Vadilo by, keby šiel muž na firemný večierok?
Baby. Vadilo by vam keby ma ist muz na firemny vecierok? Neni z tych co by randili s niekym alebo by spravil nieco zle. Ale obzera si sem tam zeny (co robi kazdy jeden muz).
Jasneže vadilo, treba ho priviazať ku posteli, aby podpisal dokument, že sa zbavuje svojpravnosti a vyhraď mu terminy kedy može isť na zachod. Kto to kedy videl, že by (snáď) dospelý a zadaný muž pozeral po inych ženach...A davaj si pozor tiež v obchodoch, aby neplatil v pokladni za ktorou je žena, iba samoobslužné alebo isť do pokladne, kde je chlap ( ironia)
Áno, ja môjmu odomykam železnú gulu z nohy iba na štedrý večer
Len psychicky labilnej a extrémne zakomplexovanej žene by toto vadilo.
Pokiaľ máš doma takéto zvieratko, nepusti ho tam.
Vadilo by tebe, keby ta muz nepusti na vas firemny vecierok, idealne vobec von z bytu s argumentom, ze aby ta nikto neocumoval?
Poviem ti za mm. Na teambuildingy chodi, ostava iba v sobotu, pokecaju, zjedia obed, idu na turu. Niektori ostavaju az do nedele (tí “viac unavení”).
Na kapustnicu chodi. Na vecierok nechodí, keď počul ako sa šéf (zadaný) oplzlo vyjadroval, čo sa tam minulý rok dialo… nebudem to tu písať. A bolo tam aj “super prekvapenie” pre pánov, typujem ze striptiz.
Nie nevadí, dokonca tam manžela doveziem aj prídem pre neho😉 Ja tiež chodím, dokonca minulý rok sme boli na firemnej akcií na víkend. Pokiaľ je vo vzťahu nedôvera, treba sa nad tým zamyslieť a porozprávať sa😉
Ježiš ženy, to vážne tu píšete, že vaši muži sa nepozerajú po ženách, alebo pozrie sa, ale neočumuje? Vážne? Možno tak pred vami 😏
Firemný večierok u vás asi problém nebude…
@igiana Ja si myslím, že by si to tu mala napísať čo sa tam dialo, lebo podľa komentárov, veľa žien to tu úplne prekrúca, zveličuje a robí si z toho srandu, že je to nevinná zábava s kolegami a argumenty, že keby chceli niečo riešiť spolu, tak na to nepotrebujú večierok/teambulding neobstojí, lebo v práci sa nepodáva alkohol, do práce sa asi človek neoblečie ,, zvodne,, , v práci nie je taká uvoľnená atmosféra a ani súkromie na súkromné rozhovory v ,, tmavom kúte,, 😉
Najviac sa utrhnú práve tí ,, šťastne zadaní,, boli sme toho svedok viaceré bohužiaľ 😢
No, mne by to asi vadilo 😉…Chvalabohu, muz na take akcie chodit nechce (ani nez sme boli spolu), nie je spolocensky typ 😁 pracuje z domu a na akcie je sice vzdy pozvany a volaju ho, ale kazdy x odmietne 🙃..
nevadilo, keby ta chce podviest nepotrebuje na to vecierok… aj ludia co maju dietu si mozu precitat jedalny listok ci ponuku dezertov ;)
@katkazocele najviac sa utrhnutú tí, čo takéto úlety majú v povahe.
Váš problém, že ste si takých vzali a teraz im suplujete rodičov a policajtov v jednom.
Každá vie, že sa na večierku niektorí ľudia ožerú ako divé svine. Ale to je už ich hanba a problém.
@nyusika môj je našťastie typ ako vyššie 7trisha7😇 takže ja toto nemusím riešiť, len prosím nezatvárajme oči nad týmto problémom, ten kto zažil tieto akcie , tak vie, že pani autorka má plné právo mať obavy😕
@katkazocele pokiaľ je zakomplexovana a psychicky labilna, tak problém v tomto vidí.
@katkazocele ked chlap potrebuje podviezt vobec k tomu nepotrebuje firemny vecierok, ked nepotrebuje, tak ani firemny vecierok ho k tomu nedonuti. Konecne otvor oci a uznaj, ze su aj normalni chlapi, nie vsetci su kurevnici. A kurevnikovi v nevere nezabrani ani ked ho priviazes o radiator.
Pozrite sa, ak je chronický neverník, tak Vás podvedie aj mimo večierku. A úlet sa mu tam môže prihodiť ako hocikde inde (to už závisí od schopnosti odpustiť niečo také), ale držať ho doma ako otroka, to asi nie. Skôr ho znechutíte.
Nevadí, môj ide hneď na niekoľko. Je spoločenský, rád medzi ľuďmi, to máme spoločné, mne by zase taký, čo len doma sedí, nevyhovoval. A ako sa hovorí, sľúbil vernosť, nie slepotu, tak na ženy sa pozrie, ale tak normálne ako každý iný chlap, nie kvôli záletom 😉
@nyusika možno že je len sklamaná, prípadne niečo také v minulosti už zažila, tak je opatrná a už si dáva pozor😉
@katkazocele ??
A čo má jej sklamanie spoločné s tým, že "nepustí" chlapa niekam ?
Či je ten partner pre, či malé dieťa ?
Opakujem - kým je takto zúfalá a zakomplexovana, nech sa nehrnie do vzťahu.
Stačí, že má problém ona.
To vážne myslíš túto otázku? Lebo podľa mňa je to buď vtip alebo Ty si veľmi zakomplexovana. Zákaž mu chodiť aj do práce ak tam má kolegyne.
Môj muž je fotograf asi najbližšie nepôjde fotiť žiadnu svadbu veď čo ak bude pozerať po družičkach 😄
Mne sa páči ako autorka samu seba utešuje, ze Ved nerobí nič zle len si sem tam obzerá ženy (ako každý jeden muž) 😂😂😅
@blackcat8885 co po druzickach rovno po neveste 🤭
@malinovka333 😄 on už fotil aj nahé ženy a prežila som to 😄 väčšinu z nich som poznala aj ja.
Chod si dat von punc a vyvetraj si hlavu.
Ja by som tiez chlapa "pri peci" nezniesla doma. Moj chodi aj na dovolenky bezomna a ja bez neho.
Na firemne akcie tiez. Kazdy mesiac min. Jedna + sluzobky mimo SR.
Ty pre jeden vecierok ides robit sceny a este ze pustit🙈 on sa ta opytal - pustis ma?
@katkazocele nemozem napisat detaily, internet je zradny, niektori ludia ma tu poznaju
@malinovka333 družičky a nevesty sú v pohode...aké keď si ho vyberie pripitá svadobná mama, to je priekak 😁😁
@katkazocele ale neda sa to celkom pausalizovat, ked som robila v jednej velkej firme, mali sa super vecierok, nic sa ta take nedialo.
@nyusika tak to je strop 🤣 ale tak nie vsetky svadobne mamy a otcovia su na zahodenie 🤭 a dokonca poznam jeden pripad kde si nevesta zacala so svokrom aj ked nie na svadbe a kazdy sa tvari ze o nic neislo a vsetci si ziju nadalej stastne 😅

Jezisi.. si ako 17rocna stihacka ak Ti toto vadi