icon

Výpoveď deň pred nástupom na materskú

1. júl 2022

Dobrý deň, môže mi dat šéf výpoveď deň pred nástupom na MD, či som ešte v ochrannej lehote, zmluva by mi mala končiť v auguste a dnes som posledný deň v práci a chce mi dat podpísať výpoveď. Ďakujem

anjelicek26
1. júl 2022

Tak tebe skonci zmluva v auguste a hotovo, dnes nepodpisuj nic, je to hlupost.

cacianka
1. júl 2022

Zmluva platí od do. Koniec.
Pokračuje iba ak obe strany podpisu novú dohodu o po. Takže nič netreba podpisovať

nafka0483
1. júl 2022

Vypoved sa nepodpisuje, akurat tak prevzatie vypovede.
Stavim sa, ze ti chce dat podpisat dohodu o skonceni PP - nepodpisuj!! Nedohodli ste sa, nesuhlasis, nepodpisujes.

Vypoved ti dat nemoze ak si riadne oznamila, ze si tehotna.

autor
1. júl 2022

Ďakujem, áno, utvrdila som sa v tom u ekonomiky pred ním.. Akože inak papier o mojom ria dom oznámení stratil a ekonómka ani nevedela, že som tehotná.. Zamestnávateľ roka. Ešte ze to je moje druhé a viem zhruba, že čo, len som si to chcela potvrdiť, ďakujem.

nafka0483
1. júl 2022

Nevadi ze papier stratil, ved ty mas kopiu kde podpisal prevzatie alebo mas podaci listok z posty ;) ...vsak?

tramtada31
1. júl 2022

@nafka0483 treba mat vzdy zo všetkého kópiu, lebo ľudia radi “strácajú”. My sme vracali teraz tovar do eshopu za 240eur(Predražená nefunkčná a nepoužiteľná blbosť). Po viacero urgenciach sa ráčil pán po 3 mesiacoch ozvat s tým, že akože k produktu nebolo priložené odstúpenie od zmluvy a kam má peniaze poslať, vyslovene robil zo mna debila. Keď som začala byt raznejsia, tak peniaze poslali na ucet, ktorý bol uvedený v tom odstúpení. Treba si robit kópiu úplne zo všetkého a všetko si zdokladovať, lebo vynaliezavosť sk podnikateľov nepozna hranice.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
1. júl 2022

@mamula20 ja už nastupujem zajtra na MD..nic neodpisujem, ekonómka mi potvrdila moje slová a šéf naštvaný, ale môže akurat na seba, že to riešiš dnes a nevyzna sa a je bordelar.

autor
1. júl 2022

@nafka0483 nepodáva la som na poste. Dala som mu osobne, ale mam to v messengeri v komunikácii s nim, takže mam nejaké potvrdenie, že to má a videl to

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
1. júl 2022

Ale ked davas osobne tak vzdy 2ks - jeden ti sef podpise s datumom - ten si nechas a druhy ostane jemu.
Neviem neviem ci je komunikacia v messengeri pred zakonom dostatocny dokaz.
Ale tak to je poucenie do buducna, teraz to uz mas ok.

autor
1. júl 2022

@mamula20 nemám číslo na ekonomku, on mi číslo nedá.. Práve sa chcem k nemu nejako dostať.

moonka1
1. júl 2022

mozno ho stratil narocky, nikdy nevies a nik iny tu ekonomku nepozna? nemas ani jej meno? ved potom by sa dala vyhladat

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
1. júl 2022

@mamula20 platil, zisťovala som si, ekonómka mi v telefóne pri nom potvrdila, že nemôže dať výpoveď, takže budem normalne do koncenia zmluvy, len som s nou chcela prejednať to, že on si neplní povinnosti, nie ja a radšej riešiť veci s nou než s nim ohľadom sociálky a papiera o MD. Ďakujem vám všetkým.

nafka0483
1. júl 2022

@mamula20 Ziadost o materske nedaj z ruky - chod osobne nech tam potvrdia co treba a odnes si to sama na SP.

Ked to ju oni stratia tak bude problem.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
1. júl 2022

@mamula20 Prosim?? Nerozumiem o com pises.

Oznacila som ta omylom, odpovedala som autorke.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
1. júl 2022

@mamula20 A to ako si zrazu presla na temu tehotenskeho prispevku?

Navyse coa tehotensky prispevok s tvoj tvrdenim: "200 eur v stvrtom mesiaci a 200€ po porode"?

autor
1. júl 2022

@nafka0483 tak aj urobím, nesiem buduci týždeň kópiu jemu a toto si odnesiem sama osobne do SP, inak tu sa ukazuje, že ženy, ktoré idú na materskú by si mali pozisťovať na čo všetko majú pravo a co robiť, lebo vidíte, nájdu sa šéfovia, ktorí absolútne nemaju šajnu a ešte by urobili zle.. Ja som rada, že viem, len som sa potrebovala uistiť, keďže už to je druhé dieťa,tak ako také skúsenosti s tym mam

nafka0483
2. júl 2022

Kazdy zamestnanec by mal ovladat ZP a vediet na co ma narok, co moze, nemoze... vo vlastnom zaujme 🙂