icon

Začiatky v novej práci

3. nov 2025

Ahojte, dnes som bola 1x v novej praci kde budem na recepcii plus ako administratívny pracovník. Mám pocit že tí ľudia čo tam robia v kancelárii si ma vôbec nevšímali. Celý deň som tam sedela sama a nikto nič sa ani len nespýtal. Jedno dievca mi chodilo radiť že čo ako a to je všetko. Mám strach keďže tu robotu som nikdy nerobila že niečo pokazím… mám strašný stres a pocit že to tam nikdy nebude lepšie a že stále tam budem sedieť len sama keďže aj dnes som skoro s nikým ani neprehovorila iba bola sama.

anonym_26b9d2
3. nov 2025

Bola si tam prvy den. Ja ked som bola prvy den v novej praci tiez si ma nikto nevsimal lebo som dosla do takeho obdobia kedy mal kazdy mrte roboty a nemali cas ma ani zaskolit poriadne. Neboj, bude dobre.

lindous
3. nov 2025

Ja by som bola rada, že mám kľud pri zaúčaní a nevypytujú sa ma hneď zhurta kto som, čo som... rozhovor môžeš nadviazať ty, spýtať sa či chodia niekam na obedy alebo tak 🙂

nelca84
3. nov 2025

A preco si sa ty nepytala ak si nieco potrebovala vediet?

janai1
3. nov 2025

Takže problém je že sa nemáš s kým vykecávať počas pracovnej doby?

autor
3. nov 2025
@janai1

Takže problém je že sa nemáš s kým vykecávať počas pracovnej doby?

@janai1 Nie len mám pocit že tam nezapadnem a že ma tam nikto nebude mať vôbec rad a do toho pocit že nebudem ani len v práci dobrq

a0
3. nov 2025

@anonym_autor prvý týždeň som priadne ani nevedela ako vyzerajú moji kolegovia 😂 a bola som za to vďačná. Už tam vyše roka nepracujem ale nakoniec som s jednou kolegyňou ostala veľmi dobrá kamarátka 😊