Učiteľské minimum
Dobry deň, chcem sa spýtať ci niekto robil toto minimum viem ze trvá 2 roky. Chcela som začať študovať v Čadci uz tento rok, ale som to nestihla, tak by som bola rada za každé info ci to niekto už robil, poprípade ci mam ísť radšej na VŠ?. Za každú informáciu budem vďačná 🙂🙂
@loginexistuje mam strednú skolu s maturitou
@asch ale ucitelske minimum je pre absolventov VS aby mohli ucit predmety z ktorých statnicovali ... 🙂
@asch a co chces ucit v buducnosti ?
@loginexistuje ja chcem byť učiteľka v materskej škole. A viem ze je aj 2rocne štúdium nato
@asch aha ty chces nadstavbove studium ... taketo nieco no chod do toho ....
Dvojročné diaľkové pomaturitné kvalifikačné štúdium odbor 7649 N učiteľstvo pre materské školy
a vychovávateľstvo
Podmienky prijatia: úspešné ukončenie št. odborov s maturitou a zvládnutie talentovej prij. skúšky, osobnostné a zdravotné predpoklady uchádzača bez poruchy reči, sluchu a hlasu. Ďalšie údaje budú spresnené v pozvánke na talentové prijímacie skúšky
a preco si sa neprihlasila ved sa dalo do konca maja ...
@loginexistuje pracovala som doteraz v zahraničí, a dokiaľ som si uvedomila co vlastne chcem už bolo neskoro 😌
@asch ano dalo,len v tom case sme mali malo praxe,ale co viem tak teraz uz je viac praktickych hodin,co je urcite plus,kedze ja som najprv ukoncila skolu az potom som zacala pracovat v skolke. Ale keby mozem vratit cas,asi uz popri tom aj pracujem v MS,aspon ten druhy rok, ked uz som nebola na materskej.

a akú VS mas vystudovanu ?