Snívam o práci redaktorky
Ahojte, mám jedno otázku, pomohli by mi rady aj skusenosti. O nejaky ten rok budem hladat pracu a velmi presne viem, co by som rada robila - pracu redaktorky. Prax trošku mám, aj školu podobného zamerania ako žurnalistika. Ale každý sa na mna udivene pozera, že to vobec nie je praca vhodná pre ženy s detmi (ja mám dieta jedno, druhé neviem ci bude), mám to nechat nejakej slobodnej, ale hlavne bezdetnej, to vobec tu sancu som presvihla....co myslíte Vy? Fakt je to pre matku jednoho dietata nedosiahnutelna meta? Nieco nereálneho? Ide aj o to, že strazenie ziadne nemáme, vsetky babky sú daleko. Já mám dojem, že s tou pracou je to zlozite - raz clovek moc mladý a nemá prax, potom zas má dieta, potom je moc stary. Ale toto je asi tak top praca, či vobec má zmysel sa snažit. Dakujem za rady.
necitala som celu diskusiu, ale ak chces robit take temy, ze lifestyle a zdravie, ako si pisala, tak to sa robi vacsinou len externe a za clanky sa vyplacaju smiesne sumy. ja som robila kulturu kedysi a vsetci sa tvaria, ze to mas robit len kvoli prestizi. inak maju na to 0 az 1 redaktora, ktory je ich zamestnanec a ostatne sa robi takto. takze si nezarobis ani na slanu vodu. v dnesnej dobe je uz lepsie si zalozit youtube kanal a nahanat followerov, to sa moze po par rokoch vyplatit, ak mas co ponuknut
Poznam redaktorku sukr tv.reporraze kazdy rok to iste v case plus volaku im aj sami plus co sa deje na skole v regione.zhrnem zima reportaze o chorobach jar reportaze na dovolenky plus tabory detske v lete jarmoky akcie v okoli plus su na fb v mestach kde ziju a robia a tam si ludiA vzdy neco pisu a oni o tom urobia teportaz a cudovali by ste sa kolko ich znamych oslovuju a vzdy nekto povie par viet.cuze asi tak...samozrejme nehovorim o niekom podobnom ako kedysi palba..takj su uz asi neni
..

@motylikova ahoj, dostala som sa k internetu až teraz, ta kniha redakční práce vyzera velmi dobre, prosím mohla by si posunut?