Tehotná do nového zamestnania
Ahojte... Potrebovala by som poradit, ak ma niekto skusenost s podobnou situaciou... Som v 5t tehotenstva a 1.7. mam ist do noveho zamestania... Mam vsak ist predtym na vstupne lekarske vysetrenie... Mozu zistit, ze som tehotna? Povedali by ste to zamestnavatelovi, ze ste tehotna? Dakujem za vsetkz reakcie.
@habibi78 ja som tiež bola počas tehotenstva dlhodobo na PN, ale mala som vychádzky, počas ktorých som si vybehla von a samozrejme aj na nejaký ten malý nákup.... sem tam...
@beruska.zuzanka ja som bola na rizikovom 7 mesiacov...takze sa v tom ako a kedy a na ako dlho su vychadzky sa trosku orientujem uz...
@habibi78 ty si bola aj v jej spalni a spolu s nou na dovolenke, ked vies ako zneuzivala PN-ky? Preco ste ju nenahlasili na socialku? Pokial viem, vsetky podnety chodia preverovat.. dalo sa jej aj inak pomstit nie? Ja som tiez bola na rizikovom, cele tehu PN..a isla som obcas aj na tu kavu, dokonca aj na nakup (ved 24 hodin, 8 mesiacov sa doma lezat neda, ci?)
@habibi78 upravila si príspevok v ktorom si písala okrem toho, čo je tam teraz aj citujem ,, scoje komplexy si lieč niekde doma" ...
Ale to je jedno, vidím, že sa neoplatí s Tebou viesť zmysluplný dialóg, maj sa 😉
@beruska.zuzanka kazdy prispevok vies dodatocne upravit...a toto s tymi komplexami sa mi po prvom precitani zdalo byt prehnane, preto som to dala prec.... takze neviem aku upravu prispevkov riesis...
@sisaha
@beruska.zuzanka
Pripomina mi to jednani "rychlozbohatliku" co nevedi jak ukazat a dokazat svou moc a prevahu ☹ ☹ ☹
@lenka311
tak na toto sa fakt nedá normálne odpovedať 😲
neviem prečo si ma hneď zaradila do kolónky "ako niektorí bohatí ľudia" ... len preto, že môj manžel podniká ?
žijem úplne normálny život a keďže poznám aj druhú stranu pracovného vzťahu - zamestnávateľ, odpovedala som inak ako vačšina
a možno práve preto, že zamestnanci sa snažia konať týmto spôsobom, správa s k nim tak aj zamestnávateľ
a bohužial som sa presvedčila, že pokiaľ tu v diskusiách nejde človek s davom .... ukameňujú ho 😵
@habibi78 2 hodiny doobeda a 2 hodiny pobede. za ten cas som stihla aj starsie dieta vyvencit, aj na kavicku ist, aj po nakupoch, aj po lekaroch 😀 .
nehnevaj sa, ale vsetky tvoje prispevky mi jednoducho nepasuju.
ak je raz niektora teho, tak urobi vsetko preto, aby vypoved nedostala. ja som napr. isla po 9 mesiacoch po prvom dietati do prace, nakolko mm nezaraba zdaleka tolko, aby sme si mohli dovolit tolko kolko predpokladam, ze si mozete dovolit vy podla fotoalbumov, cize na dalsi rok so mnou zamestnavatel mohol ratat...
mimochodom, ak si bola 7 mesiacov na rizikovom, tak aj ty si urcitym sposobom vyd.... ked uz spominas toto slovo.
@habibi78 Myslím a viem, že zamestnávateľov už aj tak dosť chráni náš zákon... Ja ti niečo poviem z môjho života. Kamarátka v robote bola v 7a pol mesiaci, keď jej končila zmluva na dobu neurčitú - mesiac pred plánovaným pôrodom. Myslíš že ju u nás v práci "ušetrili"? Nie, vyhodili ju, z toho stresu sa začala otvárať, viezli ju do pôrodnice, kde jej zastavovali predčastný pôrod - dnes má zdravú dcérku... Úžastné ako sa zamestnávatelia chovajú k ľuďom - a nechápem Tvoje príspevky! Kupovala výbavičku, bola pritom v záučnej dobe? To už v 3mes kupovala výbavičku, išla na PN a tak? Ja byť tou babou marodujem do konca tehotenstva... keďže stretla Teba, drahú polovičku svojho zamestnávateľa a musela vedieť, že ju tým pádom Tvoj drahý vyhodí...
A ležať celé tehotenstvo? To si sa mala fakt dobre, nezávidím, gratulujem, ja som si to dovoliť nemohla ani keď mi bolo fakt že zle a robila som až dokedy ma fakt že už nevyhodili domov s tým že tam porodím!
@aknaj Jani, podľa mňa si príspevok Lenky vzala príliš osobne 😉 Tebe patrila len časť a to ostatné mi prišlo všeobecné 😉
@habibi78 bola som takmer cele tehotenstvo na PN a u nas v zahranici praveze odporucaju prechadzky a pobyt vonku-nevidim nic zle na tom,ak si aj tehotna zena na pnke da kavu vonku s kamoskou a pri tom saz da psychicky do pohody-co tiez lieci a rovnako nic zle na nakupe vybavicky.
Idem aj ja do hajan, dobru noc vsetkym 😉
😉 😉 😉 asi

@beruska.zuzanka co som upravila?? 😕