Výpoveď a preplatenie zvyšnej dovolenky
Ahojte, potrebujem poradiť. Som na RD, k 30.9 som dala výpoveď v práci (dohoda s platnosťou od 1.10), podľa výplatnej pásky mi ostalo cez 20 dni dovolenky. Prešli už dva výplatné termíny ale dovolenka mi nebola preplatená, písala som na mzdové odpoveď som nedostala. Zo zákona ak sa nemýlim (ak áno opravte ma) mi musia preplatiť dovolenku v najbližšom výplatnom termíne. Nejaké rady pripadne usmernenie?
@mamina7070 nemohla lebo sú to konkurenčne firmy a mám v zmluve konkurenčnú doložku takže musela som PP ukončiť. Odstupné by som tak či tak nedostala
@anonym_autor tak potom len teda poziadaj o vycislenie dovolenky a vyzvi ich na jej preplatenie
@anonym_autor tak potom len teda poziadaj o vycislenie dovolenky a vyzvi ich na jej preplatenie
@mamina7070 hej počkám do utorka či sa účtovníci vyjadria a budem riešiť ďalej… snáď vyplatia v decembrovej výplate nechce sa mi s nimi doťahovať… október som neriešila že asi nestihli tu výpoveď ešte sprocesovat že ok ale už to musím riešiť keď ani tento mesiac to nevyplatili
@anonym_autor potom si vypoved nemusela vobec rieist a mohla si ten prac pomer nechat tak, vies ich mat paralelne x a najma ak si este na RD
pripravila si sa o odstupne.
@mamina7070 inac taku debilitu som chcela urobit aj ja,ze dat vypoved,uz som pracovala v praci a v tejto,co som bola na md,rd,ze dam vypoved.Mzdarka mi vravi,ze no to by ste sa pekne pripravili o odstupne.Pracovat mozte aj v 10robot,a firma aj tak tento rok konci.Kedy presne este nevedia ale uz je to iste.To som volala januar a v july dostala 2m odstupne aj s dovolenkou 3000eur mi vtedy piplo.

@anonym_autor potom si vypoved nemusela vobec rieist a mohla si ten prac pomer nechat tak, vies ich mat paralelne x a najma ak si este na RD
pripravila si sa o odstupne.
@mamina7070 nemohla lebo sú to konkurenčne firmy a mám v zmluve konkurenčnú doložku takže musela som PP ukončiť. Odstupné by som tak či tak nedostala