Rekvalifikačné kurzy preplácané úradom práce
Chcem sa spytat ci tu niekto vyuziva rekvalifikacne kurzy, ktore su preplacane uradom prace. Do akej vysky mi moze urad prace preplatit jazykovy kurz. Dakujem za odpovede.
@axelka001 a kurz máš isto len 3 dni v týždni? lebo my sme mali každý deň
ak áno, tak by nemal byť problém mať súbežne aj repas, aj dohodu
@zuzanka.zuzu ano 3krat mozno niekedy sa stane ze aj 4 ale urcite by som kurz absolvovala vsetky hodiny a dohodu iba vo volne dni, slo by skor o zaucenie v zamestnani.
Dievčatá,ak chodíte na kurz,výučba je každý deň,nemôžte v tom čase pracovať.
@gazovicova u nas nie je kazdy den vyucba...
Ja som robil na learn to code kurzy, ktoré sú online a platia ako repas. Napr. temu marketing, ktoru som robil ja, je možne aj vyskúšať zdarma, keby ste sa nevedeli rozhodnut tu https://www.learn2code.sk/kurzy/zaklady-online-... potom dalsie kurzy, ktore su viac specializovane su uz platene ale zaroven preplacane ako repas 🙂
Ahojte kočky, ja som sa od 1.11.2018 nahlásila na úrad práce s tým, že budem mať pravdepodobne schválenú aj podporu. Chcela by som si spraviť rekvalifikačný kurz, tak aby mi bol preplateny cez úrad práce. Viete mi poradiť nejaky inštitút, ktorý by ponúkal komplet kurz účtovníctva? Kedysi mal Vajak kurz účtovníctva vychádzal okolo 800e, teraz majú kurzy ale len pokuskovane a rozdelené na viacero podkategórií uctovnictva . Tak ma zaujíma ci existuje ešte nejaký institut, ktorý by mal komplet kurz účtovníctva v ponuke a bol by mi preplateny. Som z Trenčína takže niečo tu v okolí. Vopred ďakujem za Vaše odpovede.
@45kacenka45 ahoj, skus pozriet midaro, ale najblizsie budu organizovat kurzy az v aprili
@axelka001 dakujen

@jeennyv co ma dohoda u zamestnavatela spolocne s peniazmi z uradu prace? Pokial sa ti nekryju terminy na repas tak kludne mozes mat dohody ale len do max.zarobku a do 40 dni aby si nebola vyradena z evidencie inak by sisi kurz platila