icon

Začiatok podnikania v kozmetike a vizáži

77miska7
10. apr 2025

Ahojte. Nájde sa tu nejaká žienka ktorá by chcela začať s podnikaním, otvoriť si niečo vlastné s kozmetikou alebo vizážou ?
Chcela by som s niečím menším ale trošku sa bojím ísť sama do toho.

kabinka11
10. apr 2025

@77miska7 v dobrej viere Ti radím nerob to. Čím ďalej horšie a ešte horšie bude.

77miska7
autor
10. apr 2025

@kabinka11 Že radšej sama do toho ísť ?

kabinka11
10. apr 2025

@77miska7 nie, vôbec. Momentálne podmienky sú pre živnostníkov veľmi zlé. V akom meste to chceš?

zic
10. apr 2025

@77miska7 vcera ci kedy tu bola baba, co chcela otvorit hrackarstvo na dedine... Opat ti poradim to iste... Vies co obnasa otvorit si prevadzku (duplovane s "praca s telom"?)... hygiena a dalsie veci. Potrebujes "strasne investicie"... od zariadenia a do vsetkeho. A ak prenajmes zariadeny salon / prevadzku, tak to zaplatis na mesacnom najomnom... ci mas klientov alebo nie...
Treaz tvoja vyplata (chces 1000 eur pre teba, 1000 eur pre partacku)... to bude pri najlepsej voli tak 3000 eur "superhruba mzda" / naklady... mozo este viac...
Elektrina, poistky, uctovnicka...
Kolko klientov musis obsluzit / aku marzu mat, aby si bola "na nule"...hod to na papier...

iv007
10. apr 2025

Ja som teda osobne nepodnikala, ale roky chodim ku kozmeticke, ktora ma VS vzdelanie a zanechala pracu v skolstve a venuje sa kozmetike. Pracuje vtedy kedy chce (ma 3 deti) a nevyzera ze tru biedu, lebo maju domcek, 2 auta a vystane im aj na dovolenky x krat do roka. Samozrejme sa musi obracat a mat stale zakaznicky, ale s dopytom nema problem lebo je sikovna. Myslim, ze dobre kadernicky alebo kozmeticky si vedia dnes zarobit ovela viac ako bezni zamestnanci..

suszanka
10. apr 2025

Nedaj sa nikym odradit,chod do toho ked to tak citis

kabinka11
10. apr 2025

@suszanka ty podnikáš?

rozculena
10. apr 2025

@iv007 ale ona je roky zabehnutá,a keď začínala,tak neboli také zlé podmienky ako teraz a ani nevieš,koľko zarobí jej muž,určite nemajú dom,dve autá a dovolenky iba z jej kozmetiky

denkabemommy
12. apr 2025

@77miska7 vzdelanie v oblasti kozmetiky máš? Bez toho to nejde, inak by som sa na začiatok zamestnala najskôr v salóne, či to bude to, čo chceš, súčasne budeš vidieť aj ten backstage podnikania v tejto oblasti a potom sa rozhodneš, či začať vo vlastnom. Mala som na škole baby v tomto odbore a veľa z nich majú vlastné salóny a celkom sa im darí 🙂