icon

Zatvorenie prevádzky a nútená PN

sabinami
14. mar 2020

Zdravím, chcem sa informovať asi každý viete čo sa vo svete deje momentálne, prevádzka v ktorej pracujem je od pondelka zatiaľ do konca mesiaca zatvorená, zamestnávateľ každého požiadal aby sa dal na pn ale pokial viem, je povinný vyplatiť nám riadnu mzdu akoby sme mali odpracovaný mesiac a nie nás nútiť ísť na pn, ako je to v mojom prípade keďže som na polovičný úväzok ? Viete mi niekto poradiť ? Mam ísť na pn alebo nie ?

Strana
z2
tncka
15. mar 2020

@sabinami v dnesnej dobe ma kazdy hypo na krku. A co spravim. Zdravie mi nesluzi rok,zijem,nezabila som sa,rok nepracujem a tu som.

evittam
Autor odpoveď zmazal
ajka0207
15. mar 2020

@viestta mas z nejakeho overeneho zdroja ze korona sposobuje práceneschopnosť na dva mesiace?

viestta
Odpoveď bola odstránená
ajka0207
15. mar 2020

@viestta dostavas sa k o dost inym info ako mam ja, podla mojich info vacsina produktivnych ludi ktory sa nakazia nema ziadne priznaky alebo len tebou spomínaný "soplik", vylieceny podla statistiky je ten kto v sebe uz nema virus, nehovori to nic o jeho prace schopnosti ci neschopnosti. Vzhladom k tomu ze virus zabija vacsinou ludi s kardiovaskulárnym ochorenim, tak poskodeny srcovy sval sa celkom da očakávať, ved bol poškodený aj bez nejakého koronavirusu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ajka0207
16. mar 2020

@viestta jasne, ako vysvetlis 20 ročným zomierajucom na rakovinu, ze ved mlady rakovinu nedostávajú? Alebo takym co umru na infarkt? Mozno keby dostal zapal priedusiek, tak je na tom rovnako. Prečo sme sa doteraz tychto chorob nebali? V com je korona taka výnimočná?

ajka0207
16. mar 2020

@viestta je rozumne pocitat s tym ze aj mlady clovek moze dostat chorobu ktora ho zabije, ale nemyslim ze jedinou takou chorobou je koronavirus.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2