam skusenosti ale len na 8 h a raz do mesiaca sa ukazat, ze zijem. Platili len €, plat + peispevky na HO a stravu. Dostavali sme aj nejake poukazky do Tesca a este nejake, ale len ako bonus

@olimuc ahoj môžem sa spýtať o čo sa jedná o akú prácu? Mala by som zaujem