Strašný trapas v práci
Zeny, stal sa mi hrozny trapas v kancelarii. Rozpravali sme sa s kolegami a nadriadenim, boli sme styria v tichej kancelarii. Ja som sedela na stolicke, mala som saty a nohy prelozene, klasika, stehna trochu spotene... no o tom potom... no k veci, niekto povedal nieco vtipne tak som sa tak uchcechtla a pomrvila na tej stolicke a pomedzi tie zlozene nohy mi proste nejakym sposobom "prelapotala" bublina vzduchu...do uplneho ticha. Vsetci stuhli a tak pozerali na mna a ja som to nejak neriesila, ale asi za pol minuty, ked uz debata v rozpakoch pokracovala, mi doslo, ze to bol vlastne taky hlasny prd (ale nebol to realny prd). Uz som sa k tomu potom nevracala a tvarila sa ze nic, ale teda situacia je teraz vlastne taka, ze som si PRDLA v tichu kancelarie pred kolegami chlapmi a pred sefom a tvarila sa ze nic. Citim sa megatrapne a neviem ako sa cez takyto strasny trapas preniest. Ked si predstavim, ze sa musim do tej roboty vratit, je mi az zle....mate nejaku radu, ako takyto strasny trapas spracovat? Najradsej by som chodila kanalmi....
Moj sef mal kancelariu spolocnu s inou sefkou. Pri jednej debate s nim mi usiel velmi hlasny a dlhy prd. Ja samozrejme by som sa najradsje pod zem zakopala ale jedinne na co som sa zmohla je tvarit sa ze nic a oni sa tiez tak tvarili. Prezila som to a tak prezijes aj ty. Len chod kludne do prace a nemysli na to.
Vies, vacsine chlapov prdy vobec nevadia a ak aj vadia, hned na taketo veci zabudnu. Ani jeden z nich si na to na druhy den ani nespomenie. Ak by to bola skupina zien, to by si mala trochu tazsie.
@minimie Parada... 😂
Len tak uvazujem ze ako k tomu splachnutiu doslo... sedela si na zachode pocas toho meetingu s laptopom na nohach, alebo si si nechala dvere otvorene na zachode?
@kazuso 😂😂😂 tak toto je dobre
@andreatytler a ako potom v tej praci? Spravali sa k tebe v pohode po tom incidente, nezanechalo to nejaku stopu? 🙂
Ľahká pomoc, hneď najbližšie v práci skús vydať stehnami taký istý zvuk a hneď vysvetli, že to spotené stehná. Ak si ten tvoj "prd" pamätajú, napadne im, že to vlastne tiež nebol prd 😀
@andreatytler bolo to akútne a rýchle, laptop som doslova hodila k dverám v danej miestnosti. Niekedy počas toho som musela nechtiac ten mikrofón zapnúť. Fakt to najviac trápilo môjho vtedy ešte manžela. Tou otázkou či fakt musím akurát tak zvýšil šance že si niekto niečo všimol.
a preto sa nikdy netvarim ze nic :D :D ked sa cosi take stane poviem narovinu
Nespozorovala som nic... Bolo to trapne ked som mal ist do tej kancelarie na druhy den ale co uz... ked som o tom nasledne uvazovala, myslim, ze som sa mala ospravedlnit... hned ako sa to stalo... ale bol to taky sok, ze som nevedela co robit. Potom na druhy den som o tom uz nechcela zacinat... tiez je este nejaka miziva sanca, ze to nejak nepostrehli, alebo si mysleli ze to "prdla" topanka alebo nejaka ina cast tela (ako u teba).
Ak by sa mi stalo to co tebe, tak by som sa urcite neospravedlnovala... ved si nic zle neurobila. Ale kedze sa oni na teba tak pozreli, tak mozno vysvetlila ze co sa stale... ale blbe je ze ti to nedoslo v tom momente... potom neskor by som sa k tomu uz nevracala. Ver mi, kazdy uz na to zabudol.
Ja sa tak smejem…inak ja poznám dva typy prdov- tišan plazivý a rachtan dunivý. Tak teraz ešte záhadný prd. No bomba 😂.
Autorka podľa mňa si tým chlapom znicila ilúzie o ženách, doteraz si mysleli ze neprdia 😂😂😂 preto to ticho, mohla si počuť ako sa im rucaju sny 😂

Raz som prijímala nového zamestnanca, dávala som mu podpisovať pracovnú zmluvu a pritom som mu ešte niečo vysvetľovala. Ako sa chlapík zohol k stolu ušiel mu takýýýý hlasitýýýý. Najskôr zmeravel, ale potom mávol rukou za zadkom, asi aby rozohnal plyny a vraví: "Budeš ticho! Čo sa pletieš séfovej do reči". 🙂