Slovenský národný panel: Oplatí sa vypĺňať dotazníky?
Má niekto skúsenosť s dotazníkmi Slovenský národný panel ? Je to naozaj seriózne ? Prídu peniažky ? Už mám okolo 1600b a treba okolo 1900b na prevod, tak či vôbec sa mi to aj naďalej oplatí. Aká tam je mena ? Koľko € je 1900b ? Ďakujem vám 🙂
@sissy27 nemôžem to tam nájsť
https://www.narodnypanel.sk/homepage/faq
2250 bodov je 10 eur
Za mňa sa to neoplatí, veď to zarobis tak 8-10 eur mesačne, čo je v podstate skoro nič.
@janickacrazy ale to je vacsina dotaznikov,..ci median ci mobrog..berem to tak ze mi aspon cas ubehne a ked neprsi aspon kvapka..
@katty123456 no veď hej, ale za mňa stravis kopu času za málo peňazí
ked neprsi aspon kvapka - no, je dobré sa pozrieť koľko času človek strávi na to, aby zarobil 10 eur, či zárobok na hodinu nie je tak nízky, že to nie sú ani tie kvapky
ze mi aspon cas ubehne - odporúčam voľný nevyužitý čas venovať radšej napríklad jazykom alebo vzdelávaniu, to prinesie viac úžitku a aj možnosť vyššieho zárobku v budúcnosti
neoplatí sa takéto vypĺňanie,teda mne sa neoplatilo,robila som pre viac spoločností.
príde email,že je dotazník na vyplnenie a keď tam idem,tak už bohužiaľ,kapacita bola naplnená.
Alebo po prvej otázke ma to vyhodí,lebo nie som cieľová skupina-nepijem,nefajčím,nemám auto,nemám deti do 5 rokov,neužívam konkrétne lieky...atď.....
@melanta aaaaaa aj tu si 😂 a zase príjemná ako všade a vždy 😂😂
@zuzanka.zuzu beriem to asi ako kompliment, že sleduješ, kam prispievam. A áno, aj tu som na rozdiel od teba dala nejakú radu, aj keď sa ti nemusí páčiť.
@melanta nuž keďže veľa komplimentov bežne nedostávaš, tak chápem že aj toto sa ti môže zdať ako kompliment, takže kľudne to tak ber, doprajem ti 😉 určite to nie je tým že som proste otvorila o 3 hodiny neskôr nejakú inú tému 🤷 a áno, všimla som si, venuj sa jazykom a vzdelávaniu 🙏 múdra rada, som obohatená aj ja a všetci čo si to prečítajú
O čo sa tam vlastne jedná? Akože za vypĺňanie dotazníkov platia? Alebo ty musíš šíriť tie dotazníky? Či čo to je?

Peniaze pridu, ale viac ako 100€ za cely rok z toho necakaj. Ci sa ti to oplati - to uz musis vediet ty.
A ten prevodnik na € tam urcite niekde je.