icon

Služobná cesta so štyrmi chlapmi do Talianska

adeladulova
17. aug 2022

Ahojte, išli by ste normalne alebo s vyčítkou svedomia na sluzobnu cestu 4 dni do Talianska na vinnu cestu so štyrmi chlapmi? Jeden z nich je šéf, druhý supervizor a dvaja kolegovia a ja 😉
Ubytovanie a cestu hradi práca, je šťastie ze sa niekam tento rok dostanem, mam doma 3r dieťa a spokojne manželstvo, manzel to berie s nadhladom, vie, ze by som ho nikdy nepodviedla, ani nemam s kým, pretoze vsetci v skupine maju priatelky, ženy atd. Ale svokrovi sa to veru nepáči a pyta sa ma, ci som si istá ze idem.. a v praci sa tiež nejako pošuškava o tom, vdaka na názor

haley7897
17. aug 2022

@kiwi3 vieš, tipla by som si ze jeho postoj je taky preto, že pozná svoj vlastný druh - chlapov. A detto chlapov na dovolenkách a pracovných výletoch bez partneriek. 90% po večeroch popíja alkohol. Niektorí môžu byť stále v pohode a slušní, iný nie. A to je problém ktorý stojí za zváženie. Nepamätám si jeden team building (a to hovorím o managemente) kde by sa väčšina nespila ako telce. Podľa mňa svokor len rozumie do akej situácie sa môže dostať a rovnako prípadným rečiam na pracovisku. To je len opatrnosť, nie nejaká forma kontroly ci obmedzovania.

haley7897
17. aug 2022

@terezka1947 v zmiešanom kolektíve by to bolo jednoduchšie. Sama s chlapmi..? Ja osobne len tak ako som písala, striktne oddeliť pracovnú časť dňa od súkromnej.

maminkadeticiek
17. aug 2022

Dieta malo 2 roky,ked som sla na tyzden na sportove hry do zahranicia s kolegami.Uplne bez problemov,ziadne vycitky,oddychla som si kraaasne 😁

filipka250
17. aug 2022

@adeladulova co je svokra do toho? Toto absolutne neries.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
martinkatinka
17. aug 2022

@adeladulova Tak ides tam pracovat, nie? Ked je to sluzobna cesta. Aku mas pracu? Ci to je len ako nejaka odmena v robote? A preco nejdu aj ine kolegyne? Aspon jedna do partie by sa hodila

tenerifka
17. aug 2022

@adeladulova urcite by som isla, svokra vobec neries, uzi si to

stanulienkat
17. aug 2022

Do riti, teraz budem zavidiet.😁😉 Dufam, ze aspon fesaci.

adeladulova
autor
17. aug 2022

Sluzobna cesta + odmena, vsetko v jednom, zastavime sa aj okupat v Lago di garde, zo vsetkeho co sa tyka sex. podtonu vylucujem, saty som kupovala klasickych strihov, ziadne vyzyvave, mam 30 rokov, male dieta, takze v tomto mam jasno 😉 a verte neverte, praveze nechcem byt na izbe sama, ja by som sa bala ze sa mi tam vbije nejaky opity Talian alebo ma vykradnu zlodeji. Co sa tyka vina, budu to ochutnavky, neskor vecera a kedze sa vela budeme presuvat autom, nesmieme si dovolit "chlastačku" v pravom slova zmysle. Vsetci sme vyzreti ludia co vedia kde su hranice 😊
No niektore ste ma aj vystrasili a to je dobre, o to viac budem v strehu 😊

adeladulova
autor
17. aug 2022

@stanulienkat hej, vsetci 😃

plnenapaprika
17. aug 2022

@adeladulova svokor je stara skola? Mozno to nemysli zle, lebo pozna chlapov..u nas vo firme to po par drinkoch tiez bolo rosambo, niektori jak utrhnuti z retaze..
Ale absolutne by som nerozmyslala neist kvoli tomu na taku paradnu sluzobku!

martinkatinka
17. aug 2022

@adeladulova hadam len nie si z LR a podobnych skupin 😆

ankare
17. aug 2022

@adeladulova aj ja chcem ísť na vínnu cestu do Talianska s kolegami 🥰🤣
Jasné,že choď. A bez výčitiek. Uži si to!

adeladulova
autor
17. aug 2022

@martinkatinka jezisi niee, baby ja robim v gastre

savanna
17. aug 2022

Ja by som toto vobec neriesila, ani som sa s tym nikdy nestretla, ze by to niekto riesil. Sluzobka je sluzobka a kolegovia su kolegovia, bez ohladu na pohlavie. Kto chce zahnut, ten zahne aj doma v kancelarii, nepotrebuje na to ani sluzobku. Pride mi cudne aj to, ze sa u vas praci o tom posuskava, s tym som sa nestretla, ze by sa riesilo, kto s kym ide na sluzobku. A co akoze od toho cakaju? Ze si to rozdate vsetci styria niekde na hotelovej izbe? 😀 Rozum sa mi zastavuje, co dokazu niektori ludia vymysliet.

margaretka
17. aug 2022

@jane89 jeziiis 🤣🙏🤣🙄🙏🤣. Nebojíscsa chodiť v obchodnom dome na verejné wc ? Aj tam sa už stali ženy obeťou sexuálneho násilia 🤣 aj na zastávke v MHD večer dvom sa to aj páčilo 🤣🤪

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
adeladulova
autor
18. aug 2022

@bilberryday to sa mylis, mame tam povinnosti, nejdem rozpisovat ake, pretoze o to tu nejde.. len som v uzkom vybere ludi, ktorym sa tento rok postastilo dostat aj odmenu. Ostatni bud boli v minulych rokoch, alebo ich to čaká ( mozno v inej zemi, v inej oblasti)

ibrunova
18. aug 2022

Ježin, ak sa ti nebude dať, hlásim sa ako náhrada 😂

missdiva
18. aug 2022

@adeladulova tiez si myslim, ze svokrovi lezie primarne na nervy, ze im ostane na krku dieta kym ty budes na "dovolenke".

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
adeladulova
autor
18. aug 2022

@bilberryday och neboj sa o moje dieta, ktoré nepoznas, uz dlho chodim do práce a vie ze sa vdzy vratim, stastny mi zakyva a spokojne bezi ku babkam 😆 manzel doma zastane vsetku robotu aj s malym, ibaze z tych 4roch dni si moze volno vziat iba 2 dni, takze to vsetci preziju.. a ano dovolenku si vziat viem 😅 ale syn mal kiahne a tak sme povodnu dovolenku museli zrusit a nastupuje do skolky a do toho mam ist na konci augusta do Talianska. Tak neries co ta netrapi 😆

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
adeladulova
autor
18. aug 2022

@bilberryday mozno to tak vyznelo, ale neostala som nahnevana, ale pobavena.. lebo v povodnej otazke netrebalo riedit dieta 😉 ale to ci je v poriadku, ze to budu 4 chlapi. A ano, veru rozmyslam ze lepsie bude ak si na izbu vezmem 1 z nich- vsetci su normalni- lebo ak nas ubytuju niekde pri prizemi v penzione, ze sa niekto vysplha na balkon, a ja som pocula tolko verzii o tom ze si vyhliadnu jedinu zenu ako korisť pre zlodejov, nasilnikov, tak ano, radsej budem v izbe spat s niekym ako sama zabarikadovana a v noci sa bat kazdeho šuchnutia.. to ale uvidime, ako pojdu okolnosti

terezka1947
18. aug 2022

@adeladulova vieš,....netreba háda dráždiť bosou nohou.
Už nie také príhody som počula z našich akcií. A boli to ľudia,čo by som ruku do ohňa dala za nich.
Lebo, lebo.....
Žena má iba jednu povesť. A osobne by som už z úcty k manželovi rozhodne nevyhlasovala,že kvôli bezpečnosti radšej budem spať s kolegom na izbe.
Už nie sme pubertaci.

adeladulova
autor
18. aug 2022

@terezka1947 nevyhlasujem to nikde, napisala som ze sa rozhodnem podla situacie 🙂 ale jasne, chapem tvoj názor 😊

viky173
18. aug 2022

@adeladulova a to co sa v praci posuskava? ma sa dovod nieco posuskavat? v predchadzajucej praci som bola sama zena, takze kazdy den so samymi chlapmi v kancelarii a aj na sluzobne cesty som chodila so samymi chlapmi, nic sa neposuskavalo, nikto sa nad tym nepozastavoval, lebo nemal dovod 🙂

adeladulova
autor
18. aug 2022

@viky173 ze idem prave ja, ktora som sa nedavno vratila z meterskej 😊

adeladulova
autor
27. aug 2022

Tak baby, mame to za sebou, z troch ubytovani som mala 2x sama izbu a treti posledny den sme boli 3ja, vsetko dopadlo uplne super, kazdy večer sme mali volny program( vzdy v inom talianskom meste) a starali sa kolegovia - v pravo šéf- o mna ako o kráľovnú 🥰

terezka1947
27. aug 2022

@adeladulova som rada,že si mala pekný výlet.
No stále platí,že by som v takom zložení nešla.