icon

Skúsenosti s prácou anketára pre oknárov

28. aug 2025

Práca anketára pre oknárov - máte niekto osobnú pracovnú skúsenosť? Ako prebiehala táto práca, chodili ste a kopali od dverí k dverám? A podľa čoho vás platili?

anonym_bf975b
29. aug 2025

ekoplast?

anonym_3c7dec
29. aug 2025

Takymto ja nedam ani dohovorit vetu, okamzite zatvaram dvere. Davam ich na jednu uroven so smejdami.

zelenykvet
29. aug 2025
@anonym_3c7dec

Takymto ja nedam ani dohovorit vetu, okamzite zatvaram dvere. Davam ich na jednu uroven so smejdami.

@anonym_3c7dec presne tak a najhorsie je, ze zneuzivaju aj take decka najnovsie, v nedelu vyzvanaju a su to cca 16 rocni chlapci. Ved je to aj nebezpecne pre nich takto po bytoch chodit😡

majulino
29. aug 2025

Áno, chodíš od dverí k dverám, platia ťa za počet kontaktov, ktoré prinesieš. Je to hlúposť. Ak sa jedná o vyššie spomenutu firmu, absolútne neodporúčam.

anonym_03c9e2
29. aug 2025

Normálny človek toto robiť nebude.

autor
29. aug 2025
@anonym_bf975b

ekoplast?

@anonym_bf975b áno

autor
29. aug 2025
@majulino

Áno, chodíš od dverí k dverám, platia ťa za počet kontaktov, ktoré prinesieš. Je to hlúposť. Ak sa jedná o vyššie spomenutu firmu, absolútne neodporúčam.

@majulino a oni nejak tlačia na to, že koľko tre a chodiť? A aká suma sa tam dá tak bežne zarobiť, podľa čoho?

anonym_bf975b
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_bf975b áno

@anonym_autor tiez ma to zajujima, ponukaju pekny plat

majulino
2. sep 2025
@anonym_autor

@majulino a oni nejak tlačia na to, že koľko tre a chodiť? A aká suma sa tam dá tak bežne zarobiť, podľa čoho?

@anonym_autor netlačia ťa do ničoho, akurát, keď nebudeš spĺňať ich pomyselný plán, tak ťa vyhodia. 50 kontaktov týždenne je veľmi málo.