Výsmech za prácu. Ako mám reagovať?
Baby ako by ste reagovali , keby sa vám vysmievajú za robotu, že oni by to v živote nerobili ? A načo také robím ...
Pracujem v sklade , kde majú bizu, bytové doplnky, práca má na moje počudovanie baví ,narobím resp.nachodim sa ,okolo 25 000 krokov , ale!!!robím kedy chcem, keď chcem ísť na rannú idem na rannú , keď na obednú idem na tu ..prípadne nejdem vôbec...
Dieťa mi nezobrali do škôlky , tak keď mám manžela doma tak idem ja...
Ozaj je to hanba robiť v sklade? Mám strednu , mám maturitu , aj na vysokú chcem ísť ale môj muž pracuje na 3 smeny , nemôžem ísť pracovať vo svojom obore , kde home Office neexistuje...že načo som študovala ,keď robím teraz toto🤷
Každý hrá s takými kartami akými moze , či?
A zarobím ,čo je pre mňa hlavne , mužova výplata nám síce pokryje všetko ale ono v dnešnej dobe , mať naviac nie je na škodu ..🤷
Vôbec neries. Obdivujem ťa, že ako žena zvládaš prácu v sklade, kde asi robíš s ťažkým tovarom. Úprimne, poznám veľa ľudí ktorý začínali v sklade a teraz sú v riadiacej pozicii, tej firmy kde začínali. Nepíšem, že je to tvoj prípad ale nikdy nevieš, prečo si práve tam kde si.
Nevšímaj si to...nie je nič lepšie ako mať prácu kde si čas môžeš prispôsobiť podľa seba a navyše ťa to baví👌👍
Z toho si nič nerob, zjavne tých ľudi ani ich vlastná práca nebaví keď šomru. A ako tu už bolo napísané vyššie, hanba je nerobiť nič a sťažovať sa že nemám peniaze. Každý kto pracuje môže byť hrdý že pracu našiel. Každá práca je práca a je potrebná. Ja s VS som tiež začínala za pásom a bola som rada že si zarobím a môžem byť sebestačná.
Ja závidím ľuďom, ktorých baví ich práca, to je v dnešnej dobe už skoro nevídané, takže, rob čo ta baví a kašli na názory iných, kto si čo o tebe myslí. Ži svoj život, ty ho máš vo svojich rukách. Držím palce aj na nohách, nech sa ti darí v tom, čo robíš rada! 💜💪🤞✊
Práveže je to super podľa mňa, ja by som tiež brala také čosi popri materskej 😀
pozri, ja mám svoju firmu, riadim tím ľudí a chodím kamoške upratovať cez víkend dom, lebo je sama na dve deti a ona mi za to platí. žiadna robota nie je hanba ! ♥
😂😂😂 Pobavilo, asi je tá robota ozaj super flexibilná keď máš čas riešiť idiotov 😂
Hanba?
Ja ti zavidim!.
Mas pracu, ktora ta bavi, mozes si prisposobit cas, nesedis, takze si zaroven udrziavas postavu..
Ze robis v sklade? A co? Vykasli sa na inych..
Kedysi som robila terénny výskum k svojej diplomovej práci a jeden staručký pán, ktorý sa za mladi živil ako podomový obchodník, mi povedal túto vetu: "Za žiadnu prácu sa netreba hanbiť, ak je poctivá." Nevšímajte si posmievačov, robte, čo Vás baví a máte z toho príjem. 🙂
Veď to je normálna práca. Ja som myslela, že napíšeš že robíš erotickú tanečnicu...niekde. Čo by som dala za takú prácu, napr .ja. A to myslím vážne. Vôbec sa nezaoberaj ľuďmi ktorí si nevedia nič vážiť.
Ďakujem krásne za povzbudenie , naozaj ma tá práca baví, áno chodím unavená ako pes keď prídem ale baví ma ,nechodím tam s nechutou..áno aj kamarátka napr ,ktorá je mimochodom doma a muž jej vykrikuje každé euro ,povedala že neštudovala aby takúto podradnu robotu robila ..alebo aj ostatný že to prečo takú prácu robím ,mám na viac...
No ja neviem ...ja z toho mám samé plusy
A pracujú so mnou aj ženy s vysokými školami , v kancelariach vyhoreli tak išli takto ...a potom sú to aj Ukrajinci, srbi, ktorý si mimochodom veľmi nápomocný , naozaj
Ked je vsetko v poriadku, rob si, po rokoch mozes robit iné. Nikde nie je napisane vo velkej knihe, ze to budes robit do konca zivota. A im povedz: ano, momentalne pracujem takto, teraz nam to takto vyslo.
Inak čudujem sa, že sa tu ženy zhodli. Nedávno som tu čítala diskusiu, kde sa mk užívateľky predháňali, ktorá je úspešnejšia a viac zarobí.
Za hocakú prácu sa netreba hanbit!
Nic si z toho nerob, ja by brala tvoju pracu. Taka flexibilita je super..a nemusis platit za fitko. 2 v 1 super
@taily30 tá flexibilita bola a aj je prioritou ...kvôli detom...
@valeria_h asi má chceli podržať a povzbudiť 🙂 keď to už v reále ľudia neschválili 😏
Len debil sa smeje niekomu za to, že vykonáva akúkoľvek prácu.
Hanbou spoločnosti sú práve tí, ktorí si i o teba utieraju ústa ...zo zvedavosti, keďže ten flexibilný prac.cas je super, môžem sa spýtať v akom meste to je? Dakujem
Ahoj. Že si z takých ľudí robíš ťažkú hlavu. Veď oni sú chudáci, spievaj si pesničku Wericha "ten delá to a ten zas tohle a dohromady udelaji moc". Ak ťa práca baví tak sa teš a hlupákov ignoruj.
Mám vš a tiež som robila v sklade. Veľmi ma to bavilo. Nikto sa mi nevysmieval, lebo každému som spievala, že pre mňa je to práca snov. Ja keď počujem kamošku, ktorá rieši rôzne eu projekty a byrokraciu okolo, ďalšie dve kamošky, ktoré sú učiteľky (ZŠ a SŠ) a príhody so šibnutými rodičmi a potom ďalšiu kamošku, ktorá robí v múzeu a riaditeľa má blbca, tak tiež im všetkým hovorím, že ja by som to teda nerobila ani za milión 😂. A tým sa im fakt nevysmievam 😉.
Ja som skoncila vš, titul mgr.pred menom a davaj do Kauflandu vykladat tovar 😊 mna to inak bavilo velmi, skoda ze to je katastrofalne zaplatene na svk. Ale stretla som za den vela ludi, rychlo ubehol čas. Fyzicky narocne, netreba fitko haha. Neni to na cely zivot praca,ale treba aj takym prejst 😊a urcite to neni hanba
Ved v danej situacii ked sa musis striedat s manzelom pri dietati, ides do prace kedy chces, bavi ta...aj ja by taku chcela 😁
Pri detoch ked manzel robi na smeny, je pre zenu dost tazke najst ideal pracu...od 8-16h aby stihala aj deti do a zo skolky...
...su to hlupaci....praca ako praca, nic zle na nej absolutne nevidim
@lucia7933 vôbec to nie je hanba a vždy môže aj ten, čo sa vysmieva raz skončiť tak, že bude veľmi rád aj za prácu v sklade. My napríklad nepohŕdame ani smetiarmi. Malý stále na nich čaká v náš deň D a vždy im niečo dáme...údené šmakocinky, sladkosti, v lete radler a potešia sa. Je to o charaktere človeka ktorý sa smeje a nie o tom akú prácu robíš ty.
Nemaj obavy, ja si hladam tiez pracu, s PhD ma nikam nechcu, tak od septembra nastupim do detskeho kutika😃 robit kavy, servirovat kolace, ak dovtedy nic lepsieho nenajdem. Pochybujem. S dietatom je to bez sance. Zit z niecoho ale musime
Mam vysokú školu, dala som si životopis do školy aby som pracovala v odbore,ale pravdupovediac vzala by som hocijakú robotu u nás v dedine, len aby som nemusela cestovať

Hanba je nerobit. Nie pracovat. Hanba tym, kto sa vysmieva, kto sa povysuje. Pracovala som aj ako zivnostnik /zavideli, ze sme bohati, uver nik nevidi/, aj ako upratovacka /prave mi zavideli, ze mam cistu hlavu/, aj ako predavacka /to ma bavilo/ aj v administrative. Teraz spracovavam dochadzku pre statnu firmu. A vazim si kazdu pracu. Iba lenivci zavidia. Neznasam, ked lenivym platia tak, ako pracovitym. Drzim palce.