icon

Šéf skartoval moju výpoveď

Včera o 14:29

Pekný deň prajem, pred mesiacom som dala výpoveď. Mám robiť do konca februára. Dnes mi šéf oznámil že moju výpoveď skartovali lebo že tento mesiac chodili ročné odmeny a že to sa nedá keď som vo výpovednej lehote. Tak som sa hneď spýtala že čo mám teraz robiť lebo od 2.3. nastupujem do novej práce. A teda že nech sa nebojím že potom (ku koncu tohto mesiaca) podám novú výpoveď a že po vzájomnej dohode môžem odísť po mesačnej výpovednej lehote. Keď som podávala výpoveď dala som šéfovi podpísať 2 kópie, jednu mám doma. Keby mi robili problémy a chcú ma pustiť až v apríli... stačí mi že mám tu svoju doma a môžem bez problémov odísť ? Ročná odmena mi už prišla, môžu ju pýtať naspäť ?

Strana
z2
alenka58
Včera o 17:53
@anonym_autor

@alenka58 fúha toto neviem, ako to zistím ?? nič také mi nekázali ... naša firma má 60 zamestnancov

@anonym_autor v podstate keď ju skartoval tak ju nemá asi personálne, ide len o to aby to vedeli, nakoľko treba ukončenie ďalších náležitostí s tým spojených,

alenka58
Včera o 18:11

daj teraz skončenie pracovného pomeru dohodou k 2.3., aby si mala istotu, keď to urobil "kvôli" odmenám, neuveriteľný postup šéfa skartovať výpoveď bez tvojho súhlasu

rheia27
Včera o 18:18

tvoja vypoved je platna, kludne sa mozes obratit na inspektorat prace...ja by som dalsiu nepodavala

zuzubb007
Včera o 18:20

Máš podpísanu podanu výpoveď, skúša ťa, nic nerieš proste prejde doba dovidenia

iwesska
Včera o 18:28

A mozno ju vobec neskartoval,len skusa,kolko dovolis. Tak ved nech si z nej aj lietadielko spravi. Ty doklad mas,on nie. On bude mat problem,nie ty.

nelca84
Včera o 18:48

Tvoja výpoveď platí, v práci končíš. 28.2. Nič ďalšie nepodávaj. Ak ju startoval, jeho problém.

muchotrafka298
Včera o 18:51

Ja by som sa isla mzdarky alebo na personalne opytat, ci vedia o tvojej vypovedi, ktoru si podala dna XY a vypovedna doba konci dna XY. Lebo tam treba potom vcas odhlasit zamestnanca z poistovni napriklad.

anonym_c2142d
Včera o 19:08

@anonym_autor a nemoze byt,ze by ti chcel pomoct a naozaj to skartoval preto,aby to nebolo evidovane a mohla si dostat odmeny a ze to proste podpisete ako dohoda o ukonceni s tym terminom aky bol na vypovedi..kazdy rata s tym,ze ta chce nejako oblafnut a nieco za tym hladat,ale takto si sa na to neskusila pozriet?
Ty ho poznas ako vychadzate a aka je kultura vo firme,ked niekto odchadza.Ci zodrat do centu alebo jednaju fer...ja by som sa napriklad v praci nebala ak by mi to sef navrhol,lebo sme mali korektne vztahy,robila som dobre a nesnazili sa oklamat.ale to uz ty musis vediet nakolko mu mozes verit

Strana
z2