Tetovanie ako problém pri vstupe do polície
Dobrý deň, dokončil som maturitu a chcel by som ísť do policajného zboru dlho ma tá práca zaujíma ale niekde som sa nedávno dočítal že tetovanie by mohol byť problém s prijatím do PZ ako to prosím v skutočnosti je ( ak tu je niekto z PZ ) mám tetovanie na oby dvoch rukách a menšie na krku..Ďakujem za každú radu 🙂
Pár mojich známych bolo teraz na pohovoroch a tam im povedali, že tetovanie už nie je problém. Dvaja z nich majú potetované aj prsty a chrbty rúk takže viditeľné miesta
@adrian2004sk manžel mal tetovania ešte pred nástupom do PZ, avšak iba menšie a nevidieť ich pokiaľ má tričko, ale má kolegyne s výraznými tetovaniami na rukách a v pohode. Hovorí, že to už nikto nerieši pokiaľ tam nemáš vytetované nejaké sprostosti.
Tetovanie nie je problém, ale nesmie byť na tvári. Na tom krku si nie som celkom istá.
Videla som potetovaneho kuklaca, ale tetovania mal schovane za nude navlekmi - aby nebol identifikovatelny.
@adrian2004sk Dcéra nastúpila k polícii v zahraničí. Tetovanie ako také nie je problém. Nesmú mať len výrazne tetovanie na tvári, krku s vulgárny, urážlivým či inak nevhodným motívom.
@adrian2004sk to si maturoval aj zo slovenského jazyka??
Bezne vidam policajtov aj policajtky s celymi potetovanymi rukami, tiez som bola prekvapena ale uz beru co pride, ak ma vobec niekto zaujem si radi
Už to nie je problém
@foxinkofoxovy Prečo to považuješ za životný neúspech?
@foxinkofoxovy Prečo to považuješ za životný neúspech?
@adrian2004sk Hlavne popracuj na svojom rodnom jazyku. Držím palce!
@adrian2004sk Hlavne popracuj na svojom rodnom jazyku. Držím palce!
@ankare na čom konkrétne?
@ankare na čom konkrétne?
@adrian2004sk Neovládaš pravopis. Nevieš, kam máš čiarku dať.
@foxinkofoxovy V Anglicku. Ona tam aj študovala na vysokej príslušný odbor.
@adrian2004sk pokiaľ nemám hakovy kríž a podobné veci, tak nie je problém s tetovaním. Samozrejme nejaký etický kódex tam je, čiže nevytetuj si uhorku na čelo... Už pri tomto podstave si nemôžu dovoliť vyhodiť niekoho a za tetovanie.

Poznám policajtov, Ktorí sú potetovani