Skúsenosti s prácou finančného poradcu
baby robili ste niektora financeho poradcu pre niektoru z firiem co su na slovensku? zarobili ste ci nie? vyzeralo to strasne lakavo ked tam hovoria o tych peniazoch co by clovek mohol mat ale ked sa to spomenie niekde v spolocnosti tak vsetci len prevracaju ocami. co si o tom myslite?
prevraciam oci rovnako ako zbytok spolocnosti :D
Tak ti poviem, poznám ľudí, ktorí pekne zarobili a k normálnej práci by sa nevrátili, lebo keď na to máš a vypracuješ sa tak v podstate už potom nič nerobíš a chodia ti peniaze ale nie každý na to má tak ako písala evittam. Tak isto ale poznám človek, ktorý sa vypracoval ale potom keď chcel odísť tak už bol problém a zrazu musel kopec peňazí vracať a hrabe sa kvôli tomu z dlhov doteraz.. Je čisto len na tebe či sa na to cítiš alebo nie..
@veroniak12 nechod do toho. len ta lanaria... ak daco prilis dobre znie aby to bola pravda tak to pravda nie je...
Zbytocne ti budeme hovorit, ze je to blbost....skus, za to nic nedas....mna odradili hned prve pokusy o prehovaranie ludi.....nastastie este pocas VS....takze odvtedy viem, ze toto urcite nikdy robit nechcem.....
Mame taku znamu.
Cely zivot chodi otravovat ludi a uz ju pomaly pol republiky pozna.
A ludia uz kef ju vidia ,zamykaju...utekaju aby memuseli zase riesit...
Poviem ti,hrozne je to.
A kolko ludi koli nej prislo o peniaze.
Jej manzel tvrdi ze aj oni uz kolko koli tomu prerobili.
Pani ale toto robila popri praci,takze nebola odkazana len na to.
Uz je na dochodku.
Inak je to vesela kopa,ale tymto si mnohych ludi odplasila.
2 krát som robila,takto.Ale nie som typ na prehovaranie ludi a chodenie po nich.To má dosť otravovalo, vnucovať sa.Ale ak máš veľa známych dá sa pekné zarobiť.
Myslim, že zle na tejto práci nie je to prehovoranie, ale aké produkty ľuďom ponúkas. Všetky životne poistky, sporenia,.. sú len o tom, aby si poisťovne zarobili, nie aby boli výhodné pre človeka. Kamosku z partnersu nahovorila agentka, aby sporila každý mesiac určitú sumu na dôchodok. Kamoska to uzavrela, ale toľko som do nej hustila, že si to prepočítala a v 67 by mala nasporených 60000 a z toho by 20 000 zaplatila danej spoločnosti! Čiže by jej ostalo 40tisíc a kto vie aku hodnotu budú mat tie peniaze o 45 rokov..
Ja prekrúcam tiež očami ..nemám rada keď su dotieravý 😈
Ja takých agentov ani nepustím k reči úplne neznasam tento typ dotieravi neskutočne ale zas chápem že niekto sa musí aj takto živiť pre mna by to bol veľký problém robiť taku nevďačnu prácu veľakrát doslova odzubuju ľudí a v dnešnej dobe je ich už veľa
Ked sa spytas ludi v okoli tak ti minimalne kazdy druhy, treti povie, ze uz sa ho na to snazili nahovorit, teda na tie poistky a vsetko ostatne ale aj na robotu, neviem, ja by som sa na to asi necitila. Ale tak vies su aj ludia, ktori sa na to dali a teraz maju pekne zarobene.
Ťažko povedať. Je to isto náročné, len teda kvôli tomu, že ťa ľudia nechcú počúvať, lebo ich takéto veci už tak povediac dosť otravujú. Bohvie či si zarobíš a aj to, či ti ten zárobok bude stáť za to, že ťa možno niekto na ulici spozná so slovami, tá ma minule otravovala...
@veroniak12 môj ex to robí už asi 9 rokov. Áno, zarába sa tam dobre, ALE treba makať, robiť kvalitné zmluvy, aby ich ľudia nerušili, lebo ti to pôjde do minusu. A na začiatku tisíce zarábať nebudeš, možno občas, keď budeš mať dobrý mesiac, no keď sa ti nezadarí, nezarobíš nič. Ten môj ex už teraz zarába dosť dobre, ale donedávna si ledva zaplatil základné veci, on to totiž od začiatku robil naplno, nemal okrem toho iný príjem. Ak to chceš skúsiť, choď do toho, ale ako vedľajší zárobok, nie hlavný.
Mňa na to tiež jedna kamarátka nahovárala, že nech si zarobím k materskej aj som tam bola na pár stretnutiach lebo veď peniažky navyše sa zídu. Nemôžem povedať, že by tam boli na mňa nejaký zlý alebo čo, do ničoho ma netlačili ale prišlo mi, že sú takí veľmi premotivovaní alebo ako by som to povedala. Proste stále veselí, na všetko majú odpoveď, ktorá nie je úplne jasná. Plus tá kamarátka mi o tom rozprávala ako keby tam zarábala milióny a keď som sa jej spýtal tak mi narovinu povedala, že posledný mesiac mala 430 €, čo si podľa mňa zarobíš aj v normálnej práci a nemusíš nikoho "otravovať".
Tak to ťa obdivujem, že nad tým vôbec uvažuješ lebo to fakt nie je ľahká práca..
Myslim, ze na to treba mat povahu, urcite sa tym da pekne zarobit. Ludia z mojho okolia vsak financnych poradcov naozaj nemusia...
No mam známu ktorá tomu tiez verila jaka bude milionarka a po roku to nechala s tym ze si narobila viac dlhov ako zárobku, dlží kopec na poistnom a aj rodine kedže za ten rok figu zarobila. Už n su tie časy co bývali zas ľudia nechali nabalamutit na somariny. Napriklad ani ja nemam rada finančných poradcov a tie ich reči okolo toho. Som nato alergická. A ked mi volajú z banky akú majú zas super ponuku no hned aj skladám telefón.
@evittam asi tak 😉 nezarobia som ani korunu.Iba prerobila, zaplatením toho prvého poplatku na začiatku a to dvakrát, skúšala som 2 x pretože som bývala inde ako prvýkrát.Ale ja nemám nato.A viem,že si nakoniec moja známa dala spraviť poistku,ale ani za tú mi nič nekaplo,lebo som nemala ďalšie školenie.Takže tak moja skúsenosť.
@veroniak12 Moj postoj k tomuto je nasledovny:
Ak si mam vypocut financneho poradcu alebo agenta, alebo akokolvek sa to este zvykne nazyvat, tak to musi byt clovek, ktory o tom naozaj nieco vie, to znamena, nie ze absolvoval som x-tyzdnove skolenie v danej firme, ale mam vystudovanu ekonomiu, bankovnicstvo, financie a dalsie podobne smery, alebo odbory, kde sa clovek za tych 3-5 rokov nauci naozaj vela vela o financiach, o celkovej ekonomike.
To nie je len o tom vypocut si na skoleni ake je to vsetko vyhodne pre teba aj pre tych ludi a super a toto budes ponukat. Akonahle mi clovek nevie vysvetlit sirsi kontext, suvislosti, ak mi nevie na dany produkt povedat ani jednu nevyhodu a zas na vsetky ostatne hovori len nevyhody, tak koniec.
Takze podla mna to nie je len o tom, ci ma zaludok presviedcat ludi a "otravovat" ich, je to o tom, ci vobec realne mas na to, aby si sa stala dobrou poradkynou.
Ale takym firmam asi nejde o dobrych poradcov, ktori realne porovaju trh a odporucia ti tebe na mieru to najlepsie co potrebuje, oni chcu len vela vela zmluv aby zarabali
Baby viete niektoré o práci na rannu zmenu v Trnave a okoli som z Bolerázu ďakujem
@lucusahattyarova na fb je skupina praca, brigady Trnava skus https://m.facebook.com/?_rdr#!/groups/891003584...
Dakujem
No ja mam znamu, ktora je v tomto ina kapacita, robi to uz 12 rokov, ma vystudovanu vs eko. A aj sama povie,ze hentakych trulov, ktori sa snazia len nskopit zmluvy neznasa, ma stalych klientov a dalsich uz nebere, lebo jej sami vyvolavaju. Ale takeho najst je dnes tazke a tiez ona sa vymakala a ma niekolko oceneni. Ak by si sla touto cestou cakaj 5-6 rokov, kym si spravis meno a ludia ti budu verit. Co ja by som nedala isto
Zdravím všetkých nadšencov detskej literatúry. Ak chcete získať pre seba či pre svojich blízkych nádherné anglické knižky za super ceny a k tomu možnosť privyrobiť si, staňte sa nezávislým poradcom pre jedno z najznámejších britských vydavateľstiev Usborne. Pre viac info mi prosím napíšte správu.

@veroniak12 Ked mas zaludok a "gule" na to otravovat ludi tak mozes zacat, ale ci zarobis to je o inom-velmi pochybujem. "Agentov s teplou vodou" je už akurát tak dosť ak nie príliš. A ano - ..."ked vtacka lapaju,pekne mu spievajú...".😉