Šéf skartoval moju výpoveď
Pekný deň prajem, pred mesiacom som dala výpoveď. Mám robiť do konca februára. Dnes mi šéf oznámil že moju výpoveď skartovali lebo že tento mesiac chodili ročné odmeny a že to sa nedá keď som vo výpovednej lehote. Tak som sa hneď spýtala že čo mám teraz robiť lebo od 2.3. nastupujem do novej práce. A teda že nech sa nebojím že potom (ku koncu tohto mesiaca) podám novú výpoveď a že po vzájomnej dohode môžem odísť po mesačnej výpovednej lehote. Keď som podávala výpoveď dala som šéfovi podpísať 2 kópie, jednu mám doma. Keby mi robili problémy a chcú ma pustiť až v apríli... stačí mi že mám tu svoju doma a môžem bez problémov odísť ? Ročná odmena mi už prišla, môžu ju pýtať naspäť ?
daj teraz skončenie pracovného pomeru dohodou k 2.3., aby si mala istotu, keď to urobil "kvôli" odmenám, neuveriteľný postup šéfa skartovať výpoveď bez tvojho súhlasu
tvoja vypoved je platna, kludne sa mozes obratit na inspektorat prace...ja by som dalsiu nepodavala
Máš podpísanu podanu výpoveď, skúša ťa, nic nerieš proste prejde doba dovidenia
A mozno ju vobec neskartoval,len skusa,kolko dovolis. Tak ved nech si z nej aj lietadielko spravi. Ty doklad mas,on nie. On bude mat problem,nie ty.
Tvoja výpoveď platí, v práci končíš. 28.2. Nič ďalšie nepodávaj. Ak ju startoval, jeho problém.
Ja by som sa isla mzdarky alebo na personalne opytat, ci vedia o tvojej vypovedi, ktoru si podala dna XY a vypovedna doba konci dna XY. Lebo tam treba potom vcas odhlasit zamestnanca z poistovni napriklad.
@anonym_autor a nemoze byt,ze by ti chcel pomoct a naozaj to skartoval preto,aby to nebolo evidovane a mohla si dostat odmeny a ze to proste podpisete ako dohoda o ukonceni s tym terminom aky bol na vypovedi..kazdy rata s tym,ze ta chce nejako oblafnut a nieco za tym hladat,ale takto si sa na to neskusila pozriet?
Ty ho poznas ako vychadzate a aka je kultura vo firme,ked niekto odchadza.Ci zodrat do centu alebo jednaju fer...ja by som sa napriklad v praci nebala ak by mi to sef navrhol,lebo sme mali korektne vztahy,robila som dobre a nesnazili sa oklamat.ale to uz ty musis vediet nakolko mu mozes verit

@alenka58 fúha toto neviem, ako to zistím ?? nič také mi nekázali ... naša firma má 60 zamestnancov
@anonym_autor v podstate keď ju skartoval tak ju nemá asi personálne, ide len o to aby to vedeli, nakoľko treba ukončenie ďalších náležitostí s tým spojených,