Zdravotníkom 3-násobne zvýšili registračné poplatky v komorách
10. okt 2025
Pekný večer,
zdravotníci na MK, aký máte názor na to, že včera BEZ DISKUSIE potichúčku prešlo 3-násobne zvýsenie platieb komorám (povinné registračne, čo sa platí každý rok)? Ja som už vážne nasraná, lebo tie komory nič extra neponúkajú, keď niečo potrebujem, málokedy sa dovolám, stalo sa, že vypisali zlé údaje, atď… a za toto si zvyšia povinne platby? A keď nezaplatíme 2r po sebe, vyhodia nás z komory. Ha, a kto tu už len bude potom robiť? Už si hovorím, nech si ma vyhodia, v zahraničí chýbajú zdravotníci tiež. Ospravedlňujem sa, toto má byť len výlev, ak to tu niekto cítite podobne, budem rada, ak prezdielame pocity frustrácie.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@luba28 Zaregistrujte sa na Agrama pod vašim reg.číslom.Pošlú vám pozvánku na web s kódom,cez ten sa prihlásite.Niektoré prednášky sú ozaj zaujímavé.Rada som počúvala MUDr.Mrázovú.Len ja som bola rádiologický asistent,nie každá prednáška je bodovaná pre váš odbor.Len sa mi to zdalo menej pracné,ako si zháňať sponzora a trepať sa kade tade,keď som slúžila sviatok víkend atď.Som rada,že už nie som v tom chorom biznise so zdravým.Veľa zdaru.
@edurko77 ano,,tam som 😊 dakujem