icon

Zdvíhate pracovný mobil po 17:00?

1. mar 2023

Preco ano a preco nie?

fionaodshreka
1. mar 2023

Nie lebo ho nechávam v práci v supliku 😅 nie som platená za pohotovosť ani ako manažér

zuzanaokasova
1. mar 2023

Podobne ako píše vyššie. Po pracovnej dobe ho nechám v práci. Keď je niečo nevyhnutné a dôležité, volajú na súkromný mobil

alex49
1. mar 2023

nemám pohotovosť, pracovný mobil ostáva v práci, pekne si tam oddychuje až do rána.

hederamonstera
1. mar 2023

Ked som bola manazerka, tak ano. Ked som nebola, tak vacsinou nie. Ale nastastie moj sef podporoval work-life balance, takze vobec nevolal, iba v nevyhnutnych pripadoch a to som v pohode zdvihla

zuzanockamt
1. mar 2023

Nestačí ti jedna diskusia? 🤦

petamich
1. mar 2023

ano 🙂 pretoze som adekvatne ohodnotena, aby som v pripade potreby ten telefon dvihla

kazdopadne kolegovia malokedy volaju, sefovia vo vynimocnych pripadoch, ked tak skor napisu na interny chat a ja sa rozhodnem ci budem alebo nebudem reagovat

nikaleo17
1. mar 2023

Co mate za prácu?

zuzulka558
1. mar 2023

Nie, mam deti a muža a používala som súkromný,, ako som nastúpila na materskú zmenila som telefónne číslo

lb1984
1. mar 2023

Áno aj v nedeľu. Mam v práci iste výhody co sa týka prac času teda preto. Ak by som nemala nedvihnem alebo rovno tel nechám v praci.

zorkahorka
1. mar 2023

Ano, pretoze moja praca si vyzadovala byt denne v pohotovosti.keby nie,asi nedvíham

amelie2017
1. mar 2023

Pracovny ostava v praci, ale bohuzial, stale sa nieco riesi cez whatsapp skupinu, ktore mam aj v sukromnom a ak je otazka na mna, odpovedam, lebo od toho zavisia dalsie veci. Snazim sa vzdy nechat vsetko zapisane, pri odovzdavani smeny povedat, co treba, ale niekedy sa inak neda. Plus vela zmien.

savanna
1. mar 2023

Nie, lebo mi firma ziadny pracovny mobil nedala a do svojho vlastneho nie som ochotna stahovat si ziadne pracovne aplikacie 😀

srferreira
Autor odpoveď zmazal
sissy27
1. mar 2023

Ano, zdviham, aj o tretej v noci keby bolo treba, rovnako ako sukromny, pretoze to znamena, ze je to nieco vazne. Urcite mi nebude vyvolavat nikto z kolegov len tak bezdovodne mimo pracovnu dobu. Na maily a spravy vo volnom case nereagujem, ani ich necitam.

janinah
1. mar 2023

Dva týždne v mesiaci dviham mobil nonstop už 25 rokov,len akurát svoj súkromný,na pracovný sa nemocnica ešte nezmohla.Ale som za to dvíhanie platená...priam "kralovsky"...

nenne9
2. mar 2023

Nemam pracovny mobil, som ucitelka, haha.a ano, dviham sefke, aj rodicom, ale nastastie to nie je na kazdodennej baze.sefka obvykle pise.studenti pisu do nasej skupiny na msnger.rodicia volaju ked je nieco akutne.nie je to casto.

kikushaa
2. mar 2023

Nie pracovny mobil nechavam v praci a vypnuty a zapinam zas rano. Nakolko niektori moji pribrzdeni kolegovia nechapu pojem sukromie a volny cas volaju aj na sukromny sviatok-piatok-noc tak im to s kludom anglicana nedviham. Kedze su to vzdy <> ktore by kludne pockali do druheho dna.

micusa2222
2. mar 2023

to by si mala riešiť so svojou nadriadenou, nie na MK,,nemyslíš ?

diewcatqoo
2. mar 2023

Vacsinou mi volaju, ak je nejaky velky pruser, ktory nepocka a treba ho urgentne hasit. Stalo sa to len parkrat. Moj priamy nadriadeny, aj priamy podriadeny vedia rozoznat, co je fakt dolezite a nepocka a co je sice dolezite, ale pocka do druheho dna. Vacsinou aj tak najskor napisu, ci mozu vyrusit a az nasledne volaju.

hefo
2. mar 2023

Keď mám pohotovosť, tak áno. Ale za nosenie telefónu mi vtedy platia cca. 3 € za hodinu.

sense
2. mar 2023

Skončením pracovnej doby, pracovný telefón vypínam. Keby "horí" šéf vie kde ma nájde. A to tiež napíše najprv na WhatsApp. Zatiaľ "horelo" len 2x za takmer 12 rokov a vždy to bolo ešte v relatívne "normálnom" case

sheila121
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
2. mar 2023

mam len jeden mobil, na vsetko, zvonenie vypinam kedy sa mi chce. Zalezi ale na pracovnej pozicii, kto moze volat. AKby mne zvonilo nieco pracovne, tak to znamena ze je velmi zle :DD Kolegov mame na whatsappe a 99,99% komunikacie mame online...

ava11
2. mar 2023

Pracovný mobil nemám, som učiteľka v škôlke 😂 Občas mi rodičia napíšu na whatsappe aj mimo pracovnej doby, ale nie je to často a nevadí mi to. Zväčša len niečo oznamujú (že dieťa ochorelo a nepríde, posielajú výpisy za platby atd) To len prečítam a nereagujem, nie je treba. Šéfka volá občas mimo práce tiež, alebo napíše, keď niečo potrebuje vedieť, ale zväčša to býva rozhovor typu otázka - odpoveď, dovidenia. Takže mi to neva.

aandrea9
4. mar 2023

Ja ani pred 17,00 😂 v kancli mam pevnú linku do fajrontu a to stačí.