icon

Vychovávateľka verzus pedagogický asistent

zugal
12. júl 2023

Ktorú ponuku by ste prijali vy a prečo?

Strana
z2
misana84
12. júl 2023

@alchemilkazltozelena ale zas ste važne mohli natrafit na uciteľa, ktory nic nemá a je rad, že je rád a tam to može byt rozdiel 100€ ak nema atestacie, kredity

nezabudka3391
12. júl 2023

@alchemilkazltozelena nie si nejaká drzá? To že nemám zrovna vzdelanie v školstve ešte neznamená že nemám žiadne vzdelanie 😃 neviem odkiaľ si ty na to došla 🤷sprostosť slovákov nemá hraníc fakt

alchemilkazltozelena
12. júl 2023

@misana84 príplatok za triednictvo je smiešnych 50 eur v hrubom a nie každý učiteľ má kredity a atestácie.. veľa učiteľov má len plat a príplatok za prax

@nezabudka3391 to vravím aj ja že nemá hraníc veru. Nabudúce rozmýšľaj čo píšeš.. a keď nemáš pg vzdelanie nemáš sa čo uchádzať o prácu asistenta ucitela

nezabudka3391
12. júl 2023

@alchemilkazltozelena to samozrejme platí pre teba, najprv rozmýšľaj čo píšeš a potom píš, neviem kto si že kritizuješ kto sa o aké ponuky má uchádzať, je to každého osobná vec a teba do toho veľký prd. Hlavne že ty máš vzdelanie z každej oblasti 😂🤦

alchemilkazltozelena
12. júl 2023

@nezabudka3391 až po tebe moja 👌👍😂

misana84
12. júl 2023

@alchemilkazltozelena porovnavate pedagogockeho asistenta v najvyssej triede s dlhou praxou s ucitelom co nema nic :D ...a vy ako viete, že ucitelia nemaju tie veci porobene?? ja mam 38 a mam vsetko...by ste boli velmi prekvapena

alchemilkazltozelena
13. júl 2023

@misana84 písala som že niektorí nemajú nič len tabuľkový plat a príplatok za prax.. sú predsa všelijakí.. aj premotivovani čo majú všetko a aj takí čo majú len to čo som napísala...

zuzanockamt
13. júl 2023

@alchemilkazltozelena Väčina pedagógov má všetko - obe atestácie, príplatok za vzdelávanie plus ďalšie príplatky, ktoré súvisia s činnosťou v škole - TU, ZÚ. A ďalej sa vzdelávajú počas školského roka ( napr. tento rok to boli 4 vzdelávania rozložené počas jednotlivých mesiacov, budúci rok minimálne dve).

misana84
13. júl 2023

@alchemilkazltozelena :D :D :D že premotivovaní ...aj lekar ktory atestuje je premotivovaný? ci to, že lekar atestuje je zle? že mame odbornikov? a teraz mi tu nepiste, že sa nemože ucitel porovnavat s lekarom lebo može! lebo ucitel vytvoril a vyformoval toho lekara...

misana84
13. júl 2023

@alchemilkazltozelena a k tomu rozdielu.... medzi asistentom a ucitelom je v tom rozdiel, že ucitel si dokaže sam urcit svojou pracou kolko bude zarabat ale asistent nema sancu ist hore...to je ten pripad, že ma iba plat a priplatky za odpracovane roky

sulavikova
23. júl 2023

@zugal pg asistent. Z vlastnej uč. praxe viem: nulová príprava na vyučovanie, na starosti má 1 žiaka, ktorému prstom ukazuje v učebnici (ak hlasnejšie reční, príp. je vyššia, tak ruší ostatné deti). Poprípade chce strúhať pastelky, vystrihovať obrázky, zabaviť sa…žiaľ za málo peňazí, málo muziky…

Strana
z2