icon

Správanie šéfa

3. nov 2021

Ahojte žienky viem že vam toto príde ako divna otázka ale chcem sa opýtať akoby ste reagovali kebyze vo vašej práci máte šéfa ktorý si potyka so všetkým okrem vás ...v práci mám cca 10 kolegýň a máme vedúceho skupiny ktorý je tak približne v mojom veku..teda aj ostatné kolegyne sme všetci tridsiatnici so šéfom vychádzame všetci v pohode až na to že s každou kolegyňou či je staršia mladšia nová alebo pracuje už dlhsie si šéf tyka ja som jediná komu vyka a nerozumiem prečo..pracujem tam dva roky aj s kolegyňami čo prišli po mne si potyka len mne to nikdy nenavrhol..pritom pracujem usilovne som milá priateľská nijak nevycnievam ani som ho nikdy nijak neurazia .a je mi to také nepríjemné cítim sa taká vyčlenená..ako by ste na to reagovali na mojom mieste..ak teda vôbec?

Strana
z2
ivkazba
4. nov 2021

Že nepatríš do jeho ligy? Ako vieš? Ja som tiež neni žiadna miss a mám chlapa fešáka. Chlap ak nie je prízemný, tak hľadá aj iné veci ako fyzickú krásu.

A k tomu vykaniu. Už tu bola vyššie rada, že opýtaj sa ho. Ja som zažila toto isté. So mnou jedinou si vykal, aj s novým 20 ročným človekom si potykal pomaly hneď prvý deň ako človek nastúpil. Tiež ma to z princípu mrzelo. Tak som sa ho opýtala. Možno budeš príjemne prekvapená.

nasasa_1
4. nov 2021

Akoze, ale toto mi tiez pride zvlastne, ze so vsetkymi naokolo hej a len s tebou nie. Nemohlo sa v minulosti stat nieco, preco by si zrovna s tebou nepotykal?

0ria0
4. nov 2021

@ivkazba hmm to inak napadlo aj mňa. Ono to celé nakoniec vôbec nemusí mať nejaké negatívne vysvetlenie

autor
4. nov 2021

@ivkazba aká bola odpoveď?

autor
4. nov 2021

@nasasa_1 neviem ale čo nikdy predtým sme sa nestratili a ani som nikdy nič nespravila zle alebo neviem..

ivkazba
4. nov 2021

Odpoveď bola, že som jediná, voči komu má ľudsky aj pracovne rešpekt.

sipopa
4. nov 2021

a tebe to pride zvlastne lebo si s ostatnymi tyka hej, ale realne by si chcela aby si tykal aj on s tebou? je to take, ze na tom chces trvat? niekedy nie je na skodu si so sefom vykat.

lenka_da
5. nov 2021

možno to nie je tvoj prípad, ale mne sa raz stalo, že som nastúpila do zamestnania, kde ma jeden z majiteľov firmy očividne nemal rád. Nechápala som prečo, až mi raz bývalá zamestnankyňa povedala, že jasné, že ma neznáša, keď ho neoslovujem zdrobneným menom. Pripadalo mi to smiešne, ale skúsila som ho volať zdrobneninou a fakt!!! Zrazu ma začal mať rád 🙂 takže aj takéto veci sa dejú... podotýkam, že chlapík mal vyše 40 🙂

gabika0825
23. nov 2021

Mne príde po tom čo som si prečítala v komentároch ze asi sa mu páčiš, alebo sa hanbi nejakým spôsobom ti to navrhnúť… ja neviem hocičo čo môže byt…. Nejaká kolegyňa na teba mu niečo nepovedala ?

jaden
8. mar 2022

Ako to dopadlo?

elenita
3. máj 2023

@jaden tiez by ma to zaujimalo, ale uz sa asi nedozvieme 🤷‍♀️😊

iwesska
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2