Tehotná učiteľka a prezenčné vzdelávanie
Ahojte, je tu prosím Vás daka tehotná pani učiteľka, ktorá učí prezenčne?
Riešili ste to dáko, alebo normálne pracujete?
Ďakujem 🤰🙂
Ďakujem niektorým ženám za odpovede k mojej otázke.
Riešim to z dôvodu korony. Momentálne sa situácia v našom okolí zhoršuje. Začala som sa báť, keďže som len v 9. týždni tehotenstva.
Ale asi je najlepšie to riešiť s lekárom a nie tu. 😷
K jazykovemu okienku: čiarky nikdy neboli moja silná stránka. Ešteže v matematike nie sú. 😄
Za slovo dáka sa vážne nebudem ospravedlňovať.
A s tým Vás ste ma naozaj prekvapili, vždy som si myslela, že je to prejav úcty.
Ja som citlivá na mi/my alebo s/z. Každý má svoju slabosť, ale niektoré príspevky majú ďaleko od slušnej diskusie. 😏
Ja si na ľuďoch všímam najmä akí sú, ako sa cítim pri nich. Po niektorých príspevkoch som bola sklamaná, že ľudia si navzájom takto ubližujú.
Existuje aj konštruktívna kritika, ktorá pomáha.
@nafka0483 Keďže si písala, že sa rada naučíš niečo nové, tak pridávam ešte jeden link na voľajako a voľáko🙂 Voľajako je štandardné, voľáko hovorové. Tie zvyšné dve nepoznám, ale tipujem, že sú skôr nárečové.
https://slovnik.juls.savba.sk/?w=voľáko&s=exact...
@nakoni inak toto aj mňa prekvapilo, prečo by sa nemalo písať Vám a Vás s veľkým V? Ja to takto tiež píšem na znak úcty.
@deedol
@martinkatinka
@deedol Aaaaaa, nie...aj volako existuje ako hovorova forma. To su soky. Takze aj dako aj volako... pfuuu, dobre vediet 😅
A ano, vzdy som rada ked sa dozviem nieco nove, alebo si opravim svoje nespravne vedomosti. Keby som si myslela, ze vsetko ovladam perfektne a ze sa nemusim nic ucit, tak to by som na otm asi bola dost zle 😖
@nakoni bola som celé tehotenstvo PN. Spočiatku to bolo preto, že som krvácala a predchádzajúce dve tehotenstvá skončili smutne. Cez letné prázdniny dovolenka a potom som pokračovala na PN - učím deti s viacnásobným postihnutím, kde je potrebná fyzická manipulácia, pomoc pri sebaobsluhe, atď., bola som aj v nemocnici - takže s tým lekár nemal žiadny problém. Aktuálne je tehotná moja asistentka s termínom v júni a ešte pracuje.
Zeny a co si nezalozite diskusiu o gramatike ale spamujete tu diskusiu autorke ale k veci jej neporadite? Ved kludne mozte spravit jazykove okienko v novej diskusii.
Potom aj niekto dalsi koho by zaujimalo to isté co autorku, tak musi citat vase gramaticke vylevy aby nasiel odpoveď

@evaachesa mám migrénu a práve ma strašne bodlo v lebečnej dutine, prečo si to urobila, prečo?! A to mi už aj začala pomaly odchádzať...