icon

Robili ste dobrovoľníčku v materskom centre?

2. dec 2025

Ahojte, sú tu nejaké maminy, ktoré robia/robili dobrovoľníčku v materskom centre? Aké máte skúsenosti? Ja nad tým uvažujem, keďže by sa mi zišla nejaká sebarealizácia počas RD, ale rada si prečítam reálne skúsenosti 🙂 ďakujem

kacena4
2. dec 2025

ano

stastnamamulka
2. dec 2025

@anonym_autor ahoj,ja tiež ,rovno aj štatutárku 🙈bola to super skúsenosť,decká si to dodnes pamätajú (už je to 7-8r dozadu),stále som v kontakte s niekoľkými dievčatami .Kľudne sa pýtaj 😊

autor
2. dec 2025

Ďakujem baby. Hlavne by ma zaujímalo, či vidíte nejaké negatíva a či ste stíhali aj s domácnosťou a tak 🤗 neviem ako často tam treba tráviť čas

kacena4
2. dec 2025

negativa som nemala ziadne, vzdy som mala so sebou deti tie sa hrali a ja som robila co bolo treba, v podstate upratovala priebezne ako doma, ak holo treba roznasala som letáky s programom na miesta kde sme ich umiestnovali (napr poliklinika) v ramci prechafzky s detmi. pomohlo mi to odreagovat sa od domacnosti a ponorkovej choroby. sem tam sme nemali uvareny obed ale vzdy to za hranili cestoviny. za mna uzasna skusenost a plus do zivotopisu a motivacneho listu. pracujem tam prilezitostne aj dodnes po 20tich rokoch

anonym_cdfcd2
2. dec 2025

@anonym_autor Moj pohlad. Robit dobrovolnicku, uhm. Vacsina zien to robi za periaze, ofiko dobrovolnicky, podpora sedej ekonomiky. Tie zvysne, premotivovane, pomahaju niekomu v businese za vatikansku menu. Toto nie je cinnost, ktora by ohurila vacsinu zamestnavatelov iba ak byy si sa hladala klientelu do budúceho opatrovatelskeho centra( akoze skoolky.)

abbey1
2. dec 2025

@anonym_autor Jedno materské centrum som spoluzakladala, dlho som bola aktívna členka i predsedníčka. Mám z tej doby dodnes výborné priateľky a bola to celkovo výborná skúsenosť. Centrum úspešne funguje dodnes.

stastnamamulka
2. dec 2025
@anonym_cdfcd2

@anonym_autor Moj pohlad. Robit dobrovolnicku, uhm. Vacsina zien to robi za periaze, ofiko dobrovolnicky, podpora sedej ekonomiky. Tie zvysne, premotivovane, pomahaju niekomu v businese za vatikansku menu. Toto nie je cinnost, ktora by ohurila vacsinu zamestnavatelov iba ak byy si sa hladala klientelu do budúceho opatrovatelskeho centra( akoze skoolky.)

@anonym_cdfcd2 nesúhlasím,my sme mali priestory v prenájme mesta za symbolickú sumu ,ale že vooobec žiadny biznis 🤦áno,vlastne sme zbohatli na vstupnom 1,50e 😂😂😂
Dobrovoľníctvo v životopise mi pri pohovoroch vždy pomohlo ,hlavne pri návrate do práce po RD
@anonym inak som to mala veľmi podobne až totožné ako @kacena4 ❤️ ,vtedy som mala 4deti od 1-10r

anonym_0d864b
3. dec 2025
@stastnamamulka

@anonym_cdfcd2 nesúhlasím,my sme mali priestory v prenájme mesta za symbolickú sumu ,ale že vooobec žiadny biznis 🤦áno,vlastne sme zbohatli na vstupnom 1,50e 😂😂😂
Dobrovoľníctvo v životopise mi pri pohovoroch vždy pomohlo ,hlavne pri návrate do práce po RD
@anonym inak som to mala veľmi podobne až totožné ako @kacena4 ❤️ ,vtedy som mala 4deti od 1-10r

@stastnamamulka takisto súhlasím že to v životopise urobí veľký boom odkedy som si to tam dala tak ty ponuky naozaj oslovili viac zamestnávateľov. Od roku 2018 to mám uvedené po súčasnosť ale pre umeleckú sféru

anonym_0d864b
3. dec 2025
@anonym_cdfcd2

@anonym_cdfcd2 toto ti dávam za pravdu tiež to mám že som Dobrovoľnícka ale reálne mi to zarába aj 1500 € mesačne.