icon

Zarobia nechtárky a kaderníčky nadpriemerne?

23. jan 2023

Myslíte, že tieto beauty odvetvia zarobia nadpriemerne? Napríklad keď má žena svoj vlastný salón? Keď vidím tie ceny za nechty atď tak to je naozaj dosť... Samozrejme viem, že niečo stojí aj materiál. Napríklad jedna známa z dediny má nonstop plno a mne za jeden otrasný riedky melír zobrala 40€

lucka_ke
23. jan 2023

keď sú ozaj kvalitné tak viac ako neurochirurg 🙂

mpg
23. jan 2023

Za melír zvyknú brať aj viac.

liljana
23. jan 2023

Na dobrom mieste vo velkom meste, kde nie je velka konkurencia a ak je sikovna, tak ano. Staci kludne, ak striha muzov. 1 za 10min, 4-5 za hodinu po 7 eur. Ma 28-35 eur na hodinu, 240 eur za smenu. Ale cely den na nohach. Teoreticky (samozrejme, ze nema vzdy plno a musi si aj oddychnut) 4800 eur brutto mesacne. Blocky maloktora dava. Z toho zaplati najom, energie, ak nema vlastne. Kadernicka pre zeny este viac, ale zase sa okolo zenskeho ucesu narobi viac. Lepsie mozno ako advokat, ci IT.

tehulka2011
23. jan 2023

Kadernicky - take tie co hlavne farbia vlasy urcite zarobia nadpriemerne

babovka2321
23. jan 2023

Take, co robia same na seba, zarobia. Ak robia pre inu "podnikatelku", uz to take ruzove nie je.

bloger
23. jan 2023

To je asi veľmi individuálne. Nemyslím si ale, že nadpriemerne. Musí si platiť prenájom priestoru. Ak to nerobia niekde doma.

rusalinka
23. jan 2023

Však ak je to tak, ako píše liliana - tak áno, zarobia... a potom príde kríza, kompenzácia nákladov a panie zistia, že bez bločkov a neodvádzať, nebol až taký dobrý nápad.

ku_uk
23. jan 2023

Mám známu nechtarku, robi len gellak (40€)ona berie tak 5-6-7 zákazníčok na deň od 8-20:00 robi každý bozi deň aj soboty… ona ani chorá nebýva 😁 dokonca keď jej niekto vypadne, dá to na net a hneď termín obsadený. Tak keď rátam niečo medzi 6000-5000€ má Najom neplati, robi to u nej doma.

iwesska
23. jan 2023

Zarobit zarobia mozno dobre,ale dychat tie chemicke vypary cely den asi nebude uplne terno.

lasona
23. jan 2023

Zarobiť môže ak je šikovná...ale je to drina. Si stále v tej istej polohe, odchádza krčná, karpaly na rukách...si vezmi že koľko klientiek musíš mat za deň aby si zarobila. Od rána do večera...a nie si len nechtarka ci kaderníčka...tie ženy ti rozprávajú rôzne príbehy, berú a saju energiu...silno celom dni ďakujem pekne...a si vezmi ze musíš robiť keď zákazník chce a nie keď ty...áno dá sa to neskôr ukorigovat...ale aj tak...leto, vianoce sviatky, plesy...to všetko je natresk..koľko takých manikur musíš urobiť za deň? Plus nájom, odvody, vybavenie tiež niečo stojí...a musíš byť dobrá inak ta konkurencia zvalcuje..a tiež nie vždy sú zákazníci príjemní...

lasona
23. jan 2023

@ku_uk áno ale čo z toho keď je furt v robote

autor
23. jan 2023

@lasona drina je všade

tiezjedna
23. jan 2023

@liljana ako advokát ťažko, to by musela mať tú hodinovú sadzbu, ktorú si napísala, minimálne 4 násobnú 😉 čo mám kamarátky, ktoré sa týmto živia, tak jedna si tým zarobí naozaj pekne, pretože to robí doma, neplatí nájom za priestory. Tá si tie, z môjho pohľadu ťažko vydreté peniaze, dokáže aj užiť, chodí s nami na Apaluchy s deťmi, na korčuľovanie, lyžovačky a pod. Tie ostatné dve makajú od rána do večera, sviatok/piatok, aby zarobili a aj im niečo zostalo, ale spoločné aktivity absolútne nedávajú, sú rady, keď sa utrhnú cez leto na dovolenku, nehovoriac o tom, že jedna z nich má dosť veľké zdravotné problém s krčnou chrbticou práve preto, že sa hrbí buď u nechtov alebo nad obočím... Takže všetko má svoje pre a proti. Zas sa živia tým, čo ich baví, a to je vzácne 🙂

michaela16
23. jan 2023

Tiež mám známu kaderníčku, síce robí v prenajatých priestoroch a po odrataní materiálu a nájomného jej ostáva v čistom vyše 2300-2500€/mesiac. Robí 8-10 hodín denne a niekedy aj soboty, ale nikdy sa nesťažuje, vždy má plny notes zákazníčok. V tomto smere sa mi opäť potvrdilo staré známe príslovie: ,, Remeslo má zlaté dno" 😁👌

lasona
23. jan 2023

Ja nevravím ze nie...ale nečakaj že robenie nechtov je easy

mamamasama
23. jan 2023

Akurat odo mna jedna odisla. Chodieva k zakaznickam domov. Takisto pracuje od rana do vecera. Ma cca 10 zákazníčok na den. Nove neberie a terminy ma na 2 mesiace dopredu. Berie 25€ za obycajny gellak. Vsetko ostatne za priplatok, takze za den je schopna zarobit si 250€.
Plati akurat za palivo, ale to si tiez zahrna do ceny nechtov. Urcite nieco stoja aj laky, ale okolo 5000€ je schopna zarobit za mesiac. Cely december mala volno, lebo boli na dovolenke.

autor
23. jan 2023

@lasona easy nie je nič... A čo taká krajčírka, ktorá sa narobí a ešte k tomu má minimálku

autor
23. jan 2023

@mamamasama super 💪 Vidím, že sa to naozaj oplatí

ku_uk
23. jan 2023

@lasona ako to myslite, čo z toho? No z toho si mozw kúpiť kľudne niečo bez hypotéky alebo pôžičky. Je to mladá 24rocna baba, bez záväzkov. Aj keby zárobok bol
4 500€/mesiac za 4 roky má 216 000€. To by som sa poviem vam oravdu aj ja rada obetovala, keby mám takwnnna robenie nechtov 😁 a namiesto kaviciek a obedov s kolegynkami si za ten čas, co robi niekto niekde za 1300€ mesačne našetrím na nehnuteľnost…. A tiež som v robote xy hodin

mikadooo
23. jan 2023

Ak robia nadpriemerne, tak zarobia nadpriemerne 😉. Ja to nevidím nejako extra ružovo, hlavne pri deťoch - zákazníčky chodia hlavne poobede po práci a štúdio otvorené do siedmej-ôsmej. Všetko má svoje za a proti.

laurita285
23. jan 2023

Zarobia nadpriemerne ale len tie nadpriemerné dobré a napriemerne pracujúce.

Ak sa bavíme o klasickej kaderníčke s priemernými schopnosťami pracujúcou klasických 7,5hodiny denne tak to nie je žiadne terno. Rovnako aj nechty.

lasona
23. jan 2023

Áno...ale myslela som všeobecne že remeslo ma zlaté dno, ale aj sa narobíš, keď chceš zarobiť.. ci už je to kaderníčka, nechtarka, krajčírka...

lasona
23. jan 2023

@ku_uk mam známu ktorá je kozmeticka, furt je v robote...raz sa mi priznala, že síce ma peniaze, ale nemá čas na rodinu, užiť si tie peniaze...tak som to myslela...áno síce zaplatí hypotéku ľavou zadnou, ale tiež je to niekedy kontraproduktívne...treba nájsť nejaký ten stred ...

lasona
23. jan 2023

@mamamasama to je pravda, ale koľko trvá kým si nazbiera takú klientelu..to sú roky...a musí mať ozaj peknú prácu, aby si ich aj udrzala

tiezjedna
23. jan 2023

@ku_uk 4500 € zárobok to ale nebude. Žiť z niečoho musí. Investovať do seberozvoja tiež musí, aj v tomto segmente ide všetko dopredu a školenia nie sú zadarmo ani omylom. Takže tých 4500 nie je reálnych ani omylom.

tahanka
30. aug 2024

@liljana Lenže to musí mať takú klientelu.inak nie je reálne aby išla v kuse osem hodín na nohách každý deň a dlhodobo aby ju zdravotne nevyplo.Takto sa dá fungovať možno rok dva.Ale ak je šikovná tak áno,môže mať aj 2 tisícky pre seba.