Vadilo by, keby šiel muž na firemný večierok?
Baby. Vadilo by vam keby ma ist muz na firemny vecierok? Neni z tych co by randili s niekym alebo by spravil nieco zle. Ale obzera si sem tam zeny (co robi kazdy jeden muz).
@andreatytler u nas je tiez k dispozicii sauna, ked mame teambuilding ( spojeny so skolenim) a kto chce, ide.. aj bazen byva.. sak v saune clovek nie je nahy, ma plachtu.. ja v saune vydrzim tak max.minutu, ale.su ludia, ktori tam radi chodia..
neviem si predstavit vztah, keby ma partner obmedzoval, ze by ma nepustil na firemnt vecerok, ktory je max 2x do roka, toto nie je ok vztah
@siska53 tak neviem co je horsie ci v saune v plachte zakrutena alebo v plavkach v bazene 😅 radsej by som do tej sauny isla
@andreatytler k tým saunám… Tiež na tom nevidím nič zlé… Chodím do sauny a sú tam cudzí ľudia. Naposledy som bola v saune na teambuildingu - bol spojený aj so športovou aktivitou - doobeda sme boli lyžovať a keďže prišla aj vychrica, tak sme sa aj tešili do wellnessu. Najskôr len dámska posádka, dobre sme pokecali, ale nepríjemne sme sa cítili, keď tam boli iní ubytovaní hostia (muži), ktorí mali blbé, až oplzlé poznámky. Ako sa potom pridali aj dvaja kolegovia, cítili sme sa lepšie… Nikto po nikom nepokukoval a aj oplzlé poznámky od iných hostí prestali, lebo si to pred kolegami nedovolili… Takže ja idem radšej do sauny s niekym známym ako neznámym.
@emjee nie, oni su tam celkom fajn tym. Ma tam fakt ze mudre zienky, Tato bola vcelku "vymleta". V hlave "nasr...". Takze po skusobnej dobe (6 mesiacov) jednoducho nedostala novu zmluvu ale padaka. Na teambuildingu sa vraj uplne "ukazala". Jasne, je mlada (to sme boli aj my), vyhodit si z kopytka nikomu nik nezakazuje, ale to sarobi na sukromnych party a nie v "robote". Maju velmi zodpovednu pracu, tocia sa tam miliony, nemoze sa len flakat a v robote behat pol pracovnej doby za chlapmi a koketovat.
@yanni Ako sa ukazala na tom stretnuti? Behala hore bez?😀
@malinovka333 za mna je to jedno, ved ked idem sukromne plavat bazen/more/jazero alebo do welnesu, tak je tam tiez kopec cudzich ludi.. a uprimne.. v saune sa lepsie citim s ludmi, ktorych poznam ako s takymi, ktorych nepoznam.
@andreatytler no ja som tam nebola, takze len z rozpravania viem, ze sa doslova ozr.... a zacala vsetkych chlapov obtazovat.
@nyusika ale toto nebol taký wellness. Samozrejme, do sauny bez plaviek, ale toto bol taký, kde sa dá aj posedieť, pokecať… Piktogram “bez plaviek” bol len pri saunách, do vírivky práveže v plavkách. A aj deti tam mohli ísť… V hoteloch, či penziónoch je často wellness označený aj priestor s bazénom, ktorý sa za tichu zónu nedá považovať. 😉 Takže aj v tomto ponímaní je rozdiel wellness a wellness. 😉
@gab1sol no...tak tato posledna infotrmacia mnohe vysvetluje 🙂
to pre mna nie je wellness. to je bazenova cast so saunou
ja pisem o takom, kde v celom areali chodis v plachte/zupane, aj do virivky ides bez plaviek....a deti maju vstup povoleny od 15/18 rokov...proste origos wellness
@yanni Mas skveleho muza ze to riesil.
@andreatytler no musel. On potrebuje v teame zodpovednych ludi. A ano aj zodpovednu sekretarku. Lebo ked sa tam nieco pose.... tam maju po chlebe.

@emjee v lete d🌺sme mali family day kde boli aj zeny a muzi kolegovcov a keby tam som ( v tom case sme boli zrovna na dovolenke) tak do sauny by som isla aj ja s kolegami. Ved mas okolo seba plachtu ako pises. Na tom nevidim nic zle.kludne keby su tam aj traja alebo aj nejaky sam kolega 😉😅 Skor na sladak tancovat tam by som uz zbystrila.