Som učiteľka v škôlke a nechcem sa tam stravovať
Dobrý deň, vedeli by ste mi niekto povedať ako to je, keď ako učiteľka v škôlke sa nechcem stravovať? ďakujem za odpovede
@simca06022011
podla mna je to normalka aj teraz 🙂
to vazne rodicia maju potrebu vodit deti az do satne/triedy ??
ja byt dieta, od hanby sa prepadnem
@nyusika ano...hlavne prvaci...to si ich tam pridu mamičky obliect ako bábätka...ideálne by im aj vylozili pomocky na stol...
@jajka257 preco by to bolo trestne? 😀 prsote ma len zaujimalo ktora skola je taka na figu.... (co sa tyka riaditela, sk. jedalne a toho ze tam v druzine neustale supluju ucitelia unaveni z doobednajsieho vyucovania a nemaju cas sa potom pripravovat na riadne vyucovanie)
@loginexistuje ty sa mozes zaujimat a zhromazdovat informacie, ale nesmies pouzit, ci zneuzit. Ale asi mas vela casu a nudis sa, ked uz nemozes robit ucitelku, lebo nebolo volne miesto pre teba.
@rohypnol1 ved v pohode😀az teraz som si uvedomila, ze niekto si da namahu a spisuje si to, aby mohol nieco pouzit😀mne by sa nechcelo😀vies, ono je to detinske, ze mam ta. Najhorsie, ak to robi dospely clovek, ktory ma vzdelanie. A co sa tyka skoly, fakt je to niekedy o nervy. Difam, ze si aspon vsimla, ze bola zmena riaditela.
@nyusika aj obliekat a obuvat :D
@loginexistuje no vidis, ked si pri zdroji v samosprave, treba nieco spravit pre skolstvo, aby to bolo lepsie pre vsetkych, pre deti aj rodicov. A mozes zacat tym, ze budes tlacit na vyssie miesta, aby sa zmenili normy a dotacie. Ludia na takychto poziciach maju dobre kontakty a teda miesto rypania, sprav dobry skutok.🙂
@sardinka336
no hlavne, ze kazde druhe dieta ide do skoly a vie citat, pisat, plynule po hebrejsky....ale same sa obliect, utriet si zadok a pouzit pribor ani nahodou....
@nyusika nevedia, len rodicia si myslia ze vedia :D
@simca06022011 a ten zvysok (obliect-jest-zadok utierat) si zas rodicia myslia, ze vedia 😀
@loginexistuje stalking tiez nie je v poriadku....
@nyusika tak tak.. my ideme v septembri do skoly a ja uz mam z toho traumu, rovno poviem ze moje sikovne dieta si nevie zaviazat snurky, a priborom komplet sa nenaje... teda nozom ked zacne sibrinkovat tak neviem neviem... pritom davame jej to stale. A najhorsie ze tvrdohlava je totalne, neda si vysvetlit ani ukazat.. ze pod ideme sa naucit viazat snurky a koneic... raz jej to ukazem a o minutu uz je myslou inde :/ som zvedava ako to bude s ucenim... ale tak spolieham na to ze ucitelky tvrdia ze ona je super poslusna a sikovna :D Nechavam to na ich posudeni :D prinajhorsom budem na koberceku u riaditela ja alebo na mna poslu socialku :D
@simca06022011
snurky su OK, kupite lepackove a nemas problem.
aj tak je to lepsie, lebo je to pohodlnejsie, nezdrzuje to...
a do septembra je este kopa casu, aj ten pribor urcite da 🙂
mna len tak velmi udivuje ta nesamostatnost. a materska neobjektovita.
kazda mama dokaze paradne skritizovat cudzie deti a neuvedomuje si, ze jej vlastne
robi presne take iste chyby 🙂
ty si snad prva, ktora taketo nieci napisala - ze nieco mala nevie 🙂
@simca06022011 a sak ani moje nevedeli šnurky viazat a jest priborom dokonale...o to podla mna ani nejde. Topanky som davala na ,,sucháč,, a najedli sa ako sa najedli. Určite som im tam nechodila krajat mäso a riešiť...ani neviem kedy sa naučili šnurky viazat...zrazu prišli ze to vedia...kolektív spravi vela.
@simca06022011 môj má pomaly 7 rokov a šnúrky nevie, lebo nechce vedieť viazať, môj šiel do škôlky ako 3 ročný a nevedel rozprávať. a do dvoch týždňov sa naučil.
máš viac strachu ako tvoje dieťa.
nestrachovať a dieťa to zvládne.
@nyusika hehe mna chlap dava dole ze aka som hnusna, ze poviem ze daco nevie mala :D no nevie.. tak je sikovna, do anlickej jasliciek/skolky chodila, teraz sa naucila bezkovat, korculovat v zime... ale ja to beriem ako samozrejmost, teraz sa ma ucit, a nie ked bude mat 30 bude plakat ze nieco nevie.. radsej nech vie nieco navyse :D
@sardinka336
@lalinko2010 no tak v papieroch som citala ze toto by mali 6 rocne vediet :/ my sme v pohode s lepiacimi topankami aj tak ine som riadne ani nevidela... malo co ma v jej velkosti snurky ak neratam tenisky. Zase nejak extra sa nestrachujem, len dufam ze dostane normalnu triedu a normlanu ucitelku :D
@simca06022011 halvne aby sa dostala k fajn k učiteľke a bude to ok.
jasné že to majú napísané v papieroch že čo by mali vedieť, ale nikto sa nepýta či to aj vie. a ver že v škôlke a škole sa deti chovajú úplne inak. ja to vidím na našom, on v škôlke a v škole spravil všetko, aj to čo nemusel ale doma????

@alaguema nie, nemam fotky, ani osobne info.