icon

Som v ochrannej lehote počas skúšobnej doby?

veronikascz
19. okt 2017

Zdravím Vás, chcela by som sa informovať či som v ochrannej lehote, aj keď som dostala v skúšobnej dobe ? Teda myslím tým, či môžem ísť na PN ak mi ukončili pracovný pomer...za akúkoľvek radu ďakujem.

Strana
z3
evittam
20. okt 2017

@denka81871 A ako som ti uz napisala, to že ti niečo povedala teta na SP este neznamena,ze je to tak. Bohužiaľ. A podobne o myslim uprimne a bez nejakeho ukameňovania.😉

evittam
20. okt 2017

@denka81871 A btw.aku tu mas skusenost? Ze ti po prepusteni platili PN? No ved ako som napísala-je to normalne a v poriadku.😉

denka81871
20. okt 2017

@evittam tak ty mna oznacujes ako hlupu co sa nevyzna ze sa mam ukludnit ci co si mi to uz napisala a neviem co vsetko zato ze si napisem svoju skusenost ako som to mala ja a ze som napisala to co mi bolo povedane na socialke a ja si nieco nepriznam a utocim ano?😂😂preboha sak ja som ti uz x krat napisala ze ja sa nejdem hadat ako to je ze len pisem svoju skusenost a ty furt svoje dokola a zbytocne rypes ale okej ja som tu ta vinata ... ako nemienim toto uz ozaj riesit to je uplne zbytocne lebo robis jak keby som sa ja s tebou hadala ze je to tak ako to tvrdim ja preboha pricom to tak vobec nieje ale ok ... pekny zvysok vecera prajem

denka81871
20. okt 2017

@evittam uz to nechajme tak 😉 povedala si si svoje ja tiez ... tak zmenme radsej temu na "pecie babovky"😂

evittam
20. okt 2017

@denka81871 Ja som ta nikde neoznacila za hlupu to po prve. A po druhe ty stále melies svoju pravdu a nie si ochotna uznať, že môže mat odborné skusenosti aj niekto iny. Ale v pohode mňa neurazis. A ďakujem a aj tebe želám pekny vecer.😉

nyusika
20. okt 2017

@denka81871
lenze my necerpame skúsenosti z google, ani neuvadzame vlastnú skúsenosť z úradu.
dokážeš tento fakt pochopiť?

evittam
20. okt 2017

@nyusika No asi nie. Dievčinka si mysli,ze vsetky sme tu len "právničky" ako ona. Inqk neviem co ma pravnicka so SP ale nevadí....😁😉

katkaluky89
20. okt 2017

@denka81871 vies to je take ides k lekarke od 7.00 vyjdes o 10.00 prides domov papier zas naspet a rovno do popradu ku krasavicam a este v dverach drzo "co chcete" ta nic pani

denka81871
20. okt 2017

@evittam zjavne niesom jedina co tu podla teba nieco nechape ked ty nevies pochopit posratu ironiu a prirovnanie ale ok nemam sa viac o com bavit😉

@nyusika ale kdeze ja som uplne hlupa a nedokazem nic pochopit 😉

denka81871
20. okt 2017

@katkaluky89 toto velmi dobre poznam ja som sa tak tocila 3krat lebo pani mi prisla pocas vychadzkovych hodin o 11.15 a aj ked jej moja mama co mi varovala doma starsiu dceru povedala ze som sla k lekarovi a ze mam vychadzky tak ju to nezaujimalo chcela papier od lekara ze som unho naozaj bola a prisla som domov bolo 11.50 a mama mi toto povedala a dala papier co mi tam nechala a pani zo socialky sa este 12.15 vratila ci som uz doma ci dodrziavam vychadzkove hodiny 😂 tiez nechapem naco je dobre chodit na kontrolu ked vie ze ma clovek vychadzky a nemusi byt doma to robia snad naschval

evittam
21. okt 2017

@denka81871 A ja, ze nechapem iróniu...😂😂😂

olifcek
21. okt 2017

Ach, zeny, zeny.

Takze, ak pani na SP spominala 3 a 7 dni, tak pre toto:

3dni kvoli tomu, ze je v zaujme dobreho mena, ak oznami ukoncenie PP aspon 3 dni vopred. No nie je to povinnostou, oxnamit to moze aj v dany den UPP.

3dni mozno i kvoli tomu, ze prac.pomer trval este tri dni, no zienka uz bola na pn. Tieto 3 plati este zamestnavatel, zvysok uz SP.

7dni, lebo po UPP ak nastupi clovek na pn do 7 dni po skonceni tohto PP, rata sa mu vyplacanie pn z prijmu, al.pravdepodobneho prijmu (zalezi ako dlho bol clovek v danej firme zamestnancom), ktory by/ dosiahol.

A uz kaslite na to 🙂

...uz len... Ze zeny, ktore tu radime, aspon teda niektore, ktore vnimam, neradia, tak ako ani ja nue, pomocou google, ale vdaka niekolkorocnym skusenostiam v praxi 🙂

evittam
21. okt 2017

@olifcek Tak,tak.😉
Vies, ja len nemám rada ak tu ide niekto radiť len na zaklade "lebo ja to tak mam" a vôbec nerozumie danej veci a ak na to upozornis tak namiesto uznania si chyby ta bude niekto napadat smiešnymi argumentmi. Ale take typické pre niektore zeny na MK.😉☺️

veronikascz
autor
23. okt 2017

@teegreen ďakujem za info.. ale ja s nikym vybabrať nejdem na PN musim ísť keďže ma čaká operácia.. a čo sa týka tej novej práce ,nechapem čo to bolo za poznámku (ešte že si mi pripomenula ,inak by som nevedela že človek si musí nájsť novú) odpusť mi môj sarkazmus ale pobavilo ma to. 😅 ostatným ďakujem za odpovede 🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
veronikascz
autor
26. okt 2017

@teegreen bolo to dost trapne (verime, neverime) kolko mas ročkov 15 ? 😅 nepoucuj ak nemas vhodne argumenty zrejme niesi a ani si nebola v mojej situacii tak radsej mlč. Nepotrebujem tu riešiť blbe poznamky !!! 😉 maj krasny život 👍

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3