UPC Broadbrand Slovakia
Dobrý deň,
Mate skusenosť dobru alebo zlu so spoločnosťou UPC Broadbrand Slovakia s.r.o. ?
Ďakujem.
mam ich roky rokuce.. vsetko fajn, kym im netreba volat.. potom je to kapitola sama o sebe 😁
@domi235 ano pracujem tam 😀 uz siestym rokom. Skusenosti: som spokojna ako blcha , aj ked práce je veía. Odkedy sa zapnes dokedy sa nevypnes. Benefity: 50% mesacne Home office. prijemny kolektiv, pekné priestory na prácu, firemne akcie, dobrý managment. Ale neviem ci sa hlasis do BA alebo do KE . V Blave neviem posudit, pracuju tam pre slovenský trh- Ale boli sme u nich v BA na vianocom vecierku-bolo super. V KE je pobocka pre svajciarov. podmienkou je nemecky alebo francuzsky jazyk na urovni minimalne B2. Ako zamestnanec mam doma samozrejme UPC sluzby a som plne spokojna. Ak mam problem volam rovno nasho technika. Ale za tie roky mi mozno len raz vypadol Internet a aj to nejake kable im presekli.
Záleží na akú pozíciu. Robila som tam 5 rokov (v BA) ak chceš, nápis spravu

@domi235 dobrú, internet šiel ako mal - žiadne výpadky, technik nám ho zapojil na druhy deň, s tým ze bolo treba vŕtať do steny kvôli káblom a nemal problém s tým, na pobočke nám v pohode urobili zmenu aj počas viazanosti