icon

Rizikové tehotenstvo a práca

mimi1256
26. jún 2025

Ahojky lekar ma dal na rizikove ked ze som minule potratila , a dal mi aj lieky . Momentalne nepracujem nechcem aby vsetko moj muz platil , uvazujem o nejakej lahkej praci ale neviem ci to je moc dobre ked ze som na rizikovom . Ale zas takom to teple do ba cestovat , neviem ci je to dobry napad lebo malackach neni skoro nic . Poradte mi aspon nejaku pracu na doma ked tak .Dakujem

melanta
26. jún 2025

@mimi1256 pozri si na profesia.sk pozície telefonický operátor, často sú ponuky na call centrá ako práca z domu. To zväčša môže robiť človek bez akéhokoľvek kvalifikácie. Ak ti trvá pracovný pomer, zisti si u zamestnávateľa, či by bolo možné, aby si pracovala z domu. Inak, ak ti trvá pracovný pomer a si na PN, tak pracovať nemôžeš. Si predsa na PN.

melanta
26. jún 2025

Inak vo fóre "moje zamestnanie" je len za tento rok asi tak 50 diskusií na tému full remote práce. Tak si daj tú námahu prečítať si ich. Viac menej sa dozvieš, že na prácu z domu musíš niečo vedieť. Niečo, za čo sú ľudia ochotní ti platiť. Takže otázka je - aké máš vzdelanie, zručnosti, prax, aké jazyky ovládaš? Z toho vychádzaj.

mogaa
26. jún 2025

Si na rizikovom....lekár ťa nenechal na rizikovom len tak, nevymýšlaj.....