Som bez práce
Ahojte
Pred mesiacom som dala výpoveď, môj zdravotný stav mi neumožnil ďalej tam pracovať.
Už vyše mesiaca hľadám prácu ale zbytočne. Bola som i na pohovoroch ale buď sa mi viac neozvali, zistila som, že práca nevyhovuje mne (cestovanie, plat, brigáda iba atď) alebo ma na jednu zobrali s tým, že môžem začať v máji keďže ešte musím spraviť nejaký kurz na ktorý dostali termín až v apríli tzv až v júni dostanem výplatu s tým, že na kurz musím cestovať každý deň celý apríl 200km.
Pointa je, že som tento čas chcela využiť na zotavenie sa zdravotne, čo sa týka psychiky, regeneráciu.
No mám pocit, že čím ďalej tým viac ma to trápi. Som v stave kedy 0/24 myslím na to, či sú nové ponuky, či mi nedošiel email, či mi nevolali. Vôbec sa neviem sústrediť na nič iné a som totálne mimo. Nič sa mi nechce, nie som schopná si už ani doma upratať, nemám silu.
Mesiac je veľmi krátka doba, rozumiem, že potrebuješ príjem, ale naozaj je to veľmi krátka doba.
Nedostavas podporu? Nedalo sa ísť na PN-ku?
Rozumiem, ze to mas tazke, ale mesiac je naozsj kratucka doba. Ked si dala vypoved, neratala si s tym, ze nebudes mat podporu v nezsmestnanosti? Vyhorela si v praci, ked si uz nemohla pockat, kym si najdes novu pracu? Mala si ist este v ochranej lehote na PN, ak si citila take vycerpanie :(. Teraz uz asi narok na PN nebudes mat, ale neviem to iste. Snad ti tu zeny poradia. Verim, ze si pracu coskoro najdes ❤️, je normalne, ze to nejaky cas trva a ze nie do kazdej prace ta chcu. Tak to mame vsetci
Ten kurz a ta práca ti vyhovuje? Nemusis cestovať,nájdi si tam ubytovanie. Nedávala by som výpoveď,ak nemám aspoň na pol roka dobrú fin.rezervu alebo kým nemám novú prácu.A hlavne sa rozhodni ci chceš relaxovať a zotavit sa aj psychicky alebo nonstop stresovať,že po mesiaci nemáš prácu,je to len na tebe.
Dal si výpoveď a kde si teraz, na upsvar? Asi si trošku mohla rátať s tým, že prácu nenájdeš na druhý deň. Ja som hľadala 7m
Ahoj viem ti ponúknuť prácu ak máš záujem
Situácia bola taká, že som bola na pn.
Pôvodne som chcela ostať na pn do výpovednej lehoty a hľadať prácu popritom, no dr ma tak dlho odmietla Vypísať. Do roboty som sa vrátiť už fakt nemohla a tak som skúsila dohodu o skončení, ktorú bývalá šéfka podpísala ale len s tým, že si dovolenky vyčerpám a nedám preplatiť. Tak som musela prerušiť pn, čerpala som dovolenky a následne späť na pn ma už doktorka nevypísala
Som na Upsvar ale nemám nárok na podporu
Samozrejme s financiami to je tiež ťažké ale skôr nie to je hlavný dôvod, čo ma trápi
Asi začínam mať pocit, že je somnou niečo zlé, že nie som na nič dobrá a nevyznám sa do ničoho.. Strašne ma to deptá
@adriana1996 Ahoj, môžem ti napísať správu?
Neviem teda v akej oblasti hľadáš,alé mesiac je extra málo. Ja hľadám od novembra a aj na pozície čo som si bola istá,že ma zavolajú aspoň na pohovor,tak ma ani nezavolali,hoci som podľa požiadaviek mala pocit že som ideálny kandidát. A to depta teda dosť. Bola som doteraz na 3 pohovoroch aj to boli z toho 2 čo ma oslovila s ponukou personálka. Neboj,nie si v takomto trápení sama. Len sa snaž aby ťa to psychicky nepohltilo. A sustred sa na seba a vlastný pokoj,rob veci na ktoré si doteraz nemala kvôli práci čas. Držím palce
Mala si silu napísať túto tému, čo je dôkaz o tom, že keď chceš, tak to ide ... určite teda nájdeš aj silu na iné veci. 😉
Všetko je IBA a LEN v hlave človeka.
Ja tiež som na tom podobne ako ty ale nestrácam nádej že raz to príde a raz ten pohovor dám na jedna ale už tiež ma chytajú depresie z toho všetkého

Nemôžeš ísť na podporu alebo PN a pomedzi to pozerať pracovne ponuky?