Šéf ma nezavolal na vianočný večierok
Ahojte, prosim predstavte si situaciu ze teraz nakolko sa blizia vianoce vam vasa firma zorganizuje vianocne posedenie, na ktore vám da budget resp. vasmu priamemu nadriadenemu ( veducemu pobocky), 30 eur na osobu, ale vás ako jedneho z jeho zamestnancov resp. clenov teamu tam sef nezavola..povie vsetkym ostatnym (6 osobam) ze bude vecierok tak aby vy ste o tom nevedeli..sef vytvoril skupinu bezo mna (kedze ma dlhsie nema v laske).. kde napisal ze bude posedenie tyzden pred vianocami, ale vam o tom nedal vediet..riesili by ste to nejak?..s jeho nadriadenym alebo vobec?
@loginexistuje tak prace mam vzdy ja najviac..ale zas ja mam tu pracu rada a ide mi od ruky takze to mi az tak nevadi..ako toto..
Ako si dopadla? Riesila si to?
Ako viem, že ťa to mrzí, no osobne by som to neriešila. Ak ťa tam nechcú, tak jednoducho za to ani nestoja, tak si to musíš povedať a ten čas keď je večierok, tak ho proste využi lepšie, ako by si na ňom mala byť a nechcená
konforntovala som ho s tym lebo nedalo mi to..povedal..citujem" no ked ste neboli minuly rok , ste to odignorovali tak som myslel ze nechcete ist ani tento rok"..hovorim ze minuly rok som tiez nevedela ze sa nieco take kona..mne ste nedali vediet, tak sa zasmial ze urcite dal vediet vsetkym..ze to hovoril aj rano na porade, co je blbost samozrejme..
Povedz mu zs dodatočne ti môže poslať pozvánku, a po tomto by som teda tam naschvál išla....
dobre si spravila 🙂 ze si ho konfrontovala - nabuduce nic take nespravi. Ale teda ten tvoj sef to je had, ze to nie je mozne. Este bude rozpravat na porade pred vsetkymi tieto kecy. Si si ista, ze nechces zmenit pracu?
To je ale trapko 🙄 ale tak dalo sa čakať, že sa bude vyhovárať
... ešte aj tým,že povedal,že si to " odignorovala" chcel urobiť vinou teba.... fakt to je hrozný šéf... chod tam 🙂 , naschvál.
Zažila som šikanu v práci. Okrem iného do bufetu sme roky chodili všetci hocikedy, a som ja za to mala strhnuté 100€!!!!(zarobila som 400) z výplaty za hrubé porušenie pracovnej disciplíny. Riešila som to s nadriadenou v Ba, odporučila mi poslúchať, nakoľko som samoživiteľka 🤮. Odišla som. Do roka vyhodili moju vedúcu za opakovanú šikanu podriadených. Vraj to bolo veľmi ponižujúce, nakoľko to urobili za prítomnosti všetkých zamestnancov. Mlyny melú 😉
@jarmilaj vies co, toto je najvacsi moralny grc, ked robi niekto prieky cloveku, ktory ma tazsiu zivotnu situaciu. prave sefka ako zena by mohla byt chapavejsia a snazit sa pomoct ti, podporit ta ako samozivitelku. a nie este skodit. hnus.
Ahoj. Urcite to zamrzi… ale vies co je naozaj skoda? Ze kolegovia s ktorymu pises, ze mas dobry vztah sa ta nezastanu pred nadriadenym, ze takto sa to nerobi… mali by trvat na tom, aby si tam bola aj ty, ako sucast timu. A po dalsie spory v praci musia ist bokom v tomto pripade. Si zamestnanec a mas narok zucastnit sa firemnej akcie tiez. Je to diskriminacia na pracovisku a neprofesionalne od nariadwneho, zaco by mali byt vyvodene dosledky. Takze nejde ani tak o vecierok ako o princip, ze ani on si nemoze robit co chce a takto sa spravat
Mňa najviac zaráža správanie tvojich kolegov, o ktorých píšeš, že máte super vzťahy. Ja mať s kolegyňou super vzťah, tak idem za šéfom poďakujem za pozvanie a poviem, že sorry, ale zrovna v ten deň už mám naplánovaný večierok s tebou... Dala by som mu jasne najavo, čo si o jeho maximálne neprofesionálnom jednaní myslím.
Podľa mňa to nie je o ňom. Píšeš, že dostal na každého zamestnanca budget 30€. To znamená, že aj na teba? Ak ťa nepozval, nech ti teda tých 30€ dá cash. Či oni ich na drzovku prechlastajú? Apropó v takom falošnom kolektíve by som nezostala ani tri minuty. Akože tvojim kolegom nie je vôbec blbé, že tam opäť nebudeš? Nemáš žiadnu sebaúctu?
@juliacenc
@tiezjedna
@janamoto78 iba drobná poznámka - príspevok je z 28.11. 2022, tzn.minuly rok. Takže ktovie čo sa odvtedy zmenilo
@cacianka drobná odpoveď. V komentároch píše, že nebola pozvaná ani rok predtým. Podľa mňa sa nezmenilo nič. Pracuje tam isto stále a zas ju šéf nepozval 🤣
Ako tento rok? Ešte tam pracuješ? Bola si na vianočnom večierku? ;)

@kiki234 vsak autorka nemusi ist (po pravde by ma tam ani nikto nedostal), ale za tu pozvanku by som sa bila. Oblubeny-neoblubeny, to nie je sefov sukromny vecierok, ze si bude vyberat, kto pride a kto nie. Ma pozvat vsetkych bez rozdielu a uz je na zamestmancoch, ci pridu alebo nie (podla kolelektivu...). Ja by som sa normalne stazovala na takyto pristup a ak by vedenie nereagovalo, hladala novu pracu...