Skúsenosti s dlhodobou prácou v McDonald's
Ahojte ľudkovia. Pracujem mesiac v mekáči. Páči sa mi kolektív aj práca samotná, vyhovuje mi že za jednu smenu prestriedaš niekoľko stanovísk a rýchlejšie ti prejde čas ale zaujímala by ma skúsenosť od niekoho kto v tomto prostredí pracuje dlhšie na TPP ako je to s platom lebo každý mi hovoril že plat bude super ale nevyzerá to tak keď si porovnám koľko času v tej práci trávim a že domov chodím len spať. A celkovo by ma zaujímalo či sa dá táto práca robiť dlhodobo bez vyhorenia keďže tam musíte dávať 100% seba a robíte fakt ako stroj bez zastavenia okrem 30min. prestávky. Pripadne niejake osobne skúsenosti na čo si dávať pozor. Ďakujem za odpovede 🙂))
@pouzivatelka1736
Švagriná tam pracuje tuším 24 rokov a nevyzerá že by chcela meniť zamestnanie. Prešla asi cez všetky pozície a aj teraz očividne robí všetko čo treba. Neviem koľko zarobí,ale nevyzerá že by doma treli biedu,alebo resp že by všetko iba manžel ťahal. A len tak mimochodom,tiež sa tam stravuje na margo toho, aké je to nezdravé.
A čo sa týka že sa chodíš domov iba vyspať,pozri záleží podľa mňa koľko za to dostaneš. Ja už 34 rokov pracujem ako vodič kamiónu a domov sa chodím vyspať iba cez víkend a kedysi ani to nie. Keď som bol mladý,boli časy keď som aj desať týždňov nebol doma. Ale zas opakujem,keby som pracoval doma,tak určite nemáme a hlavne deti by nemali to čo mali. Len si treba zvážiť pre a proti.

Neviem odpovedať, chcem povedať len jedno - keď sme tam ako zákazníci, v kuchyni neustále niečo pípa, hučí, je tam chaos a ja ich zamestnancov obdivujem, že to dokážu zvládať. Mne ich vždy prišlo tak ľúto, že existujú v tom hluku a chaose. Samozrejme, je to aj ich voľba či nutná alebo dobrovoľná. V každom prípade majú môj obdiv.