Ste spokojné s prácou na "home office"?
Ahojte,
dostala som pracovnu ponuku - jednalo by sa o pracu na zivnost, vylucne z domu (obcas stretnutia, obcas porady- cca raz za tyzden v terene)
Firma aj ludia vyzeraju fajn, ale trosku sa toho bojim.. Home office ma na jednej strane laka - predstavujem si, ze si pocas dna aj pustim pracku, vysavac, stihnem ist po dieta do skolky a ked tak dorobim vecer (nie je to uplne viazane casovo)
Ale na druhej strane sa bojim toho home officu, ci to nebude uplne na maslu, pracovat sama, som kontaktny clovek a aj praca je asi narocnejsia..
Praca vyzera zaujimavo, z jednej casti je v obore v ktorom by som velmi chcela nabrat skusenosti, z druhej casti je to nieco nove, coho sa trosku bojim, ale raketova veda to zas nie je 🙂
Momentalne mam pracu, ktora ma extra nebavi, ale nevadi mi a nie je stresujuca..Co je fajn, lebo mam trosku sychicke problemy - hlavne uzkosti...Nerobim ziadne nadcasy a cez obed si mozem vybehnut aj na hodinu a pol.. Praca ma uz asi moc nema kam posunut a financne je to take biednejsie, hlavne je to tiez na zivnost a v cistom je to o 450 eur menej ako by som dostala v novej praci..
Laka ma nova praca, ale zaroven sa toho bojim..Ludia su tam zvyknuti robit nadcasy (zaplatene) ale ja na nadcasy nemam moc priestor, co som teda zdoraznovala..
Co by ste robili? Dakujem za odpovede 🙂
Home office si vyzaduje velku sebadisciolinu. Ja som pracovala na hom office od decembra do maja do porodu a bola som spokojna. Ale mala som svoj rezim, vstat o 6 ako normakne do prace, spcha, hygiena, kava,prezliecť do domáceho sice ale nie ostať vypluvnuta z postele. Zaroven mam vlastni izbu v dome, tzv kancelariu kde mozem pracovať. Ziadny kuchynsky stol alebo gauc v obývačke.. Ja som bola doma viac produktívna ako v praci. Ale teda nekonalo sa pocas pracovnej doby ziadne varenie, upratovanie ani podobne veci ktore by som nerobila ani v kancli. Chcela som mat vecer pokoj od roboty a nie ze co nestihnem dokoncim neskor.
Ahoj dievčatá.Prosim vás,môžete mi napísať vakej sfére-kde pracujete,keď môžte mať Homer Office.Ja by som brala hneď a všetkými 10.Dakujem za odpovede;)
@zabka1124 ja poradenská činnosť..
No ja keby mam možnosť home office tak idem znova. Rok a pol som tak pracovala (aj stretnutia) a ta sloboda rozhodovania a moznost volby to bolo nieco uuzasntne. Horsie je skor potom, ked to nevyjde po case(ako mne teraz) dala som výpoveď z nejakych dovodov, a teraz ako nie a nie najst chut ist pracovat niekam...😀 je to katastrofálna a brutalna nechut. Niekedy je lepsie sa socializovat. Ale tak zavisi od povahy. Ja ked zistim co je dobre tak uz nechcem nic horsie
Dakujem krasne za odpovede. V podstate aj teraz som minimalne polovicu z tyzdna sama v kancelarii, a polovicu tu so mnou sedia dvaja nadriadeni s ktorymi mam kamaratsky vztah.. Prace mam casto na menej ako 8 hodin denne, v podstate som platena aj za to ze tu "sedim" a som k dispozicii..keby nemam psychicke problemy nevaham, takto sa bojim.. na druhej strane tu zarabam male peniazky, s minimalnymi odvodmi a som samozivitelka.. a raz sa budem musiet posunut dalej..druha robota je lepsie financne aj sa naucim zas nieco nove, ale bojim sa aby som to teda zvladala, hlavne psychicky.. na druhej strane ma to moze bavit a praveze nakopnut a raz do tyzdna v terene byt prijemnym osviezenim.. nova praca je inac v marketingu..
tiež mam home office a niekedy je to naročne a tiež som pribrala, pretože som doma a nič nerobim. Zariadilasom si novu pracovnu, takže som musela do toho aj investovat

Tak každý je iný typ cloveka, ty vieš aká si ty a ako si vieš nastoliť pracovné tempo..
môj muž má HO už aj dva roky, ale do korony len 2x týždenne.. nechcel to úplne na doma, až teda situácia ho donútila.. stále pracuje z domu a plánuje že tak aj ostane ak sa bude dať aj naďalej, veľmi mu to vyhovuje.. ja ho vlastne vidavam len na obed, inak z pracovne ani nevylieza do večera.. ale on je introvert, rád má samotu, ale má na nás viac času vďaka tomu že nikam necestuje.. ja som taká istá a ak by som mala možnosť nájsť si prácu na doma, beriem všetkými 10timi.. zatiaľ si nehľadám, ani neviem či najmladšieho 4r vezmú konečne do škôlky od septembra.. keď áno, tak budem hľadať HO, alebo polovičný úväzok..